Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

ya kızlar ben resim çekinmeyi düşünmüyordum şimdi kafam karıştı gitsemmi bende fotografçıya

git tabiki , bir kere yaşıyosun böyle bi töreni.
ama deli pahalı söyleyelim. 250-300 tl arasında 10 pozluk albümler

normal bohça için alınan şeyleri aldık canım
bir traş seti aldım çok şık sırf o , yani fırça jilet tas, ve bütün bunları koyacağın bir aparat 90 tl
ayrıca losyonlar parfüm traş köpüğü kremler falan 130 tuttu
elbisesi gömleği falan 350
bohçalık pijama robteşembır ,iç çamaşırı , havlusu falan da 200 küsür tutmuştu
bide tommy saat 350 tl
çok harcadık yani biz nişanda

bende damattan 3 lü pijama takımı aldım 149,kremleri parfümü 120 tuttu,traj makinesi istemedi kullanamamıyormış.bu hafta sonuda elbise alcaz istemeye gelirken damattan almıştı yine bizde ordan alırız 250 de o.saatinide belmond marka aldım netten 80 de o tuttu.dahada terliği havlusu iç çamaşırı felan var.
kemer,cüzdan seti almadım ben sen aldınmı?

cüzdanı sevgililer gününde almıştım matraşdan o yüzden set almadık sadce kemer aldık canım.
bitek eksik terlik kaldı. bulamıyorum kösele siyah terlik ya

evet nişandan 1 hafta sonra falan evlerine gidiilicek oturmaya o zaman götürces
normalde böyle diilmi zaten olması gerkeen

Pınarcım teşekkür ederim
canım sıkkın olduğundan sanırım. pek katılamadım sohbetinize
fotoğraflarını bekliyoruz tatlişim
çok merak ediyorum
eminim prenses gibi olucaksın

evet dün biraz arayı düzelttik..
mesele de kaynanayı aramıyorum geçen ziyaretime geldi gittiği andan itibaren aramadım çünkü çok sıkıldım sevmedim sevemedim bi türlü...
biraz sert oldu tavrı bana göz dağı vermekti ama ben çok üzülünce dün geri adım atmak zorunda kaldı bilmiyorum ama çok üzüldüm...
şu anda barıştık sayılır hala sinirle dediği şeylere kırgınım ama üzerinde durmamaya çalışıyorum..

afiyet olsun kızlar bende sizi özledim vallahi sizi okudukça içimi iyice heyecan kaplıyo ama insanın canı sıkkın olunca eli hiç bir şeye değmiyor :(

afiyet olsun kızlar bende sizi özledim vallahi sizi okudukça içimi iyice heyecan kaplıyo ama insanın canı sıkkın olunca eli hiç bir şeye değmiyor kafamçokkarıştı

Back
X