Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

psiqo kayınvalidene anne diyebildin mi kuzum
gerçi sen demeyi çok istiyordun dimi kıss :))

elisa sen hala cvp vermedin bana.
kısıcam ama
anlatsana fikir olsun bizede.iki günmü kaldınız orda?onlarmı misafir etti?
kayınvalidene anne dedinmi??
merakla bekliom:)

cnm cuma gece 11 arabasına bindik sabah 4.30 da Adapazarındaydık
Aşkım geldi aldı bizi. Evlerine götürdü. Müstakbel kayınvalidem karşıladı uykulu uykulu tabi haliyle :))
salonda az oturduk yolculuk nasıl geçti nasılsınız falan filan klasik muabbetler edildi
sonra oturma odasına geçtik ve biras annemle biz uzandık
sonra sabah beraber kahvaltı ettik. ben çok çekindim yaaa. .hiç doğru düsgün konuşmadım kimse ile. ya böyle olucağını tahmin etmezdim çok çekiniyorum ben. konuşacak bi şey bulamıyorum. Neyse sonra hazırlandık ve alışverişe çıktık. Arabayı aşkım kullanıyordu. Kayınvallidem elisaa sen öne okanın yanına bin dedi bende olmaz anne siz binin ben arkaya otururm dedim. ahh ahhh ilk kez orda anne dedim onuda duymadı sanırsam. sonra kuşum başladık alışverişe acaip yoruldum ayağımıda ayakkabı çoook acıttı ağlıycak duruma geldim o kadar. aldıklarımızıda bohçam gelince fotoğraflarını koyarım inş. cumartesi gece 1.30 otobüsüne bindik ve sabah memleketimizdeydik. cumartesi akşam aşkım dışarı çıkardı beni. arkadaşlarının yanına götürdü tanıştırmak için. ayyy ben ordada çok gerildim tanımadığım insanlar herkes bana bakıyor filan. zor şeylermiş valla farklı bi şehre gelin gitmek.

pınarr bak sana bi şi sorucam kuzum
erkek bohçasına neler koyulur
neler aldın sen enişte beye detaylıca yazabilirmisin kuzum ?

canım öncelikle şase bohça denen bişi var ondan alıyosun ve tüm aldığın eşyaları o şase bohçanın içine koyup götürüyosun.
aldığım şeylerde şöyle.
bir robteşambırlı pijama takımı
bir normal gündelik pijama takımı
bir işlemeli havlu
bir terlik
iç çamaşırı alt+üst
annem çeyizinden bi tane seccadeyle dantel uçlu havlu koydu
çok güzel aynalı falan traş seti aldık jilet + fırça + tas çok güzel bi konsept yapmışlar askılı.
onun dışında traş köpüğü şampuan kremler aftershave , onlarıda çok şık metal bir makyaj kutusuna koydum.
birde giderken tatlı aldık gittik canım
o kadar

ayyy elisa sen anlatırken ben heycanlandım kıss.harikaaaa
demek anne dedin onuda duymadı :)
tühhhhhhhhh
benim noldu bilionmu.o gün geldiklerinde yemek yeniodu yemekler bitti
yengem dedi annenin tabağını değiştir ayy ben bi kızardım bişi diemedimmm
bi süre diemicem galiba çok zormuş.kilitlendimmm.mesela bu cuma arıcam ama teyze derim
belki anneler gününde derim anne
ne bilim yaa çok zormuşş:S

bende onlara gittiğimizde mutfakda tabak hazırlarken anne dedim kızlar ama çok kısık dedim duymadı sanırsamkaydirigubbakcemile3

pınarcım çok tşk ederim tatlım
peki kıyafet olarak kuzum ? gömlek - pant. almadın mı?

pınarcım çok tşk ederim tatlım
peki kıyafet olarak kuzum ? gömlek - pant. almadın mı?

oo tatlım tabiki alındı ama onları kendisine verdim ki nişanda gyisin diye
aynı şekilde benim elbisemide o aldı

gömlek + takım elbise + kravat + kemer + aykkabı da var

yaaa hanfendi zormuş işte gördün yaaaa.s
ben derim derim die burda bayrak sallıyodunkaydirigubbakcemile3

kızlar dün benim kayınvalidem aradı.nişanda bi kusurumuz oldumu,memnun kaldınızmı felan diye ama anne diyemedim yaaaa.anneler günüde belki derim bilmiyorumÇok üzgünüm çoook

kızlar dün benim kayınvalidem aradı.nişanda bi kusurumuz oldumu,memnun kaldınızmı felan diye ama anne diyemedim yaaaa.anneler günüde belki derim bilmiyorumÇok üzgünüm çoook

pınarcım hep bir anneler gününde diyelim:)
bende cesaret edebilirsem o gün dicem:)
ama yinede nolur bilmiom:)

ya kız benim almam gerekiomu daha nişan olmadı bide uzak gidemem:S
napcam söleyin bakem

benimkide uzak ama almadan olmaz heralde alırsam nişanlımla gönderirim.ne alsam acaba:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…