İstemekte sınır tanımıyan kocam var! Yetişin...!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yüz vermek,astar istemek deyimi geldi aklıma.

Reactions: bay
Çok ciddi bir gurursuzluk örneği bu.
Kesinlikle bir daha konuşmayın bu konu ile ilgili, elin adamı lütuf edip borcunu ödüyor ama beyefendi yine ödesin diyor.
Hiç olur mu öyle şey.

Kocaniz hem nankör hem sorumsuz bir insan
Bir iki bagirin çağırın adam senin borcunu kapadi utanmiyor musun bir daha para istemeye diye
Patron borç kapatacak siz de cevap olarak parayı ödemek yerine işten çıkacaksınız
Bence işinizi değil eşinizi değiştirin

Patronun borcunu ödedi mi ? Bu borçlar ne borcu , eşinizin borçları mi ?

Patronum kapıma icra gelince benim üzüldüğümü görünce avukatı arayıp ödedi. Benim için yüklü bir meblağdı (35,000 kadar ) Daha çok borcu var çünkü ortağı dolandırdı.

Patronunuz borcunuzu kapatmis olmasina ragmen hala maas veriyor mu size ?

Belli oranda keserim dedi. Araya bayram girdi kesmedi,sonrasında zorlandığımı anladı kendisi ben maaş istemeyince sordu ve kesmeden verdi. Bu arada annemlerede kredi çektirdik onunda ödemesi var. Var oğlu var

Eşiniz hangi çağdan geliyor bir sorsanıza. Bu rahatlık nerden?
Patron sizi icradan kurtarmış o bu adamdan hayır gelmez mi diyor?
Eşine iyi bir ayar çekme vaktin gelmişte geçiyor. .

Eşiniz hangi çağdan geliyor bir sorsanıza. Bu rahatlık nerden?
Patron sizi icradan kurtarmış o bu adamdan hayır gelmez mi diyor?
Eşine iyi bir ayar çekme vaktin gelmişte geçiyor. .

Artık eve gidip bu konular açılacak diye girmek bile istemiyorum. Son çare annesine söyledim. SAğolsun kv iyidir bu konularda hiç anasına çekmemiş. Konuşma duymazdan gel terbiyesizi dedi.. Gelin görün ki sinir krizine giriyorum..

Hayır gelmeyecek birisi varsa bence kesinlikle kendisinden hayır gelmez..
İyilikler nasıl suistimal edilir en büyük örneği..
Nankör

Esler de iyice zıvanadan çıktı yaziklar olsun

Reactions: bay

10 yıldır çalışıyorum sağolsunlar iyi insanlar,tanıyıorum da aklıma kötü birşey hiç gelmedi. Eminim patronumunda gelmemiştir. Ama doğruyu söylüyorsunuz bir bayanın ne olursa olsun bunu yapması yanlış anlaşılmaya müsait bir durum. Bunu biz kadınlar düşünüyorsak erkek olarak akıl etmesi lazım ki ,nerdeeeeee???

Kendi patronundan istesin siz de ona baskı yapın sizi bu kadar sindirmesine niye izin veriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…