İstemeye geldiler ve ben cok kararsızım

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
198
31
Hayatımın en önemli kararını vermek üzereyim.. Fikirlerinize cok ihtiyacım var şuan.

Kısaca anlatayım, beni isteyen birileri var o kadar iyi insanlar ki kırmaktan cok korkuyorum ailemin de sevdiği onayladığı insanlar.

Çocuk hergün gördüğüm bir insan ama hic o gözle bakmamıştım. Bir hafta once geldiler konusmak icin. Ailesini cok sevdim mükemmel insanlar ama ben cok kararsızım. Çocuk yüzüne bakılmayacak biri degil ama beğendiğim bir tipte degil pek begenmedim.

Ben maddiyata pek önem vermem sadece bir evi olsun sıkıntı çekmek istemiyorum diyorum. Ben babamın evinde hic sıkıntı cekmedim her istediğim oldu yokluk görmedim. Şimdi de böyle bisey geldi basıma iste kendimi tam ifade edemiyorum kafam cok karısık kalp kırmakta istemiyorum bazen diyorum olmaz bazen de böyle iyi insanlar kolay kolay denk gelmez diyorum. Fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan..

Yani siz tanismaya, bir flört dönemine mi ne diyeceginizi bilmiyormusunuz, yoksa direk söz nisan mi yapmak istiyor karsi taraf?

Taniyor musunuz bu insani..
sosyal hayatinda sevebileceginiz bir insan mi..
biraz bu gözle tanismaya calisabilirsiniz.
Bizim buralarda görücü usulü oldugunda iki haftada söz kesiyorlar. Bence biraz taniyin.

Taniyor musunuz bu insani..
sosyal hayatinda sevebileceginiz bir insan mi..
biraz bu gözle tanismaya calisabilirsiniz.
Bizim buralarda görücü usulü oldugunda iki haftada söz kesiyorlar. Bence biraz taniyin.
Bizde de öyle. Az cok tanıyorum anlaşırım onunla ama dış görünüşünü pek begenmedim birde evi yok. Ev istiyorum diye paragöz damgası yiyebilirim ama benim icin önemli İstanbul gibi bir yerde ev olmadan gecim cok zor.

E siz aşık mısınız ?Daha evlenmek için erken değil mi?
Ben olsam evlenmem ,elimde doğru düzgün bir mesleğim olur,hayatımı yaşarım ,birine aşık olursam evlenirim.
He diyorsanız "ben mantık evliliği istiyorum" siz bilirsiniz.
Sevmek ve sevilmek çok güzel,belki çok sevdiğiniz ve sevileceğiniz biri çıkacak karşınıza??

Pl

Sevsen hic bir sey umrunda olmaz. Herkes coknyakisikli diye ki swvio evleniyor. Sevince gözüne güzel görünüyor.
Ote taraftan ev bu devirde fazla bir beklenti. Eger size talip olan insan 10 yillik bir calisma gecmisi yoksa..
bazibseyler birlikte yapilinca güzel.. paragoz gorunmekten öte gercekten zor bir süreç ev almak.

Ben sanmıyorum bidaha asık olacağımı. Mantık evliliği yapmak istiyorum ama cok kararsızım

Bu çok önemli bir karar. Ailesinin iyi olması çok iyi insan olmaları ailenizin onaylaması vs. burada 2. planda kalıyor.
Sizin çocuğa karşı ısınmanız gerekir. Yani içinizde kıpırtı oluşturmassı gerekir. Sırf diğer kriterler var diye bence böyle bir riske girmeyin.

Peki evi olsa yine de tereddüt eder miydiniz nişanlanmak için?

Yanlıs anlama kendimi övmüyorum ama hangi düğüne hangi ortama girsem illa bir iki tane haber gönderen oluyodu. Ben hic evet demedim cogunun evi vardı ama karakteri düzgün degildi bu insanında karakterini begendim o yüzden cok kararsız kaldım

Ben sanmıyorum bidaha asık olacağımı. Mantık evliliği yapmak istiyorum ama cok kararsızım
Allah aşkına 21 yaşında neyin mantığını biliyoruz da evliliğini istiyoruz. 21 yaş çocuk ya. Gezin dolaşın arkadaşlarınızla vakit geçirin. Evlilik çok büyük bir sorumluluk 32 yaşımda evlendim iyi ki erken evlenmemişim de hayatımı yaşamışım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…