Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mennn geldimmm öpünnn beniiiiŞeniz
offff bilmiyorum cancu ne giyeceğimi((((
canımcım foto bi sürü ama hangi birini yükleyeyim şekerim..
birde görüntü olarak yüklemeyi bilmiyom zaten, attachment olıyo benimkisilerr
slm arkadaşlar.1 ay sonra istemeye geliyorlar.büyük bir ihtimal istendikten 1 ay sorada söz olacak.isteme içinde söz içinde aklınıza gelen ipuçlarını gelenekleri görenekleri paylaşırmısınız.istemede nasıl olur.neler hazırlanır.neler ikram edilir.kahve nasıl bol köpüklü olursırnaşık şey
bildiklerimizi paylaşırsak güzel bir hazırlık yapabilirim.şimdiden tşk ederima.s.
kızlar valla kaynanamı anlamıyorum bize geldi geçen günler benim bir eltim daha var oda nişanlı oğluyla hep telefonda görüşüyolarmış çok sık görüşüyolarmış geldi bize yok bu kızlarınt elefonla konuşmasını anlamıyorum ne bu şimdiki kızlar hep telefon elinde bana iyi bir laf vurup gitti..annamlerde beraber pikniğe gidelim demişler pazar günü kaynanamda yok bizim misafirimiz gelcek gelemeyiz demiş bizmkilerde tamam dedmiş dayımlarla gittiler şans bu ya orda kaynanmlarla karşılaşmışlar büyük oğlu geçen yıl evlenmişti onları ve büyük gelinin ailesiyle beraberlermiş resmen annemi kandırmış o gün.bende nişanlımı aradım ağzıma geleni saydım..kızlar bu ne demek oluyor şimdi beni sevmiyor galiba ama ben naptım ona yasenağlama
yaa onun suçu ne bana bir şey anlatmıyor benim annem onları orda gördüğünde şok olmuş onlarda annemi görünce tabi nişanlım bir arayıp işte böyle bir durum olmuş açıklamamız bu bile demedi neymişte annemin kızcağnı tahmin etmemiş..ya telefon olayında çok konuşan kızı yani gelinin görünce kulu kölesi oluyor tek bir ktü söz etmiyor surat yapmıyor gelip gelinleriiyle anlaşmazlıklarnı bana anlatıyor bizim evimizde banamı konuşma demek istiyor acaba anlamadım.yoksa benmi çok hassas davranıyom kızlar anlamadım ..