O senden benden iyi akil ediyordur da menfaatleri aklindan agir basiyordur hayatim. Insanlara guven olmuyor hele ki erkeklere asla . Bugun iyi olan yarin kötü oluyor. Sen isini birakma bence ama koca konusunda cok ilginc bir durum yani. Benim kocam sinsidir haindir yalancidir ama o bile para konusunda bu isleri sevmez dusun artik.10 yıldır çalışıyorum sağolsunlar iyi insanlar,tanıyıorum da aklıma kötü birşey hiç gelmedi. Eminim patronumunda gelmemiştir. Ama doğruyu söylüyorsunuz bir bayanın ne olursa olsun bunu yapması yanlış anlaşılmaya müsait bir durum. Bunu biz kadınlar düşünüyorsak erkek olarak akıl etmesi lazım ki ,nerdeeeeee???
Etrafı dolandırdı diyosunuz da
Sanki o dolandırılmış gibi. Uçan kuşa borcu var.
Patronunuz da sanırım cennetten düştü bu dünyaya. Allah hepimize böyle patron versin.
O senden benden iyi akil ediyordur da menfaatleri aklindan agir basiyordur hayatim. Insanlara guven olmuyor hele ki erkeklere asla . Bugun iyi olan yarin kötü oluyor. Sen isini birakma bence ama koca konusunda cok ilginc bir durum yani. Benim kocam sinsidir haindir yalancidir ama o bile para konusunda bu isleri sevmez dusun artik.
Toplam borç ne kadar?İşimi bırakmayı hiç düşünmüyorm hele ki bu adamla evliyken asla..
Beni borca sokan sensin10 yıldır çalışıyorum sağolsunlar iyi insanlar,tanıyıorum da aklıma kötü birşey hiç gelmedi. Eminim patronumunda gelmemiştir. Ama doğruyu söylüyorsunuz bir bayanın ne olursa olsun bunu yapması yanlış anlaşılmaya müsait bir durum. Bunu biz kadınlar düşünüyorsak erkek olarak akıl etmesi lazım ki ,nerdeeeeee???
Asıl kocandan hayır gelmez. Onu boşa. Nasıl bir adam karısını başka adama borç istemeye yollar. Patronunla ne kadar yakın olursanız olun bu değişmez. Kocan çok geniş.Daha öncede bir kaç konu açtım eşimle ilgili. Hakikaten dertliyim. Maddi zorluklar içindeyiz bu ara,çalışıyorum eşimde öyle ama borç gırtlağa kadar yetmiyor. Neyse icralık olduk ve patronum kapadı sağolsun. Artık aile gibiyim patronlarımla. Ama gelin görün arsız kocam diğer borçları içinde konuşmam için baskı yapıyor. Yeter dedikçe sürekli üstüme geliyor. Artık telefonlarına bakmak bile istemiyorum. Hatta eğer iste vermezse bu adamdan hayır gelmez çık bile dedi. Var mı böyle bişey ?!
Bende her zaman su forumda söylerim hayatim benim kocamda sinsilik ve hainlikte sınır tanımıyor . Bazen de bana sinsi sinsi bakiyor. Her görende ona efendi falan diyor. Ne efendisi yalanci ve sahtekar. Bir biz boyle olamadık adımız edepsize çıktı zaten.O senden benden iyi akil ediyordur da menfaatleri aklindan agir basiyordur hayatim. Insanlara guven olmuyor hele ki erkeklere asla . Bugun iyi olan yarin kötü oluyor. Sen isini birakma bence ama koca konusunda cok ilginc bir durum yani. Benim kocam sinsidir haindir yalancidir ama o bile para konusunda bu isleri sevmez dusun artik.
Neden boşanmıyosun?
ablanız bişeyler düşünemez mi? durumu daha iyiyse meselaAslında çok düşündüm sadece maddi sıkıntılar yüzünden değil, küçük iki tane çocouğum var. Kayınvalidem bakıyor. Annem bakamaz çünkü ablamın çocuklarına bakıyor. Hani her ailede vardır ya bir tane göz bebeği evlat ve onların pek kıymetli çocukları o misal.. Eğitim düzeyim fena değil ön lisans mezunuyum,işimde ortam olarka gerçekten iyi maddi olarakta dedğim gibi hep destekler. Ama çocuklarımı kreşe verebilmem ve geçinebilmem için daha üst bir gelirimin olması lazım. Anneme bırakamayacağım için. Hem maddi olarak hemde gerçekten çocuklarımın durumu için yapamıyorum.
ablanız bişeyler düşünemez mi? durumu daha iyiyse mesela
gerçi annenize de yazık kadın bir o torundan bir bu toruna olacak
ayıptır sorması ne borcu bu böyle 200 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?