İstemekte sınır tanımıyan kocam var! Yetişin...!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O senden benden iyi akil ediyordur da menfaatleri aklindan agir basiyordur hayatim. Insanlara guven olmuyor hele ki erkeklere asla . Bugun iyi olan yarin kötü oluyor. Sen isini birakma bence ama koca konusunda cok ilginc bir durum yani. Benim kocam sinsidir haindir yalancidir ama o bile para konusunda bu isleri sevmez dusun artik.

Reactions: bay
Etrafı dolandırdı diyosunuz da

Sanki o dolandırılmış gibi. Uçan kuşa borcu var.

Patronunuz da sanırım cennetten düştü bu dünyaya. Allah hepimize böyle patron versin.

Etrafı dolandırdı diyosunuz da

Sanki o dolandırılmış gibi. Uçan kuşa borcu var.

Patronunuz da sanırım cennetten düştü bu dünyaya. Allah hepimize böyle patron versin.

Çekleri yazdı (şirketin çekleri),krediler falan.. Valla bilemem cennetten mi düştü ama çok iyi herseferin de Allah razı olsun dediğim biridir. 10 Yıldır çalışmamın etkisi var mı bilmiyorum ama benim resmen genç kızlığımı bilirler. Amin versin inşalllah..

İşimi bırakmayı hiç düşünmüyorm hele ki bu adamla evliyken asla..

Bu durumda sizin için hayırlı olan işinizden değil eşinizden ayrılmak sakın onun aklına uymayın. Kendisine bile faydası olmadığı yetmiyor bir de sizin işinizi kaybetmenize sebep olacak

Beni borca sokan sensin
Birde elalame tekrar borç istemeye mi göndereceksin rezil deyin
Sen git iste patronundan diye uste çıkın
Siz onun telefonundan kacacaginiza o sizin telefonunuzdan kacsin
Çok sinir oldum eşine
Bence sen borc isteyip elalemle kötü olup borclanacaginiza bu adamdan bosanin borcundanda harcindanda kendisindende kurtulun
Ne demek karısını başkalarına el açtırmak

Asıl kocandan hayır gelmez. Onu boşa. Nasıl bir adam karısını başka adama borç istemeye yollar. Patronunla ne kadar yakın olursanız olun bu değişmez. Kocan çok geniş.

Kendi ailesinden istesin
Oyle soyle kocana

Millet surekli bizr borc vermek zorunda degil ara ailen bulsun bulustursun..de!!

Öncelikle o koca kisisinden ayril... sonra borclar bi sekilde odersin payina duseni... evlilige devam edersen o adam seni her turlu harcar.

Bende her zaman su forumda söylerim hayatim benim kocamda sinsilik ve hainlikte sınır tanımıyor . Bazen de bana sinsi sinsi bakiyor. Her görende ona efendi falan diyor. Ne efendisi yalanci ve sahtekar. Bir biz boyle olamadık adımız edepsize çıktı zaten.

tövbeler olsun koca diye kola takılmaz.

icimden geceni anlatacak cumle bulamadim
karisini borc icin el kapisina gonderen bir arsız bence kocam demeyin lütfen

Neden boşanmıyosun?

Aslında çok düşündüm sadece maddi sıkıntılar yüzünden değil, küçük iki tane çocouğum var. Kayınvalidem bakıyor. Annem bakamaz çünkü ablamın çocuklarına bakıyor. Hani her ailede vardır ya bir tane göz bebeği evlat ve onların pek kıymetli çocukları o misal.. Eğitim düzeyim fena değil ön lisans mezunuyum,işimde ortam olarka gerçekten iyi maddi olarakta dedğim gibi hep destekler. Ama çocuklarımı kreşe verebilmem ve geçinebilmem için daha üst bir gelirimin olması lazım. Anneme bırakamayacağım için. Hem maddi olarak hemde gerçekten çocuklarımın durumu için yapamıyorum.

ablanız bişeyler düşünemez mi? durumu daha iyiyse mesela
gerçi annenize de yazık kadın bir o torundan bir bu toruna olacak

ayıptır sorması ne borcu bu böyle 200 bin

konuştum durumu sıkışıkmış de
durumu iyi olsada

ablanız bişeyler düşünemez mi? durumu daha iyiyse mesela
gerçi annenize de yazık kadın bir o torundan bir bu toruna olacak

ayıptır sorması ne borcu bu böyle 200 bin

Durumu şuanda benden iyi :) Allah daha çok versin inşallah.. Annem yıllardır çocuk bakıyor evet,ablamın çocuklarını bırakacağını da düşünemiyorum.

İnşaat işi yaptı,ortağı kendi borçları için çekleri yazdı .. Kısacası dolandırdı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…