cancu iş görüşmen nasıl geçti balım ?
dua ettim senin için
:)
tatlım saat 3de sen duaya devam et kuzum:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cancu iş görüşmen nasıl geçti balım ?
dua ettim senin için
:)
psiqo gitti ve artık pzts yazabileceğini söledi
inş. herşey güsel geçer :)
cancu cum işte kıyafetim kuzum
üserime giyince çok daha hoş oluyor
bu şekilde pek fazla bi şeye benzemiyor :)
boyu dizlerimin hemen üserinde
ay canikomm çok kibrmışşş..
vede cici bz kız olacak benim arkadaşım demeklii...
tam o günün anlamına uygun zarif bir kayafet tatlişimm Şeniz
elisa cok güzelmiş sık sade ve asil isteme günü giyecegin a.s.
cok begendim cnm güle güle giy inş
Bitanecim tşk ederim Şeniz
velvedim kuşum seninkilerde bir kaç güne geliyormuş değilmi tatlım :asigim:
çok mersi şekerimŞeniz
psiqom cnm arkadaşımm öncelikle harika olmuşsun o gün çok cici.. çıtı pıtı olmuşsun
kimbilir ne kadar heyecanlı geçmiştir öyle değilmi ? Darısı benim ve velvedin başına inşallaha.s Artık tecrübelerinden faydalanabiliriz öyle değilmi kuzumkaydirigubbakcemile5
rugan ayakkıbıların çok zarif çok beğendim:asigim: benimkilerinde topukları hemen hemen seninkiyle aynı
sormadan edemiycem ikramları yaparken o ayakkkabılarla yürümekte zorlandın mı ?
Ben biraz kendim için endişe ediyorum da baya yüksek topukları çünkü.
Yemek masasını tek başına hazırlaman o heyecanla beraber zor olmuştur sahiden. Kahveleri sen mi yaptın tatlişim bol köpüklü olmuştur umarım:1rolleyes:
ilk içeri girdiklerinde eller öpüldükten sonra kolonya dökmeyi iyiki hatırlattın kuzum gerçi annemde mutlaka uyarırdı ama ben o detayı tamamen unutmuştum.
paylaşımın için çoooooooook teşekkürler. okurken nasıl heyecanlandım anlatamam. cmts günü hep aklımdaydın inanŞeniz
darısı bnm başıma inşallah :Saruboceq:![]()
kızlar ben geldimmmmmmhihoyyyt
büyük günü atlattım.herşeyi tek tek anlatmadan önce hepinize bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim.hepnizi çok seviyorum.:1hug:
gelelim detaylara:jeyyar:fotoğrafta gördünüz gibi pileli etek.üstüne saten kemerli gömlek ve rugan ayakkabılar giydim.saçım düz fön.sade bi makyaj.(fotolara çiçeğide ekledim ama ertesi gün çektiğin için hafif soruşmular idare edin:dance:)son ana kadar sakindim taki aşkımı ve ailesini penceren görene kadar elim ayağım karıştı.babam hoşgeldiniz diyerek güler yüzle karşıladı.aşkım en son girdi çiçeği tatlıyı verdi elime(tanışma oldu buarada)
sonra içeri geçtiler arkalarından girdim tek tek ellerini öptüm.sonra iki dk oturdum.nasılsın iyimisin muhabbetleri.sonra ben kalktım kolonya ve çikolota ikram ettim
sonra tekrar oturdum yanlarına.babamla babası sohbet ediyo.tam içimden hazırlanıom kahveleriniz nasıl olsun die sorcam bi türlü soramıom.dilim damağım kurudu konuşamıomsırnaşık şey sonra topladım cesaretimi sordum.gittim kahve yapmaya tanışma olduğu için tuzlu kahveyi de yapamadım ama bidaki sefere kesin yapacamkötükedihüso biraz az koymuşum şekeri benimki bilerek yaptım sanmış:roflol:
nese sora biraz oturuldu yemek sofrasını hazırladım.ayy ama işte o kısım çok telaşlıydı.annem hiç kalkmadı tabi yerinden.ben yaptım herşeyi.iyiki mutfakta arkim vardı yoksa bitmiştim:bbo: neyse yemekler yeni çay pasta ikram edildi.meyve ikram edildi.sohbetler edildi.ve müsade isteyerek kalktılar.uzun yola gitcekleri için fazla oturamadılar.anlıcağınız telaşı atlattım.darısı elisacımın,velvedcimin ve tüm bekleyen arkadaşlarımın başınaaaa:asigim: