Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

Ama 4 yıldır birlikteyz zaten söz olduktn snra askere gtcek 6 ay da o, 2011 in yazına düğün düşünüyorz inş. 23 olcm ii deil mi ?yerimseniben

Ama 4 yıldır birlikteyz zaten söz olduktn snra askere gtcek 6 ay da o, 2011 in yazına düğün düşünüyorz inş. 23 olcm ii deil mi ?yerimseniben

iyi tatlişimmm bence bi kız için evlenme yaşı 24 / 25
ben geç kaldım birass kaydirigubbakcemile3
aşkımı bekledim 5 yıl :1closedeyes:

kuzum benim özlemezmiyizzzz.ama seni şimdi rahat bırakıoz
bol bol sevdiceğinle vakit geçir die.
nasıl geçio günler kuzum iyimisin.naptınız dün anneler gününde bakim?

gündüz annecim yoktu abimler aldılar götürdüler bende nişanlımlaydım cnm kayınvalideciğimle telde konuştuk oda istanbuldaydı saat 1 den akşam 8e kadar nişanlımlaydıkkk:jeyyar:
kayınvalideme bir tunik aldım anneme daha bişi almadım beraber çıkıp alıcas bu hafta içinde ne beğeniyosa
evet yaa bolbol vakit geçirmemis lasım sonra koskoca 15 ay ayrıyıss çok dertliyim sormayınnsenağlama ama kendimi motive ediyorum bu bizi birbirimize daha çok yakınlaştıracak günler geçtikçe bisimde kavuşmamıza az kalacak öle iştee aferin size bakalım anneler,annecimler felanda denmişşş
kuzucuklarım benimŞeniz

msn de kapalı akşamları açmıyosun kuzum merak ettim :kahve:

datlumm aslında msn alışkanlığım hiç yok bnm ya aklıma gelmiyo bile benimkide girmiyo akşamları zaten bütün gün pc başında diye:oklava: hep kkdayım akşamları bende napiimmkaydirigubbakcemile2

evet kuzum çok iyi bir motive bulmuşun kendine.
öyle düşün hep.
benimkide yapsa gelse bian evvel.ahh ahhhhhhhh.
kız benim kayınvalide aldığım hediyeyi benim çeyize kaldırayım demesinmi:)
dedim kullan sen:)

evet kuzum çok iyi bir motive bulmuşun kendine.
öyle düşün hep.
benimkide yapsa gelse bian evvel.ahh ahhhhhhhh.
kız benim kayınvalide aldığım hediyeyi benim çeyize kaldırayım demesinmi:)
dedim kullan sen:)

işte bende öle olacağını bildiğim için tunik aldım bidenemmm anneciğimeeekaydirigubbakcemile3
yaparlar yaparlar bugünlerde geççek yaa kavuşucas az kaldı azz:delphin:

inş. evlencm ama daha çok benim ya :( aslen sivaslıym ama ankda doğup büyüdm, hem çalışıp hem okuyorum işte. böle geçio hayatım

Back
X