Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

dilimli gelirmi kız . bütün gelicek biz kesicez.
ama fiyatlandırmayı kişi başına yapıyorlar.

pastayı kesiceğimiz bıcağın sap kısmını alimünyum folyo ile kapladım çok füzel oldu.
birde gümüş rengi kurdale bağladım. çok şık oldu aklınızda olsun.

ya pınar çok pahalıymış bende yaptırcam ama ben 25 kişilk felan düşünüyorum.bi pastayada 100 lira vermek zor geliyo vallakaydirigubbakcemile2

ayyevett iyi akıl etmişin pınar.bıçağı süsleme işini aklımızda olsun.ama unuturum
dur yazayım bi kenara:)

başka böyle küçük detaylar varsa söyleyin kızlar unuturum ben yazayım

ya pınar çok pahalıymış bende yaptırcam ama ben 25 kişilk felan düşünüyorum.bi pastayada 100 lira vermek zor geliyo vallakaydirigubbakcemile2

canım üzeri şeker hamuru kaplı benimkinin. o yüzdende biraz pahalı. üzeri krema kaplı olanlar biraz daha uygun. sen araştırırsın alıcağın zaman , uygun bi tane bulursun eminim.
ama bunlar bi kere olan şeyler bence beğendiğin hangisiyse onu yaptırt.

ben yüzük tepsisini süslemiycem canım. zaten herşey yeterince süslü oda sade kalsın. :)
sadece inciler koyucam tepsie o kadar

haklısın pınar cidden bi kere olcak.ben aslında ikimizin resmi olsun istiyodum ama bu senin yaptırdıklarında çok hoşuma gidiyor o konuda kararsızım

haklısın pınar cidden bi kere olcak.ben aslında ikimizin resmi olsun istiyodum ama bu senin yaptırdıklarında çok hoşuma gidiyor o konuda kararsızım

resimlide çok güzel olurrr.iyice bi fiyat araştırmak lazım.kızlar üzerine mum falan konuyomu bunun düğündeki gibi:kaydirigubbakcemile3:
iice cahilim:)

evet fotoğraflılarda güzel
kalp şeklinde yapıyorlar .
senin nişan ne zamana planlanıyor sanem?

nisanın 26.canım benim.fotoğraflıların fiyatı hakkında bi bilgin varmı canım

benden 1 hafta sonra yani :):)
fotoğraflar değişiyo stüdyoya göre.
200-300 arasında. 10 poz. yanında hediyeleride var . bi büyük çerçeveli resim. cd slayt müzikli. cep albümü. 10 pozdan iki tane veriyolar zaten.
böyle.

kızlar günaydınnn.ben geldimmm.
mervecim hoş geldin aramızaaaa.
pınarcım elbisen çok hoş.saçlarını sakın topuz yapmaa derim.
makyajında bakır yeşil karışımı olsun derim.

vee kızlarrr gelelim dün yaptıklarımaaaa.
dün çarşıya gittim.çeyizcileri gezdim.ağzım açık kaldıııııı.
neler buldum nelerrrrr.
mendil bakmaya gitmiştimmm.ben gümüş kutu mendil düşünüodum ya meğersem neler varmış.
bi tane tepsi getirdilerr.gümüş tepsi ortasında kadeh bi çorap ve mendik konumuş.tülle süslemişler
harika gözüküyordu.söz verildiğine dair erkek tarafına veriliomuş.ona bittim.
bide sanemin dediği gibi ahşap kutular vardı.çeşit çeşittttt.süslenmişşşş.
onada mendil çorap konuomuş.
ama bana tepsi daha cazip geldi.çünkü ben ahşap sandığı nişan bohçasında düşünüom.

buarada mendili aldım.
beyaz pierre cardin fiyatı 9 tl:)
kenarlarını işletiyorum.bide köşelerine kalp içinde isimlerimizin baş harfini işlicek oda 8 tl:)

bugün tepsileri iice araştırayım.
sizlerinde fikirleriyle güzel bişi olucak inş.

canım konunun basını kacırdıgım için tekrar sorim söz tepsisi mi arıyorsun??yüzükleri koymak için??

yok cnm psiqo istemeye geldiklerinde erkek tarafına mendil veriliyor ya onun için tepsi hazırlıyor.içine mendil felan koyack tepsinin süsleyeip erkek tarafına vericek.bu tepsinin özelliğide evet kabul ettik size söz evrdik anlamı taşıyor.bende ahşap bir kutuyu boyatıp süslettim cnm bende o şekilde vericem

Back
X