Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

pınarcım her bişeyi almışsınız kuzum hepsinide güle güle kullanın
makyaj malzemeleri baya bi el yakıyor

çok sağol canım. sorma çok pahalılar. ama uzun zamandır elbise arıyordum bulduğum elbiseye bayıldım. normalde çok kararsızımdır ama bunu hemen satın aldım..
sen ne zaman çıkacaksın alışverişe bakalım.

cnm ben ne zaman müsait olursam işte mayıs ayı içinde
elbisenin resmini eklesene bakalım. nasıl bi şey kuzum

bnm pc de haddinden fazla karanlık işyerindeki pek rengini anlayamadım ama modeli süper sen daha da süper :)))
maşallah kuzum çok tatlısın
fiyatı nedir bacım bunun ?

çok sağol canım benim :)
fiyatı önce 420 dedi. sonra bütün çeyizlikleri falan katınca toplam üzerinden indirim yaptı. hepsi 700 tuttu işte tatlım. 900 küsür fiyat çıkardı ama nakit aldık o yüzden baya indirim yaptı.

elisaa tatlı kuşummmŞeniz sende yavaştan bak artık cicilerine daha sonra sıkışma pinarpin şekercim sende hoşgeldin aramıza elbiseni çok beğendimm allah iyi günlerde giymek nasip etsin işallahhhhh:nazar:

çok teşekkür ederim tatlım.
seninde nişan fotolarını görmüştüm yanılmıyorsam, beyaz üzerine yeşil çiçekli bir elbiseydi , çok ciciydi.
allah mutlu etsin canımcım.

çok teşekkür ederim tatlım.
seninde nişan fotolarını görmüştüm yanılmıyorsam, beyaz üzerine yeşil çiçekli bir elbiseydi , çok ciciydi.
allah mutlu etsin canımcım.

tatlıımmm beyas üstüne yeşil kurdeleli bi elbiseydiiii yaklaştınnn kutlarımma.s. hatırlamana sevindimmm şekercim saolasın:asigim:

tamam tamam ben kurdaeleyi çiçek yapmışım . ama gördüm yani :)
off şu nişan bi geçse çok heyecanlıyım
tek derdim saçım ve makyajım şu anda

2 aylık nişanlı biri olarak heyecanını anlıyorum biz süpriz bir şekilde 1 hafta içinde hallettik bütün işlerimizi nişan akşamı kuaföre gitmeden yarım saat önce bohça yapıyordum hiç saç baş düşünecek vaktim olmadı kuaföre gittim elbisemi tarif ettim benim de tarzıma ve yönlendirmelerime göre harika bir saç ve makyaj çıktı ortaya bence çok kurma kafanda eminim herşey çok güzel olacaktır allah kolaylık versin şimdiden hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5

çok sağol canım .
tebrik ederim bu arada allah mesud etsin. inşlallah dediğin gibi herşey yolunda gider

pınar makyaj malzemelerin baya tutmuş.bende victroia secretın setini istiyorum 159 lira.deri sandıklı 11 parça ürün var içinde pahalı gelmişti bana.parfüm yok ama.bende tek tek alayım diyrodum ama ozaman daha pahalı ocak sanırım

canım seçtiğin ürünlerle ilgili ne kadar tutacağı.
ben mesela 3 tane far aldım, herbiri 4lü far. iki ruj aldım eye liner + kalem + allık + pudra+ fondoten + maskara + oje vs. . bide ucuzca bi parfüm seti verdiler bu kadar alışveriş yaptık diye ve hepsi maybiline nin.
o yüzden sen kendin yine araştır öyle karar ver derim. çok göreceli ve fiyatlar her markada farklı

günaydın kızlarrr.hihoyyyt
ben yokken baya kaynatılmışşş.ben hiç özlenmemişimmmm:çok üzgünüm:
şaka bi yana ohhh hazırlıklar başladı demiii:teytey:
ya bişi merak ettim istemeden sora kayınvalideye ne die hitap edilir teyzemi
annemi??kafamçokkarıştıyoksa anne demek için nişanın bitmesimi beklenirr:uhm:

psiqom gülüm ben çok ösledim dün yoktun sen. işlerin mi yoğundu gülüm ?
benim isteme oldu ama ben halen teyze diyorum. nişandan sonra anne diycem inşallah
geçen gün aşkımla annem telefonda konuşuyolardı
annem , aşkıma bana artık teyze deme dedi
oda annecim diye hitap etmeye başlamış sonra telefonda :))
ben daha diyemiyorum zaten hiç konuşmadıkki daha :))

bende hala diyemiyorum zaten hiç konuşmadık ama konuşsakda diyemem.nişandan sonra demeye çalışcam ama zor yaaa

psiqom gülüm ben çok ösledim dün yoktun sen. işlerin mi yoğundu gülüm ?
benim isteme oldu ama ben halen teyze diyorum. nişandan sonra anne diycem inşallah
geçen gün aşkımla annem telefonda konuşuyolardı
annem , aşkıma bana artık teyze deme dedi
oda annecim diye hitap etmeye başlamış sonra telefonda :))
ben daha diyemiyorum zaten hiç konuşmadıkki daha :))

canım benim dün biraz sıkkındım.ondan giremedim pek.
ya ne güzel yaaa..
ben çok istiom severim ben öyle sıcak olmayı
nasıl derim bende bilmiom ama.kalkıpta teyze demekte istemiom istendikten soraa
baksanıza sizde demiomuşunuz.
nişandan soramı dicez ozaman

Back
X