Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

merhaba arkadaşlar
meleks ne oldu hayırdır anladıgım kadarıyla moralin bozuk olsun takma düzelir inşallah canım

benide isteidler sanki de alışverişim kusur kaldııı:kaydirigubbakcemile3:

slm kızlar kız isteme topiğini görünce dalıyım dedim hemengamyoncuiremsu bu akşam benide istemeye geliyolar kaydirigubbakcemile5çok heycanlıyım dün ilk defa kaynanam hanımla tanıştım:1closedeyes: daha önce anlatmıştım belki bilirsiniz sevgilimin annesi istememişti beni ayrılmıştık 1hafta ayrı kaldık onun yüzünden şimdi sonuç bu dün çok gerildim karşısında resmen bu soğukluk devam eder diye korkuyorum tam sevincimi yaşayamıyorum :çok üzgünüm:yani anlatmak istedima.s.

psigo beni temmuz basında istemeye gelicekler memleketlerimiz uzak oldugu için söz günü nişanlımın ailesi bizde kalıcak bir gece ertesi gün birlikte alıcaz herseyi takılarımı benim secme imkanım olcak 9 gun sonrada nişanım olcak

Vışşş büyük gün bugün mü nan gurbiş :lepi:
Allam Allam heyecan dorukta olmalı ama senin burda ne işin var o zaman kaydirigubbakcemile
heyecan sancı ağrı hepsi bi arada elisa hiç sorma
kabul günüm ya bugün
adet de oluverdim tam oldu
şirkette halletmem gereken bi kaç önemli işim vardi
onları bitirdim
birazdan kıcımı kaldırabilirsem kalkıp eve gidicemkaydirigubbakcemile2

kesinlikle öyle benimde 2 ayım kaldı şimdiden ben heyecandan ölcek gibiyim ki seni tahmin edebiliyorum

canım valla ilginç ama öyle çok abartılı bi heyecanım yok
sanırım ağrılardan dolayı uyustum ben :)
yada şirketteyim olayın ciddiyetini hissedemiyorum bilemiycem :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…