Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

ya cancu ben ne giycem nişanda benimki askılıda istemio:(

amannnn sizin bu kociş adaylarınızı sopalamak lazımmm:oklava:karışmasınla bakemmm öle gerçi benimkide istemiodu ama ben giydim snradan bayıldı kuoförden aldığında gözleri aynı böleydi:1shok: şaka bi yana askılı bielbise üstüne cici bi bolero giy bebemm daha datlu olur sanırsamm:jeyyar:

11 ' e kadar uyuyonmu kısss cadı :)))
aaa evet kıslar cancu bana bir elbise modeli göstermişti annesi dikmiş
çok beğenmiştim çok değişik bir modeldi
psiqocum aslında tam bizim istediimiz gibi abartısız ama çok şık

11 ' e kadar uyuyonmu kısss cadı :)))
aaa evet kıslar cancu bana bir elbise modeli göstermişti annesi dikmiş
çok beğenmiştim çok değişik bir modeldi
psiqocum aslında tam bizim istediimiz gibi abartısız ama çok şık

amaaa lütfen bacummm 11e kadar uyuyorum ama herkesin yerineee:roflol:
kısss oda olur abişin düğününde giydiğim gerçi abiye ama olsun oda olurrrr:jeyyar:

evet bende öle düşünüom.staplez falan alim yada ip askılı üstüne dantel küçük bi bolero:P

amaaa lütfen bacummm 11e kadar uyuyorum ama herkesin yerineee:roflol:
kısss oda olur abişin düğününde giydiğim gerçi abiye ama olsun oda olurrrr:jeyyar:

kısss abinin düğününde giiydiğin çok seksiydi çok beğendim giyerim o tarz giymesinede bnm nişanda olmass gelicek misafirlerden apartman komşularımızın kimisi hacı kimisi hoca hoş karşılamazlar.

anaaammmm elisaa yavrum seni ozman anneciğimin diktiği paklar o hoş bi tarzzz bulabilirsen öle bişi giyebilirsin bebişimmm psigocumm yavrumm aynı senin dediğin gibi üstüne bi bolero yeterrr hem senin gönlün olur hemdeee müstakbel nişanlınınyerimseniben

elisa bi dünya işimiz var.benim yüzükler bakılcak.elbise alıncak.
bohça hazırlancak.kuaför fotocu pasta ayarlancakkkkkkkkkkkk

elisa bi dünya işimiz var.benim yüzükler bakılcak.elbise alıncak.
bohça hazırlancak.kuaför fotocu pasta ayarlancakkkkkkkkkkkk

walla tatlişim ikimizinde hemen hemen aynı dönemde olucak
Allah'ın izni ile atlatabilsekkaydirigubbakcemile5

amannnn takmayın kafanızaaa halloluyoo hepsii hemde fıstıklar gibi olucaksınızz gıslarrr

kuzum benim yarın tatil.
ben aslında öğretmenim tayin bekliom.
şimdide eski adıyla tedaşta çalışıom.eskiden devletteydi şimdi özelleşti bizim burda tedaş.
özel bi şirketteyim ama devletteki gibi işler tatiller:)

kızlar günaydın dünki yazılanları okudum bende bikaç bişey yazmak istiyorum.öncelikle işanı kız tarafı yapcak diye bişey yok.onu silin aklınızdan.bizde pasta,börek ve baklavayı onlar getirdi biz sadece yemek yaptık ve içecekleri aldık.nişanlımla gittik resim çekindik 5 poz sadece hatıra kalması açısından.resimlerden 2 şer tane yaptırdık yani toplam 10 resime 100 lira verdi nişanlım.kuaför ve elbisemi ben almıştım.parasını istemedim tabiki oadarda ayıp olur artık.ama psiqo benden sana tavsiye iyi bir yüzük istiyorsan 500 koy kenara.bizimkiler 950 tutmuştu sonra 400-400 ödedik.diğer bohçalar içinde benim şimdiye kadar herşey tamamlanmış değil ama takım elbisesi,pijaması ufak tefeklerle 1000 lira gitti.daha 1000 lira daha olursa anca yeter bence.

anladım sanemcim.bende kuaförü kendim öderim.fotocuyada bakarız öde demem ama.
pastayı ben yaptırırım.elbiseyi teklif ederlerse biz ödeyelim die öderler
ama öbür türlü ben öderim.napim ya yalan dünya ha biz ödemişiz ha onlar.
foto bende fazla çekilmicem.10 yeter bizede

kıslar pasta ne kadar tutarki acaba ?
150 filan yetrmi ki kuzular
ayy hesap kitap yapar oldum bu nişan beni ii ce sarsacak :)

Back
X