Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

kızlar selam
ben erken çıktım işten eve gelip kek börek poğacaya yardım ettim :)
bugün bir daha muhtemelen giremem foruma , pazar günü burdayım ama . beni bekleyin anacığımm :):)
bana şans dileyin inşallah herşey güzel olur.
öpüyorum hepinizi..

ayyyyyy pinarimmm yaaaa şimdiden mutluluklar pazar gecesi burdayım bende yazdıklarını okucam heyecanlaaaadelikafadulden iyi şanslar tatlı kuşummm benimmma.s.

slm arkadaşlar.1 ay sonra istemeye geliyorlar.büyük bir ihtimal istendikten 1 ay sorada söz olacak.isteme içinde söz içinde aklınıza gelen ipuçlarını gelenekleri görenekleri paylaşırmısınız.istemede nasıl olur.neler hazırlanır.neler ikram edilir.kahve nasıl bol köpüklü olursırnaşık şey
bildiklerimizi paylaşırsak güzel bir hazırlık yapabilirim.şimdiden tşk ederima.s.

kızlar ben kahveyi şu üniversitede kullandığımız naylon kahve yapma makinelerinde yapmıştım hem çok pratik hem de bir köpüğü oluyor süper.millet bayılmıştı.tavsiye ederim.evde şık terlikler olsun.erkekler için deri terlikler.aile büyüklerinden mutlaka amca hala teyze dede gibi artık kimi arzu ediyorsan.ortamı çok rahatlatıp sohbet yaratıyorlar.geldiklerinde kapıda karşlıla çikolata şeker çiçek bunları al teşekkür et.hoşgeldiniz dedikten sırayla el öptükten sonra mutfaktan çıkma :)) yoksa babalar sinir oluyor.kolay gelsin allah tamamına erdirsin.

biricik bnde o 1milyoncularda olan plastik kahve makinalarından düşünüorum snn dediğin gibi çok köpüklü oluyor..
eee babaların sinir olmama gibi bi ihtimali yok ki canım büyüt okut bu yaşa getir soora biri gelsin ben kızınızı seviyorum evlenmek istiyorum desin kaydirigubbakcemile3 ben erkek olsam bende sinir olurdum kaydirigubbakcemile

yani tabi öyle olur allah kolaylık versin pinarmine zor geçecek ama bir okadarda eğlencelikaydirigubbakcemile5

arkadaşlar aranıza yeni katıldım benide 9 temmuzda istemeye geliyorlar bir hafta sonra da nişanım var nasıl olur ne giyilir hiç bilgim yok sözde ne giycem mesela yardımcı olun banada :(

hoşgeldin sebnemcim hoşgeldin yardımcı olalım tabi ne demek.evdemi yamayı düşünüyosuznu nişanıı falan çok güzel söz elbiseleri var ekleyeyim sana ..polismisin yoksa nişanlın olacak kişimi polis?

hoşbulduk ben memurum nişanlım polis meleks ilgilendiğin için çok teşekkür ederim nişanım evde olcak ama ne giyerim bilmiyorum sözde bile ne giycemi bilmiyorum eklersen çok sevinirim netten bakmaya çok vaktim olmuyor olsada bulamıyorum:(

pınarım hadı kolay gelsın canım ınsallah guzel olur hersey bende haberlerını dort gozle beklıyorum canım

şebnem hosgeldın canım .sımdıden hayırlı olsun .
bende yardımcı olmak ısterım ama bende yasamadım boyle seylerı yardımcı olabıldıgım yerde mutlaka gırerım devreye ok?a.s.

asgd düşünmen bile yeterli çok teşekkür ederim bunlar tatlı telaş ama insan içine sinsin istiyor tabi bu heyecanı Allah sana da nasip etsin

canım bazıları baya sade onları sözde düşünürsün die ekledim.nişanda evd eolcağı için pek abartılı bir şeyler olmamalı bence sen nasıl istiyorsun kabarık bir elbise düşünmüyon demi fisfisfis

meleks cok sağol canım tesekkur ederım hepsi çok hoş fakat benım boyum pek yok aslında o yuzdende kararsızım ne gıyceme bırde mustakbel nişanlım malesefkı acık kıyafet giymemı ıstemıyor ama mavı bır kıyafet varya o gercekten guzelmış çok acçık renk te gıymek ıstemıyorum bıraz daha sade olsun dıyorum bıldıgın sıteler varmı bakabılcegım

meleks birde ben cok goze batmak istemıyorum canım evde olucak sade sık bır elbısede olabılır benım ıcın şık bir takım elbise bile düşündüm ama sonra onu sözde gıyım dedım ıstemeye geldıkten bır hafta sonra nısanım kayınvalıdem nısanlım annem falan hep bırlıkte cıkcaz alısverıse o yuzden aklımda bır seyler belırlemem lazım yoksa sıcakta ınsanları pesımde gezdırmeyım bana söz için şık takım elbiseler bulabılırmısın meleks vaktım cok olmuyo baktım ıstedıgım gıbı bulamadım pantolon ceket olsun ıstıyorum ıstemeye geldıklerı gun sence olurmu yenı moda yazlık takım elbiseler hıc bulamadım :(

tamam canım bakayım onlarada bir.eklerim onlarıd abulunca sözde takım elbise giy ama nişan evdede olsa takım elbise nişanda giyme bence çok sade kaçar kıız..beniim nişanlımda açık giymemi istemiyordu ve benimkide evde olmuştu sana elbisemi ekleyeyim istersen:)

[URL=http://m.YollaYap.com/b46/94896538.jpg][/URL]

bu benim işte canım benimkide sadeydi

evet canım cok guzelmıs gercekten hemde cok sade kollarıda kapalı çok şık bir elbiseymiş gerçekten işte bu tarz olabılır ama söz içinde şık bir takım olsun istıyorum fıkırlerın var mı meleks

Back
X