- 14 Ekim 2016
- 7.269
- 49.315
- 548
Kocaniz hem nankör hem sorumsuz bir insanDaha öncede bir kaç konu açtım eşimle ilgili. Hakikaten dertliyim. Maddi zorluklar içindeyiz bu ara,çalışıyorum eşimde öyle ama borç gırtlağa kadar yetmiyor. Neyse icralık olduk ve patronum kapadı sağolsun. Artık aile gibiyim patronlarımla. Ama gelin görün arsız kocam diğer borçları içinde konuşmam için baskı yapıyor. Yeter dedikçe sürekli üstüme geliyor. Artık telefonlarına bakmak bile istemiyorum. Hatta eğer iste vermezse bu adamdan hayır gelmez çık bile dedi. Var mı böyle bişey ?!
O konuda çok şanslı sayılırım 10 yıldır aramışlığı yok. Adamı görse sadece selam veriyor. Öküz! Ki patronum düğünüme geldi,çocuk görmeye geldi (2 kez) ..Parazit gibi bulmuş açık kapıyı saldırıyor. İnşallah arayıp utandırmaz sizi.
İnşaat işi yaptı ortağı dolandırdı..Peki bu kadar borç ne için?
Patronun borcunu ödedi mi ? Bu borçlar ne borcu , eşinizin borçları mi ?
Patronunuz borcunuzu kapatmis olmasina ragmen hala maas veriyor mu size ?
Eşiniz hangi çağdan geliyor bir sorsanıza. Bu rahatlık nerden?Daha öncede bir kaç konu açtım eşimle ilgili. Hakikaten dertliyim. Maddi zorluklar içindeyiz bu ara,çalışıyorum eşimde öyle ama borç gırtlağa kadar yetmiyor. Neyse icralık olduk ve patronum kapadı sağolsun. Artık aile gibiyim patronlarımla. Ama gelin görün arsız kocam diğer borçları içinde konuşmam için baskı yapıyor. Yeter dedikçe sürekli üstüme geliyor. Artık telefonlarına bakmak bile istemiyorum. Hatta eğer iste vermezse bu adamdan hayır gelmez çık bile dedi. Var mı böyle bişey ?!
Eşiniz hangi çağdan geliyor bir sorsanıza. Bu rahatlık nerden?
Patron sizi icradan kurtarmış o bu adamdan hayır gelmez mi diyor?
Eşine iyi bir ayar çekme vaktin gelmişte geçiyor. .
Allah ödeme kolaylığı versin.İnşaat işi yaptı ortağı dolandırdı..
Amin inşallahAllah ödeme kolaylığı versin.
Kocana soyle gitsin kendi bulsun borc para seni millete minnet ettirmesin . Adam bir verir iki verir ucuncude isin rengi degisir Allah korusun kimse kimsenin babasinin oglu degil . Ben senin icin soyluyorum canim basin belaya girer aman dikkat et. Bir daha boyle bir konu acarsa sert konus bence ne demek genc kadina elin herifinden ikide bir para istetmek cok sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?