Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

elisacım gözünaydın ..psiko benım babam ve abım bılmıyo bu yaz ınsallah ogrenıcek onlarda yaklastıgı ıcın bende bu topuı takıp edıyorum sızdende fıkırler alıyorum heyecanlarınızı paylasıyorum guzel oluyo ayrıca bende tek kızım ortancayım bır abım bırde erkek kardesım var

elisacım gözünaydın ..psiko benım babam ve abım bılmıyo bu yaz ınsallah ogrenıcek onlarda yaklastıgı ıcın bende bu topuı takıp edıyorum sızdende fıkırler alıyorum heyecanlarınızı paylasıyorum guzel oluyo ayrıca bende tek kızım ortancayım bır abım bırde erkek kardesım var

Tşk ederim tatlişim Şeniz
Ortanca olmak pekte ii olmuyor aslındaakaydirigubbakcemile2

hoşbulduk elisam..ya sorma erkek arkadaşımla gerginiz bu aralar..askerlik olayı biraz sıkıntı yarattı bize senağlama

cnm kolay değl tabiki sevgilini askere uğurlamak :((
kırmayın birbirinizi..
Tez zamanda kavuşursun inş..

daha gitmio eğer kısa dönem kalkarsa okulu bırakıp gidicek senağlama
düşününce de kendimi kötü hissediyorum senağlama
Amin canım hepimiz sevdiklerimize kavusuruz inşallah :(

cnm ewet yaa kısa dnm kalkıcakmış diye bende duydum ama ne zaman yürülüğe girer hiç bilgim yok

bizdede aynı konu var.eğer kısa dönem kalkarsa gidim dio.bi gitmim dio.nolduğu belli değil
oyyyy oyyyyyyyyyyyyyy

evet cnm aynen kısa dönem kalkarsa direk askere gidim dio okulu bırakıp gidicek..duyduguma göre 12 ay olucakmıs ve subay olarak gidilmicekmiş er olarak gidicekmiş herkes..ve 2010da yürürlüğe giriceğini duydum ne kdr dogru bilmiorum ama yandık yanii senağlama

Back
X