Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

inşallah benimde öyle olur
heyecan cok guzel ama o gun için bir o kadarda kötü bende o güne kadar biraz daha rahatlarım
inşallah bu gecen cok guzel gecer hep tatlı anılarla hatırlarsın canım

canım benim çok tatlısın :)
az önce sevdiceğim mesaj atti ben artık eve gitsem iyi olacak
hepinizi öpüyorum

canım hayırlı olsun.umarım herşey düzelir
istediğin gibi olur

kıııısss bisdenn başka kimsecikk kalmamışmıı burda nöbetçi kaldıkkk bugün biskaydirigubbakcemile5

bu aradaaa pınarcımm sandıkların çok güsel beyaz rengi çok severim zevkli bi kayınvaliden varr cnm kıymetini bil emii dedinmi bakim anne diyeeyerimseniben

ahhhh kıyamamm bizim piknikte sanırım yalan oldu:çok üzgünüm: şakır şakır yağmur yağıyo şuan da:a015:

kızlarr işlerden yazamadım.oh piknik güzel olurdu yağmur yağmasa.
olsun alalhın günü çok cansucum yaparsınız:)

bu aradaaa pınarcımm sandıkların çok güsel beyaz rengi çok severim zevkli bi kayınvaliden varr cnm kıymetini bil emii dedinmi bakim anne diyeeyerimseniben

teşekkür ederim ama şekerim o zevk bana ait. ben seçtim herbişeyi çünkülümm :)
yok daha demedim , diyemiyorum diyemiyorummm

pınarımmm zevkli hatunsunn bacım pek güsel olmuş bende çokseverim beyas rengi yaaa bende öle yapıcam sanırım sandık hem kullanışlı olur ileride kullanılır da bu aradaaaa anne demeden olmasss başta kısık kısık çıkar sonra sölersin ilk telde sölemeye çalış gerisi gelir cnm bnm hadeee göreyim seniikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…