Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

vavvv yafru harikasın yaaa :nazar: Allah tamamına erdirsin ve de bi yastıkta kocatsın inşalahhhhh hihoyyyt

Son düzenleme:
kızlar ben yenıyım bu topıgı yenı kesfettım okudum bırcok yazınızı ısteme heycanlarınızı ALLAH ım hayırlısıyla tamamına erdırsın bızede nasıp etsın ınsallah :) ama resımlerı bende gormek ıstıyorum :( oyle bır sansım var mı??

kızlar ben yenıyım bu topıgı yenı kesfettım okudum bırcok yazınızı ısteme heycanlarınızı ALLAH ım hayırlısıyla tamamına erdırsın bızede nasıp etsın ınsallah :) ama resımlerı bende gormek ıstıyorum :( oyle bır sansım var mı??

hoşgeldin aramızaaa kıslar çıktılar şimdilik nöbette ben varımmsositososito resim konusuna gelince kızları bilmiorum ama birasdan koyarım resmimi bakarsın okk a.s.

temmuzda istemeye gelicekler ve simdiden sıkıntı yaptım :)

Son düzenleme:
hoşgeldin aramızaaa kıslar çıktılar şimdilik nöbette ben varımmsositososito resim konusuna gelince kızları bilmiorum ama birasdan koyarım resmimi bakarsın okk a.s.

canım yenı gordum hosbuldum tesekkur edrım resımı beklıyorum :)sositososito

meraba ben de yeni katıldım aranıza :lepi:
ilgimi cekti bu kısım hemen bşiler danışayım dedim :)
sevgilimin ailesi beni istemeye gelecekmiş yazın delikafadulden
ama ben bunu babama nasıl dicem kabul ediceğini düşünmüyorum cünkü okuyorum üniversite 3 deyim..
benim ne yapmam lazım :uhm:

meraba ben de yeni katıldım aranıza :lepi:
ilgimi cekti bu kısım hemen bşiler danışayım dedim :)
sevgilimin ailesi beni istemeye gelecekmiş yazın delikafadulden
ama ben bunu babama nasıl dicem kabul ediceğini düşünmüyorum cünkü okuyorum üniversite 3 deyim..
benim ne yapmam lazım :uhm:

şeker aramıza hoşgeldinnnn bu yollardan geçmiş biri olarak sana tavsiyem sen söleme anneciğin sölesinn üniversitede okuyomuşsun şimdi bi nişan yaparsınız okul bitincede evlenirsinizzz bu kadar basittt:asigim:

şimdi canım biz sabah erkenden gitiik istanbula gittik.aldılar bizi kartaldan.yeni aldıkları eve götürdüler eve gidip gezdik.sonra eminönü geçtik arşı tarafa.
6 lı iç çamaşırı takımı,kilot sütyen takım,atlet kilot takım,gümüş aynalı takım,ayakkabı aldık şimdilik.
ayakkabı aldımız yerde bi çanta vardı hadi dedim alalım bi daha uğraşmayalım ama beğenmedn aldım.neyse ödediler kayınvalidemle sözlüm çıktık sordum ne kadar tuttu diye sölemedi önce zorladım 450 dedi ben şok oldum tabi.çanta 269 muş içi dışı deriymiş felan içime oturrdu resmen hemen dedim geri vercez bune yani 269 a neler alınır.çantayı geri iade ettik.bu hafta sonu ben yine gidicem kalan eksikleri ikimiz alıcaz.
elbise alcam,takım alcam,bi iç çamaşırı daha alcam,terlik alcam,bide bana saat alcakmış kayınvalidem kızalar.kayınpederle ayrılar ya oda nişanda bişeyler takcakmış okadar.

hadi hayırlısı canım. çantayı geri vermekle iyi etmişsin bencede.
çok güzel ciciler var eminönünde , bende iki hafta önce ordan aldım herşeyimi.
allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin..
altın ne takacaklarmış sana söyediler mi ? set falan??

canım alyans la söz kelepçesi aldılar.set almadılar zaten bizim adetlerdede büyük nişan olursa alınıy bizim evde olcak ya söz gibi olcak.ama ilginç bişey avr canım dün akşam sözlüm söyledi ben şok oldum.anneme kayınvalidem beşibiyerde alcakmış.süt parası felan oluyomuş galiba heralde onun için alcaklar:)))

Back
X