Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

walla şuan hiç sesimi çıkarmıyorum ama yeri we zamanı gelnce gerçekten çok gzel korkacak bndenkötükedihüso

insanlara yüz werioz die tepemize çıkıolarÇok üzgünüm çoook

kızlarr ya nerdesinizzzzzzzzzz
elsaaa
cancuuuu
sanemmmm
pınarrrr???*
ya hala hediye alamadım.sinir oluyorum.
dediğim çay takımı vardıya dün sordum 105 tl dio yuhhh dedim onu alcağıma gider altın alırım.
şimdi kara kara ne alcam die düşünüom
siz ne aldınızzz???

ya güzel bişi el işi.şu cam işlemelerden.çay kaşıkları bile camdan ve işlemeli ama yinede o parayı vercekcem bile başka bişi alırım.
ama ne alcam işte.

çay takımının ucuzundan alsan cnm belkide sadece baktığn yerde o kadar pahalıdır ctesi çık gez alırsn

cmtsi ful çalışıom
bitek perş ve cuma günleri iş çıkışı 1,2 saat vaktim var.yandım ben

selam kızlar ben geldim..
ben eşarp ya da tencere almayı planlıyorum kaydirigubbakcemile3
ne alaka derseniz geçen gün kayınvalidemle dısarı cıktık bakınırken agzından laf aldım kaydirigubbakcemile3 çok fenaaım been hihoyyyt

bende görümce yok ama ben görümceyim söyleyin bakem derdinizi görümce olarak ben neden bööle huysuzluk yaptıklarını sölim size kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

kısçelerrr çok ösledim sizi yaaaa:a015: sizlereee haberim var nişanlımın askerliği belli oldu 8 temmuzda manisa 1.piyade er eğitim tugayına gidiyor kısçelerr :a015:

selam arkadaşlarr

cancucum hayırlısı olsun , şimdiden hayırlı teskereler olsun.. çok güzel biyere gidiyo, kısa dönemmi peki???

hayırlısı olsun cancu..şimdiden hayırlı tezkereler..

selam arkadaşlarr

cancucum hayırlısı olsun , şimdiden hayırlı teskereler olsun.. çok güzel biyere gidiyo, kısa dönemmi peki???

aminnn ccanım öleymiş güsel bi yermiş içim rahat ama insan ister istemes ayrı kalıcağı için üzülüyor:a015: uzun dönem bidenem kısa olması için bnm aşkımınn okulunu bitirmesi gerekiyodu ama maleseffff bitirmedi 3.sınıfta gidiyo işte:mymeka:

hayırlısı olsun cancu allah en kısa zamanda kavuşturmayı nasip etsin

aminnnn bebeğim aminnnnnnn tez gidip tez gelsin kiii bizde çabuk evlenelim 2010 kış gelini olucam:asigim:

hayırlısı olsun cancu..şimdiden hayırlı tezkereler..

sağolll bidenemmmm benimm dua edin bolbol su gibi akıp geçsinn zamann:Saruboceq:

kısçelerrr çok ösledim sizi yaaaa:a015: sizlereee haberim var nişanlımın askerliği belli oldu 8 temmuzda manisa 1.piyade er eğitim tugayına gidiyor kısçelerr :a015:

kuzum benim ya kıyamammmmmmmmmmmmmmm.
ama herşeye rağmen sevindim.bir sene göz açıp kapayınca geçer.bir an
önce yapsın gelsin ki evlenin hemen.
umarım benimki de bir an evvel gider güzelce yapar gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…