Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

psiqo canım bak ben bursada yaşıyorum burda istemede veriliyor mendil diyorlar.hatta sana anlatmıştım ben ahşap kutu yaptırdım diye.üstü çiçekli incili beyaz bir kutu çok hoş oldu.içine çorap ve mendil koyup vericez nişana geldiklerinde.ama normalde istemeye geldiklerinde veriyolar canım

benimde hoşuma gitti canım fikir.güöüş bi kutu alıcam.içine sadece ipek mendil isimlerimizin baş harfini işletcem.kutunun içine nazar boncukları ve inci dökcem
çorap koyup bozmim olayı

oh ohh allah muhabbetinizi arttırsın yerimseniben
ben bugün dipteyim kızlar benimkiyle öyle bir kavga ettik kiii senağlama ağlamaktan gözlerim öyle bir şişti ki açamıyorum gözlerimi.....

oh ohh allah muhabbetinizi arttırsın yerimseniben
ben bugün dipteyim kızlar benimkiyle öyle bir kavga ettik kiii senağlama ağlamaktan gözlerim öyle bir şişti ki açamıyorum gözlerimi.....

canım ya çok üzüldüm:(
bende üzüldüğüm günler çok kötü içim dışıma çıkıom.
bide çalışıom iş iice zorlaşıo
insanlara karşı hep güler yüzlü olman lazım falan:(ahhh ahhhhhhhh

benimde hoşuma gitti canım fikir.güöüş bi kutu alıcam.içine sadece ipek mendil isimlerimizin baş harfini işletcem.kutunun içine nazar boncukları ve inci dökcem
çorap koyup bozmim olayı

benim kutunun içini beyaz satenle kaplamış kadın bide ara ara inci yapıştırmış.bende nazar boncuğu ve kokulu gül yaprakları varya ondna aldım ondan koycam cnm

bugün alyansım parmağımı yakıyor resmen.... lütfen kızlar evet derken bi kere daha düşünün bi kere dahaa

sannemm psiqo bu kutuları nerde yaptırıyonus kuzular yawss
bana da bilgi verin bende aşkıma yaptıram :(((((

elissa ben burda ahşap eşyaları boyayan ve kurs veren bir mağza var ona yaptırdım.eminim seninde bulunduğun yerde vardır bu mağza

canım mesala dükkanında hem ahşap boyama malzemesi satıyor hemde kendisi sipariş üzerne iş yapıyor.ben gidip kutu beğendim ve o boyayıp süsledi cnm.

kısçeler söz mendili olayını bende verdim istemeden sonra adettir bizde ucu iğne oyalı ipek krem rengi mendilin üstüne el nakışıyla baş harflerimizi işlettim:asigim: aynı renkle çok zarif olmuştu gümüş dikdörtgen şeklinde bi kutunun içine koyduk harfler gözükecek şekilde daha sonra çok şık simli tülle kapladık ufak bi ayrıntı biz altına köpükten platform yaptık onuda kadifeyle kapladık inciyle süsledik eğer kayınvaliedmde olmasaydı resmini koyardım size:1rolleyes:

sannem şekerrr sen orhangazideydin dimi ben sana pasta için kuzenimin telefonunu vermiştim ama orhangazi için bilemiyorum ama eğer bursa merkezde bi pastane sorarsan rıhtım,kafkas,unpa vb gibi pastaneler gayet güsel oluyocokacimcoook ama butik pasta yapıyo benm kuzen hayalini söyle o yapsın şekercimhihoyyyt

canım benim ya allah yardımcın olsun güzelim.nişan tarihimizde aynı bende 2008 ekim 2 ay var..inşallah askere gider nişanlın allah tez zamanda kavuştur sizi sağ salim inşallah.git bakalım çeyizlere bak güel bulursan banad al olmazmı:)hihoyyyt

ayy kuzum benim ağzından bal damlıyorrrrrrrrr aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada paşabahçeden bardak takımı baktımm haftasonu alıcam sanırım fikrimi değiştirmessemm alırımkıs nelerin eksik söle bakemmm:içelim:

öle şey olmas canımmm anneciğin sölemeli senin için çok zor bişi olucak anneler yoluyla yordamıyla sölerler benimde öle oldu baban sana karşı tarafla ilgili bişiler sormaya çekinebilir ama annenle paylaşabilir.amaaa anneciğin illa sölemem sen söle diyosa babacığının hoşuna gidecek yemekleri yap güsel bi sofra kur rahat ettir sonra konuyu aç ve söle hemen bi nefeste ilişkinizin ciddiyetinden bahset canımcımm hadi bakalım göreyimmm seniikaydirigubbakcemile5

cok teşekkür ederim ilgin alakan için saaol:)
ama benim daha cok düşünmem lazım :bbo:

elisacım,ben gümüş bi kutu alcam.her yerde bulunur.
mendilide bulursun kolaylıkla.
süslemesi bize kalmış:)

Back
X