Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

sanem senin mutluka alman lazım:)çay takımları vardı buırda çok güzel hani cam işlemeli ben onlara hep özenmişimdir:)

mrb kızlar evetya anneler günü geliyor benimde almama gerek ilk anneler günü özel bir şey olmalı ne alsamki ya siz ne düşünüyorsunuz banada akıl verin acıcıkCADIARZU

kişişel ne alcam ben ya.örtülü olsa eşarp alıp kurtulurdum.örtülüde değil:S

psikocum ben biraz düşündümde güzel bir bluz almayı düşünüyorum kaynannanın gyim tarzına bakıp aşağı yukarı beğenebileceği bir şey alabilirsin birde yanına güzel br çiçek yaptırabilirsin masraflımı olur kız ben böyle düşünüyorum amaCADIARZU

aynı şehirlerde olsan tmm gülüm hoş bişi olur çiçek artı hediye
ama ben izmire yolıcam hediyeyi.çiçek işi olmaz benim.
du bakalım daha var ne alcağımıza karar veririz.bluz almam ama ben sora beğenmez falan:)

hııı tama o zman olmaz evet izmire gönderceksen bendemi almasan bluz ya
riskli beğenmez falan.düşünelim bakalım daha zman var.

düşenelim iyicene.karar veririz ya.ben aslında evi için bişiler almak istiodum
ama kızlar kişisel diyince caydırdılar beni:)
ev için olunca seçmesi kolaydı:)

eee canım sen kişisel ne alabilrisin ki uzaktasın hem.kıyafette almam diyon beğernirmi beğenmezmi düşünüyon tabi bence en mantıklısı yine evine eşya alman başka alternatif kalmıyorki dimi yani hem evine alsanda kendisi kullancak zaten ne fark eder kikaydirigubbakcemile2

evet ben çok beğeniom o takımı.burdada büyük bi dükkan var öyle.
bi bakarım ya.
yemeğe çıkıom şimdi kuşum.1 saat sora gelirim.muahhhh:)

yaa banada yardım edin hiç bişey bilmiorum 18 yaşndayım 3 ay snra istemeye gelcekler çok heyecanlıyımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…