Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

kuzucum 3lü taşlı bi set aldık bis alyansım 2 bilezik ve tek taş ben takı seti ve fazla bişi istemedim çünkü saklaması ayrı bir dert hepside kendi zevkim çok beğeniyorum annemlerde kayınvalidemlerin taktığı bileziğin aynısından bana taktılar nişanlımada beyaz altın ve deri karışımı bileklikler var resmini attım bak onlardan taktılar bide abicim çok güsel bi kolye taktı bisim nişanda takılmış olan altınlarla daha sonra ben bi tane kelepçe aldım:jeyyar::jeyyar:
uyhhhh tirledim haaaadelikafadulden

gülüm dün akşam aşkımla konuştuk bizde bu takı mevzusunuda
nişanda onldarda bir bilezik , saat , alyans ve saat takıcam büyük olasılıkla dedi
bende tektaşta istiommmmmmm dedim alyans tektaşla güsel oluyo dedim

cansucum , cana aldığın bileklik süper ya ne kadara almıştın kuzum çok beğendim :nazar:

gülüm dün akşam aşkımla konuştuk bizde bu takı mevzusunuda
nişanda onldarda bir bilezik , saat , alyans ve saat takıcam büyük olasılıkla dedi
bende tektaşta istiommmmmmm dedim alyans tektaşla güsel oluyo dedim

kuzumm iyi demişsinnn gerçekten güsel duruyo
tek taş alyans için kafanda bi model varmı pekii saati sanamı takıcaklar şekercim yoksa siz damadamı takıcaksınıs

kızlar ben hiç altın takmam yaa o nedenle hiçte anlamam
14 ayar altın mı kalitelidir 22 ayar mı?:delphin:

kuzumm iyi demişsinnn gerçekten güsel duruyo
tek taş alyans için kafanda bi model varmı pekii saati sanamı takıcaklar şekercim yoksa siz damadamı takıcaksınıs

tatlım bizde aşkıma alıcaz saat
onlarda bana alıcaklar
ama ben can a aldığınız bilekliğide çok beğendim:asigim:

kızlar ben hiç altın takmam yaa o nedenle hiçte anlamam
14 ayar altın mı kalitelidir 22 ayar mı?:delphin:

tabiki 22 ayar şekercim ben altın çok severim yaa günlük hayatta da altın ve çok spor takılar kullanıyorum şekercimm kaydirigubbakcemile2

elissacım çok sevidnim canım mutlu olmana.bak üzülmeye deymezmiş dimi:))

benim kayınvalidemde aradı ama alışveriş hakkında daha çıt yok.bakalım bekliyoruz

bende merak ediyorum nişsanda bana ne takcaklar diye ama heralde bilezik alcaklar alyans okadar.sözlüm daha bişey demiyor.ser veriyor sır vermiyor valla.annemle konuşmadık daha dedi

NASILSIN SANNEMCıM:ecrin_bebek:
ya baksana bi şey sorucamhihoyyyt
nişan bohçasını hazırladın mı ?
neler koyuluyor gülüm:delphin:
detay yazabilirmisin

canım biz daha hazırlamadık onalr nişanda getircekler bizde ona göre hazırlayıp götürücez evlerine.

bikaç bişey aldım onları söyleyim.mesala 3 lü roblu pijama takımı aldım damattan 149 liraya çok güzel
sonra traş seti aldım losyonları felan yani bir marka bulamadığım için avondan aldım onalrı ama içime sinmiyor belki iyi bir set bulursam alcam.bi tane sarardan gömlek aldım
çorap,iç çamaşırı,terlik,cüzdan kemer,yine normal bi pijama takımı konuyor galiba
biz bide takım elbise alıcaz aklıma gelenler bunlar canım

cnm bnmde başlamam lazım bohça işine
peki kayınvaliden için hazırlamıycan mı?

hazırlıcaz canım hem kayınvalideye,kayınpeder,abi ve yengeye bide anneanneye olabilir.yine çorap,iç çamaşırı,şaj,pijama felan olur heralde.

buarada canım bişey sorcam.şimdi bana makyaj seti alcaklar ya.ben doğru dzgün bişey bulamadım.nasıl yapsam sence ayrı ayrımı alayım hepsini.sen nasıl düşünüyosun

selam arkadaşlar,
benimde isteme , söz yapıldı. şimdi sıra nişanda
18/4de nişan olacak. bohçalarımızı yaptık alyans ve elbiselerimizi aldık bekliyoruz nişan günümüz gelsin diye :)

pınarcım hoşgeldin
neler aldın kuzum paylaşsan bizle
hem bizede fikir olurhihoyyyt

valla bütün bohça zımbırtılarını ve elbiseleri tek dükkandan , dayı butik eminönü merkez binasından aldık.
nişan bohçası için sandık aldık. gecelik sabahlık 6 lı takım + 2 sütyen külot takım + atlet şort takım + sandığın içine koyulacak bohça gibi işli bir örtü + makyaj sandığı + elbise aldım .
sözlüm içinde yine tk elbisesi+traş seti + iç çamaşırları + roblu pijama takımı birde ayrı bir pijama takımı daha aldık toplam 1400 ödedik.
ayrıca makyaj set için bakırköy erkul kozmetiğe gittim tek tek istediğim ürünleri seçtim maybilineden. toplam 232 tuttu

Back
X