Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

kızlar ya ben istemeye gelicekler diye heyecanlanıordum ama zaman yaklaştıkca heyecanım gitti :1shok: askerlik olayı her heyecanı bastırdı sanırım senağlama

kızlar ya ben istemeye gelicekler diye heyecanlanıordum ama zaman yaklaştıkca heyecanım gitti :1shok: askerlik olayı her heyecanı bastırdı sanırım senağlama

mervecim hemen hemen aynı şeyleri yaşadık bizde.topiktete paylaştık hem.
çok önce anlatmaya başladık heycanımızı o yüzden böyle hissedion.
bak 2,3 gün kala yine aynı heycanı hissetcen.o gün kalbin durcak gibi olcak.
sora durulcan yine:)

mervecim hemen hemen aynı şeyleri yaşadık bizde.topiktete paylaştık hem.
çok önce anlatmaya başladık heycanımızı o yüzden böyle hissedion.
bak 2,3 gün kala yine aynı heycanı hissetcen.o gün kalbin durcak gibi olcak.
sora durulcan yine:)

canım bilmiyorum..konusu açıldığı zaman bile heyecanlanmıyorum hiç hani bi tartışma olsa aramızda etkisi vardır dicem ama Allah'a şükür bi tartısmamız falanda yok :nazar:..tek sorunumuz askerlik inanılmaz canımı sıkıyo su an..senağlama bu gidişle eskisi gibi heyecan yaşayacagımı sanmıyorum senağlama dediğin gibi belki 2-3 gün kala telaş olur ama heyecan olucagını sanmıyorum pek senağlama askerlik olayını kafama taktıgımı söylemiyorum canı sıkılmasın diye ama bu seferde sen benden sogudun diip duruo senağlama

Son düzenleme:
ister istemez kafaya takılıo merve.bunun için yapcak bişey yok.
herkesin herşeyi denk olmuo işte.
napcan anlık mutluluklarına bak.takıntılı olduk biz onunda etkisi var.

merve bu askerlik olayı bnmde canımı sıkıyo yani kısa dönemin kalkacak olması :(
inşallah bizi vurmaz ama kader kısmet işte vursada canı sağolsun yapar gelirler hayırlısıyla
yani ben diyorum ki lanet olası terör bitecekse isterse askerliği 20 aya çıkarsınlar
yeterki bitsin yani bitsiin

dogru haklısın galiba takıntılı olduk..Çok üzgünüm çoook
her an hersey sanki askerliği çağrıstırıyo bana senağlama deliriyorum glipa -tatlicadiarzu-

merve bu askerlik olayı bnmde canımı sıkıyo yani kısa dönemin kalkacak olması :(
inşallah bizi vurmaz ama kader kısmet işte vursada canı sağolsun yapar gelirler hayırlısıyla
yani ben diyorum ki lanet olası terör bitecekse isterse askerliği 20 aya çıkarsınlar
yeterki bitsin yani bitsiin

evet umarım bizleri vurmaz kısa dönemin kalkması ama 2010a kadar gittiler gittiler yoksa kesin bize de denk gelicek ki şu an 2010a kdr gitme gibi bi ihtimali yok kısa dönem olarak..
dogru bi yandan kısa dönem olarak gidebilse keske diyorum bi yandan senin dediğin gibi terör biticekse eğer uzun dönem gitsin gelsin diyorum.. :(

evet umarım bizleri vurmaz kısa dönemin kalkması ama 2010a kadar gittiler gittiler yoksa kesin bize de denk gelicek ki şu an 2010a kdr gitme gibi bi ihtimali yok kısa dönem olarak..
dogru bi yandan kısa dönem olarak gidebilse keske diyorum bi yandan senin dediğin gibi terör biticekse eğer uzun dönem gitsin gelsin diyorum.. :(

cnm bizi etkiler mi bilemiyorum ama bnmki 4. sınıfta dersleride çok ii 4 dersi var zaten. 1 hafta sonra sınav var nerdeyse. o sınavda verirse hepsini yine geçer not alırsa yani ilk dönemde gidecek askere yani kasıma denk geliyo. diplomayıda ağustosun başında alıyo. tabi eylül ekimde alırsa gidecek ama almazlarsa dönemini bekleyecek kasımı yani. o yüzden bizi etkiler mi bilemiyorum. :sm_confused:
yinede etkilersede gitsin yapsın askerlikte olsa herşeyin hayırlısını diliyorum ben hem kendime hemde herkese. planda yapmıyorum artık soranlara yazın diyorum

elisam hoşbulduk bebişa.s.

elisam çok güzel nişan elbiseleri var vitrinlerde şimdi tam zamanı ya.yerimseniben

çilek Kastamonu da fasla model yok yawrim ama güselleri var geçen baktım biras
bi kaç model koyda beğendiklerinden bakim yawrimmm

tamam bebem ben k.k.dan araştırdım da sadece 1 model beğendim onu koyuyorum şimdi.
ama daha güzelleri var bizim burda ben mesela göğüs altından aşağı doğru kiloş gelen modelleri beğeniyorum.

Back
X