Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

cahilim bu konuda yine belli oldu =) sadece damada mı veriliyor peki :S bende size sözde yüzükleri koyucagım tepsinin resmini gösterim :)

yok mervecim.istemeden sora kızı verdik die söz mendilinin konduğu twpsi oluomuş
ama hallediom
yarın koycam sizede fıotosunu

....
bakalım beğenecek misiniz kızlar :S

Son düzenleme:
hım güzel bişeymiş bende ahşap boyuorum ztn bende ahsap kutu yapıp mı yapsam ne :)

merve ben akşam kendi yaptırdığım kuutunun resmini çeker koyarım buraya sanada fikir olur ben çok beğendim benimkini

merve ben akşam kendi yaptırdığım kuutunun resmini çeker koyarım buraya sanada fikir olur ben çok beğendim benimkini

süper olur canım..daha 3 ay var söze sizden öğrendiklerimi anca uygularım kaydirigubbakcemile2

söz mendili dediğiniz sadece damada veriliyor anladıım kadarıyla ve birde corap dogru mu anlamısım =)

offf herşey ne kadar çok pahalı ya ufak çaplı bi nişan yapıyoruz güya ama çok masraf gitti ya dahada gidicek.hiç kolay değilmiş bu işler.düğünü düşünemiyorum yani

süper olur canım..daha 3 ay var söze sizden öğrendiklerimi anca uygularım kaydirigubbakcemile2

söz mendili dediğiniz sadece damada veriliyor anladıım kadarıyla ve birde corap dogru mu anlamısım =)

canım damada veriliyor diye düşünme damada özel bişey değil bu.erkek tarafına veriliyor.çorabın espirisini bende anlamış değilim yani:roflol:

offf herşey ne kadar çok pahalı ya ufak çaplı bi nişan yapıyoruz güya ama çok masraf gitti ya dahada gidicek.hiç kolay değilmiş bu işler.düğünü düşünemiyorum yani

dogru diyorsun cnm..biz daha söz asamasında oldugumuz için göze batmıo simdilik..bu tepsiyi uygun aldıgımı bile düşünüyorum..bakırköyde fln baktıgımız yerlerde teneke gibi tepsiler 50-60 civarıydı..

doğrudur cnm.bende daha önceki sayfalara tepsi eklemiştim.bi siteden buldum bende herhangi bir tepsiyi öyle süslemek istiyorum.geriye dönük bakarsan sayfalar görebilirisin

.........
sımdı oldu mu acaba :1ninca:

Son düzenleme:
doğrudur cnm.bende daha önceki sayfalara tepsi eklemiştim.bi siteden buldum bende herhangi bir tepsiyi öyle süslemek istiyorum.geriye dönük bakarsan sayfalar görebilirisin

evet gördüm tepsiyi..çok güzel bende kendi boyadıgım tepsilerden söz tepsisi yapmayı düşünüodum ama gümüş tepsi daha hoş görünüo diye vazgeçtim..bunun içini güllerle süsleyip öyle yüzükleri koymayı düşünüyorum..

çok güzelmiş bende böle bişi alıcam bugün.güle gülee kullanın kuşum

Back
X