Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

canım sıkkın cansucum ya.benim işim rast gitse şaşarım zaten ben.alışığımdır üzülmeye.dua edin benim için:Saruboceq:

yavrukuşum anlatsan belki yardımcı olabilirim burdan yazmak istemessen özele yas tatlım dua ederim tabiki de sen hele bi anlat bakimm:Saruboceq:

cancu cum işte kıyafetim kuzum
üserime giyince çok daha hoş oluyor
bu şekilde pek fazla bi şeye benzemiyor :)
boyu dizlerimin hemen üserinde

canım benim çok zarif güsel çok beğendim tam benim tarzım bi fön çektirirsin şöle havalı havalı güselde bi makyaj yaparsın cnm acaip güsel olur kaydirigubbakcemile5

yavrucum bide güsel tek taş falan kolyen küpelerin varsa onlarıda tak güsel durur bence

cancucum var aşkımın hediye ettiği tektaş yüzük kolye küpelerim var onları takmayı planlıyoruma.s
ten rengi çorap giyicem
ve rugan ayakkabılarım
saçlarımada düz fön ve hafifte makyaj :))
inşallah bi terslik çıkmaz dua et kuşum:Saruboceq:
bu arada teşekkür ederim tatlım giyince çok daha farklı ve güsel duruyo
etekleri fırfırlı gibi ve üserime de cuk oturuyo:1rolleyes:

evet canımmm benim süper olucak telaşlanmaya gerek yok hani bappaların yokmu merak içindeyim bu arada dediğim rugan ayakkabılar bunlar:)))

Eklentiler

• $Cancu0308.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 58
ayyy super yawss zaten senin herşeyin güsel :))
çok zevklisin
henüz aakkıbılarımı almadım bebişim :))
8 gün kaldı onuda alırım elbet

ayyy super yawss zaten senin herşeyin güsel :))
çok zevklisin
henüz aakkıbılarımı almadım bebişim :))
8 gün kaldı onuda alırım elbet

saol tatlışımm benim bu tarz bişi hoş olabilir rugan üstü taşlı düşünebilirsin topuğunada bakma okadar rahatki anlatamam cnm
az kaldı elisaa ya sanada işallah hayırlısıyla bitsin bu işleriniz psigocumunda tabikiiikaydirigubbakcemile5

ewt cnm az kaldı biticek inş. hayırlısıyla
kuşum ben artık kaçıyım
malüm yarın iş var
aşkımıda arıyım az sesini duyayım :))
tatlı rüyalar balım
görüşmek üsere

ayyy kızlar mesajlarınızı okudukça ben kendi günümü hatırlıyorum ya... Rabbim bu heveslerinizin heyecanlarınızın karşılığını versin inşallah canlarım

whiterose , bebişimmm arkadaşlarımın beğenmesine çoook seviniyorum
tatlişimmmmm çok tşk ederimm
öptümmmm

kızlar birazdan izin alıp çıkcam işten.bidaha yazamayabilirim.benim için dua edin pztsi yazarım artık.hepinizi seviorummmmm.dua edin benimmm içinnn çok ihtiyacım var:çok üzgünüm:

ta ta ta tammmmm ben geldimmm napıosunuz bakem heyecan durumları nasııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…