Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

Kızlar yaaa yalnız olmak çok zor :(
sevdiğim benden uzakta.. samimi olduğum bir tane ark. ım var yani herşeyimi paylaştığım beraber alışveriş yaptığım o da ameliyat geçirdi evinde dinleniyo
dolayısıyla ben elbiselere yalnız başıma bakmaya devam edicem
off çok kötü bi durum :(

EVET CANIM ,
krem rengi çok güzeller var ama gelinlik gibi olucağı için ben tercih etmedim , sende daha canlı renkler tercih etmelisin bence tatlım .
petrol yeşilleri modaymış bu sene

elisa kırmızıya dore rengi hoş olabilir.üzerindede dore pırıltıları falan olursa.

kınalık giymiycem hayatım ben
yöresel kıyafet giyicem belki o da kırmızı olur ama olsun o yöresel kıyafet olucak

evet pınarcım hoş oluyor sahiden
bnm kına ile düğünüm aynı günde aynı salonda olucak o nedenle böyle olması gerekiyor. kendi memleketimde.
bide sizlümün memleketinde düğün olucak
cnm , şimdi çıkıyorum ben bu gün vergi günü
grşrz öptüm

uzun zamandır gıremıyodum topıge ben deldımm :) pınarcım fotolar harıka benımde ılk aklıma gelen babn oldu :) elısacım senınde heyecan sıklastı ALLAH yardımcın lsun canım hersey ıstedıgın gıbı olur ınsallah sonrada sıra psıkoda dımı

uzun zamandır gıremıyodum topıge ben deldımm :) pınarcım fotolar harıka benımde ılk aklıma gelen babn oldu :) elısacım senınde heyecan sıklastı ALLAH yardımcın lsun canım hersey ıstedıgın gıbı olur ınsallah sonrada sıra psıkoda dımı

hoş geldin canım.
nasılsın sende durumlar nasıl?

:) sağol canım benim , :utangac::utangac:

Back
X