Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

pınarcım , çok beğendim inan
Darısı bize inşallahhh
peki kuzucum , geçende bahsetmiştim bundan eğlence , müzik oldumu nişanında ?

sadece pasta keserken fondan müzik verdirdim onun dışında müzik oynamaca olmadı canım.
daha öncede demiştim ya bizde öyle oynayacak kimse yoktu.
5-6 tane genç vardık diğerleri teyze amca falan

kısçelerrrr ben geldim bugün işlerim vardı giremedim yorumlara hemencik başlıorum pınarcımmm süper olmuş herşey çok tatlı durmuş elbisen nişanlınlada çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar:
psigooo datlu kuşum çok ters gitti herşey ama her şerde bi hayır vardır derler halası aniden hastalanmış heralde ki son dakika da haberiniz olmuş üzülme cnm evdekilerede hissettirmemeye çalış diyecek bişi yok cnm öpeyim seni belki iyi gelirŞeniz

kısçelerrrr ben geldim bugün işlerim vardı giremedim yorumlara hemencik başlıorum pınarcımmm süper olmuş herşey çok tatlı durmuş elbisen nişanlınlada çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar:
psigooo datlu kuşum çok ters gitti herşey ama hŞenizer şerde bi hayır vardır derler halası aniden hastalanmış heralde ki son dakika da haberiniz olmuş üzülme cnm evdekilerede hissettirmemeye çalış diyecek bişi yok cnm öpeyim seni belki iyi gelirŞeniz

cancu çok teşekkür ederim hayatımmm

ewet tatlişim asayiş berkamal aman maşallah diyimmm
çok ama çok üsülmüştüm o günlerde
dün kayınvalidem aramış annemi
yavaş yavaş iletişimde yoluna giriyor..
psigo tatlım seninde düzelicek inan sadece biraz sabır ve zaman gülüm..

benimkide ekimde inşallah kuzucum
pınarcım , bu hafta sonu kayınvalidemlere gidicem ilk defa
sence nasıl bi şey giyeyim kuzum

üstünede rahat bişi giy.tunik bluz tarzı şeyler giy çıkar zor olur.
gömlek daha kolay çıkarması giymesi bakımından.

cnm altıma kumaş pantolon
üstümede dediğin gibi gömlek giymeyi düşünüyorum
teşekkür ederim tatlım

cnm altıma kumaş pantolon
üstümede dediğin gibi gömlek giymeyi düşünüyorum
teşekkür ederim tatlım

canım bence giy bi kot, üzerinede gömlek, madem alışveirş yapıcan, düzde bir ayakkabı tamamdır.
oturmaya gittiğinde şık bişeyler giyersin bence

Back
X