Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

kızlar bnm 3 ay sonra istemeye gelcekler tanısma ve söz bi arada olcak..valla siz o kadar cok sey yazmıssınız ki biz sadece alyans takmayı düşünüoduk..tektası evlenme teklıfınde alcaktı..ben bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirim..annemde vefat ettiği için sorucak kimsem yok senağlama

cnm öncelikle başın saolsun :çok üzgünüm:
kuzum bu topikte her zaman sana yardım edicek birileri olar
tanışma ve isteme bi arada olucak sanırım tıpki bnm ki gibi
bana bi şey takmadılar ama takılması gerkiyor
ben çok üzülmüştüm aşkıma belli etmedim ama
istemede yani söz de tektaş yüzük ile ( veya ince söz alyansı) söz bileziği takılır
gelelim ikramlara
eğer farklı ilden geliyolarsa güzel bi yemek menüsü hazırlarsın
ama aynı ilde iseniz buna gerek yok
kurabiyeler , kanepeler ve kek le çay ikram edersin. bu birazda sana kalmış kuzum

saol canım tesekkur ederim..bnim sorucak cok seyım var cunku nerdeyse hiçbişey bilmiyorum..

mervecim elimizden ne gelirse yaparız canım üzülme sen. hepimiz biribirimizden o kadar çok şey öğreniyoruz ki zaten.

kızlar saçımı sıkı topuz mı yaptırıym yoksa hani makineye giriyolar bigudilerle yada maşa öyle bişi mi yaptırıym.
bide elbisem yeşil içinde bakır rengi işlemeler var. makyajım bakır rengi olsun dimi

saol canım evet tanışma ve söz bir arada olucak..biz sözde nişanda da takıcagımız bir alyansı almayı düşünüyoruz annesi de bilezik fln takıcakmış..tektaşta formaliteden evlenme teklifi ediceği zaman takılırmıs..sanki söz olduktan sonra evlenmicez..:emir_bebek:

mervecim elimizden ne gelirse yaparız canım üzülme sen. hepimiz biribirimizden o kadar çok şey öğreniyoruz ki zaten.

kızlar saçımı sıkı topuz mı yaptırıym yoksa hani makineye giriyolar bigudilerle yada maşa öyle bişi mi yaptırıym.
bide elbisem yeşil içinde bakır rengi işlemeler var. makyajım bakır rengi olsun dimi

bnce maşa ile yaptır sacını ve bakır hoş durur cnm

mervecim bizde bilmiyoduk inanki ben çoğu şeyi bu siteden öğrendim.işte nişan bohçasına neler konur ne alınır ne satılır gibi.
benimde daha önce sözlüm evlenme teklif ederken tektaş almıştı sonra istemeye geldiler çiçek ve çıkolata ile.cumartesi günüde nişan alışverişine gittik canım onlar aldılar alacaklarını 26.dada evde nişan yapcaz aile arası.

pınar bence topuz yaptırma kuzum yaaa
akşam saç modellerine bakim yarın yada akşam eklerim buraya

yaa evlenme teklifi sözden istemeden önce mi oluo

pınarr harikaaa sende harikasın :))
çook beğendim tatlişim
elbiseni kiraladın mı aldın mı kuzum

satın aldım tatlım , çok beğendim alırkende. bir görsen öyle absürd şeyler varki mağazalarda. bunu gördüm giydim ve aldım :)
ne dersin saç ve makyaj konusunda

merveeeeeeee:oklava::oklava:
evlenme teklifi çoktan olmuş olmalı ve sen kabul etmiş olmalısınkiiidelikafadulden
seni istemeye geliyolar kuzuma.s

bnm sevgilimde benden o zaman :teytey:
taam ben şimdi trip atım sevgilime hihoyyyt
kötükedihüso

canım ben hala maşa ve bakır tonlarında makyajda ısrarcıyım =)

şimdi çıkıyorum fıstıklar mesaim bitti
yazarım ben pınarcım akşam inş.
görüşürüs kısslarrrr

kendinize ii bakın kızlar..görüşürüzz :a015:

kızlar günaydınnn.ben geldimmm.
mervecim hoş geldin aramızaaaa.
pınarcım elbisen çok hoş.saçlarını sakın topuz yapmaa derim.
makyajında bakır yeşil karışımı olsun derim.

vee kızlarrr gelelim dün yaptıklarımaaaa.
dün çarşıya gittim.çeyizcileri gezdim.ağzım açık kaldıııııı.
neler buldum nelerrrrr.
mendil bakmaya gitmiştimmm.ben gümüş kutu mendil düşünüodum ya meğersem neler varmış.
bi tane tepsi getirdilerr.gümüş tepsi ortasında kadeh bi çorap ve mendik konumuş.tülle süslemişler
harika gözüküyordu.söz verildiğine dair erkek tarafına veriliomuş.ona bittim.
bide sanemin dediği gibi ahşap kutular vardı.çeşit çeşittttt.süslenmişşşş.
onada mendil çorap konuomuş.
ama bana tepsi daha cazip geldi.çünkü ben ahşap sandığı nişan bohçasında düşünüom.

buarada mendili aldım.
beyaz pierre cardin fiyatı 9 tl:)
kenarlarını işletiyorum.bide köşelerine kalp içinde isimlerimizin baş harfini işlicek oda 8 tl:)

bugün tepsileri iice araştırayım.
sizlerinde fikirleriyle güzel bişi olucak inş.

canım peki o tepsi hazır değilmi çorap mendil zaten içinde var biliyorum öylece satın alıyosun

Back
X