Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

kıslarrr napıosunus bakimmm pınarımmm başka fotonus yokmu kısss elisaa yavrucum alışverişe gidiomuşsun giy bi kot bi gömlekk ayacığına bi spor ayakkabı accık makyaj da yap ama bakımlı da ol ne kadar süsülü gelinimiz var desinlerrrkaydirigubbakcemile2 bidee neyi beğendiysen onu al bi daha kimse seni öle çarşıya çıkartıp bişi almayacak ona göreşakkıdı

canımcım foto bi sürü ama hangi birini yükleyeyim şekerim..
birde görüntü olarak yüklemeyi bilmiyom zaten, attachment olıyo benimkisilerr

canımcım foto bi sürü ama hangi birini yükleyeyim şekerim..
birde görüntü olarak yüklemeyi bilmiyom zaten, attachment olıyo benimkisilerr

alla allaaa bilmiorum neden acep pcde jpeg olarak kayıtlı değilmi cnm amann nese elimisdekiyle idare edelim artık bisdee:kahve:

mrb kızlar napıyonuz benim canım çok sıkkın kavga ettim nişanlımla daha doğrusu ailesiyle:bbo:

slm arkadaşlar.1 ay sonra istemeye geliyorlar.büyük bir ihtimal istendikten 1 ay sorada söz olacak.isteme içinde söz içinde aklınıza gelen ipuçlarını gelenekleri görenekleri paylaşırmısınız.istemede nasıl olur.neler hazırlanır.neler ikram edilir.kahve nasıl bol köpüklü olursırnaşık şey
bildiklerimizi paylaşırsak güzel bir hazırlık yapabilirim.şimdiden tşk ederima.s.

Hayırlı olsun.Öncelikle güzel giyin kapalı giyin etek giyin gibi şeyleri duymamazlıktan gel.Şık ama kendi tarzın olan şeyleri giy.Neyin içinde rahat ve kendini çok güzel hissedeceksen onu giy.Heyecan yapma.Çaya geleceklerse annen ona göre hazırlık yapar zaten.Kahveyide bol köpüklü yapmak için züccaciyelerde 3 tlye satılan kahve makinesini al.Önceden dene. Her fincan için 2 çay kaşığı kahve, 1,5 çay kaşığı şeker at.ve fişi takmadan karıştır.Sonra fişi tak.Çok güzel köpüklü oluyor.İstersen fincanın tabağının yanına dörtgen küçük bir çikolata yada küçük lokum koyabilirsin.kaydirigubbakcemile5

kızlar valla kaynanamı anlamıyorum bize geldi geçen günler benim bir eltim daha var oda nişanlı oğluyla hep telefonda görüşüyolarmış çok sık görüşüyolarmış geldi bize yok bu kızlarınt elefonla konuşmasını anlamıyorum ne bu şimdiki kızlar hep telefon elinde bana iyi bir laf vurup gitti..annamlerde beraber pikniğe gidelim demişler pazar günü kaynanamda yok bizim misafirimiz gelcek gelemeyiz demiş bizmkilerde tamam dedmiş dayımlarla gittiler şans bu ya orda kaynanmlarla karşılaşmışlar büyük oğlu geçen yıl evlenmişti onları ve büyük gelinin ailesiyle beraberlermiş resmen annemi kandırmış o gün.bende nişanlımı aradım ağzıma geleni saydım..kızlar bu ne demek oluyor şimdi beni sevmiyor galiba ama ben naptım ona ya:(senağlama

kızlar valla kaynanamı anlamıyorum bize geldi geçen günler benim bir eltim daha var oda nişanlı oğluyla hep telefonda görüşüyolarmış çok sık görüşüyolarmış geldi bize yok bu kızlarınt elefonla konuşmasını anlamıyorum ne bu şimdiki kızlar hep telefon elinde bana iyi bir laf vurup gitti..annamlerde beraber pikniğe gidelim demişler pazar günü kaynanamda yok bizim misafirimiz gelcek gelemeyiz demiş bizmkilerde tamam dedmiş dayımlarla gittiler şans bu ya orda kaynanmlarla karşılaşmışlar büyük oğlu geçen yıl evlenmişti onları ve büyük gelinin ailesiyle beraberlermiş resmen annemi kandırmış o gün.bende nişanlımı aradım ağzıma geleni saydım..kızlar bu ne demek oluyor şimdi beni sevmiyor galiba ama ben naptım ona ya:(senağlama

yaa cnm ne desem boş :1shok: telefonla ilgili olan muhabbet bi nebzede piknik olayı gerçekten hoş olmamış :oklava: peki nişanlın ne dedi bu duruma ve onun ne suçu varki ona ağzına geleni sayıyosunnkafamçokkarıştı yazık çocuğa kıs

yaa onun suçu ne bana bir şey anlatmıyor benim annem onları orda gördüğünde şok olmuş onlarda annemi görünce tabi nişanlım bir arayıp işte böyle bir durum olmuş açıklamamız bu bile demedi neymişte annemin kızcağnı tahmin etmemiş..ya telefon olayında çok konuşan kızı yani gelinin görünce kulu kölesi oluyor tek bir ktü söz etmiyor surat yapmıyor gelip gelinleriiyle anlaşmazlıklarnı bana anlatıyor bizim evimizde banamı konuşma demek istiyor acaba anlamadım.yoksa benmi çok hassas davranıyom kızlar anlamadım ..

yaa onun suçu ne bana bir şey anlatmıyor benim annem onları orda gördüğünde şok olmuş onlarda annemi görünce tabi nişanlım bir arayıp işte böyle bir durum olmuş açıklamamız bu bile demedi neymişte annemin kızcağnı tahmin etmemiş..ya telefon olayında çok konuşan kızı yani gelinin görünce kulu kölesi oluyor tek bir ktü söz etmiyor surat yapmıyor gelip gelinleriiyle anlaşmazlıklarnı bana anlatıyor bizim evimizde banamı konuşma demek istiyor acaba anlamadım.yoksa benmi çok hassas davranıyom kızlar anlamadım ..

peki neden sizi atlatıp diğerleriyle pikniğe gitmişlr bunun açıklaması ne ki yanii sanırım kayınvaliden oğullarını kıskanıyo cnm takmamaya çalış dicem ama ne kadar yapabilirsin bilemiorum:teselli:

melek gerçekten garip bi durum ama üzme kendini eğer nişanlını seviyorsan takmamaya çalış.sizin ilişkinize yansır ki yansımışta onu arayıp söylenmişsin.kaynanan sana naparsa yapsın sen iyi davranmaya çalış çünkü kaynana ile baş edilmez

evet canım baş edilmez ama benim ona bir yanlışım olmadıki napmaya çalışıyor anlamadım..

Back
X