Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

kıslar ben kaçar kaydirigubbakcemiler kendnze ii bakın yarn sabah görüşmek dileğiyle öpüyorm sizi byyya.s.

ne habersinizzz....
yaz geldiii her şey ne güzel yaa...
şu havanın güzelliğine güneş içimi ısıtıyor..
aşkım depreşiyor yawww

hoşgeldin yalnizkatipcim..evet havalar sayesinde bnmde aşkım depreşio..böle keşke aşkım yanımda olsaydı şimdii :delphin:

Son düzenleme:
Kuzum bunlar olağan şeyler
hiç üzme tatlı canını
ama kırmayın da birbirinizi değerini bilin bu günlerinizin
neden limoni tatlım mesele ne ?

valla bilmiom kuzum artık ya.:(
sizdede oluoyomu böyle şeyler bilmiom ama
kafam karışık
dün bi yere gidomuş akşam.nereye gidion die sordum ofladı pufladı çok soru sorup irdelion dio.
sinir oldum.kızıyorum bu tavrına dedim.kapatalım ozaman dedi kapattık.
bu saate kadarda arayıp sormadık birbirimizi:(

valla bilmiom kuzum artık ya.:(
sizdede oluoyomu böyle şeyler bilmiom ama
kafam karışık
dün bi yere gidomuş akşam.nereye gidion die sordum ofladı pufladı çok soru sorup irdelion dio.
sinir oldum.kızıyorum bu tavrına dedim.kapatalım ozaman dedi kapattık.
bu saate kadarda arayıp sormadık birbirimizi:(

tatlım , öncelkle bu saate kadar aramamak bizde çok nadir olmuştur. olmuşsada birbirimizi çok kırmış isek olmuştur. :kahve:ama dedim ya çok nadirdir. ilk sevgililik dönemlerimizde..benim sözlüm de arkadaşları ile beraber vakit geçirmeyi çok sever. bazı akşamlarda çıkar dışarı a.s ama arar sorar izin alır şuraya gidicem diye. böyle olur genelde bizde. sözlünün nereye gittiğini söylememesi doğru değil tabiki.:delphin: acaba ailevi özel bir durum mu varki. yada çok mu sıkıyorsun çocuğu dışarı çıktığında. o nedenle sıkılıpmı offladıki. CADIARZU cnm şu dnmlerde stresliler. bunuda unutmamak lazım

yok elisa sıkmıyorum.ama kırıldım.arayıp konuşcam öğlen.sustukça başka kırgınlıklar eklencek üstüne çünkü.

ara tatlım bende hiç duramam
ara ve neden sana bu şekilde davrandığını öğren tatlı dille konuş bakalım ne diycek
sebebi neymiş bu saate kadar aramamasının
ama baştan biras soğuk konuş bence
sonradan nabza göre şerbet verirsin :))

herşey tatlıya bağlanır öğlen sıkma tatlı canını ferah olsn için daraltma kendini kuzum

tatlıya mı bağlanır iice kötümü olur bilmiom artık.
inattır haksız olsa bile haklı gibi davranır.bu olay uzar.
nezamanki ben susarım alttan alırım sorunu ben çıkardım die kabul ederim ozaman düzelir.

kızlar selam napıosunuz
elisam yakaladım seni burda gördüm :roflol:
ya benide istemeye gelecekler çok heyecanlıyım
bende bu topiğe gelebilir miyim akıl verirsiniz bana :çok üzgünüm:

Back
X