- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Yanlıs anlama kendimi övmüyorum ama hangi düğüne hangi ortama girsem illa bir iki tane haber gönderen oluyodu. Ben hic evet demedim cogunun evi vardı ama karakteri düzgün degildi bu insanında karakterini begendim o yüzden cok kararsız kaldım
Ben cok vicdan yapıyorum huyum böyle kendim kırılıyorum karşmdakini kıramıyorumİyi insan olması evlilik için yetmez
kalp kırmak istemiyorsunuz diye evlenmek çok saçma değil mi
:) asıl mesele bu işte. Evi olsun sevmesem de önemli değil alışırım diyorsunuz. Yine de dürüstçe cvp verdiniz helal olsun.Etmezdim. Yanlıs anlamayın lütfen beni. Ben bazı setleri gördüm biliyorum o yüzden olmazsa olmazım bir evi olsun istiyorum. Evi olsaydı mantık evliliği yaptım en azından mantığma uyuyo derim
Ben yaşadıklarımdan dolayı cok yıprandım size göre cocuk ama ben cok sey gördüm cok insan tanıdım böyle karakterli insan görünce de istee istemez tereddütte kalıyorumAllah aşkına 21 yaşında neyin mantığını biliyoruz da evliliğini istiyoruz. 21 yaş çocuk ya. Gezin dolaşın arkadaşlarınızla vakit geçirin. Evlilik çok büyük bir sorumluluk 32 yaşımda evlendim iyi ki erken evlenmemişim de hayatımı yaşamışım diyorum.
bakın aşk evliliği yapmak istemiyorum demişsiniz ama iki gün sonra 'mantık evliliği yaptım kocamı sevmiyorum başkalarına bakıyorum' diye konu açma ihtimaliniz yüksekOldum çok pişman oldum. O yüzden ask evliliği yapmak istemiyorum
"bi ev olsun rahat edeyim" demen su asamada gereksiz ve yersiz bence.. Bi bak bakalim adamdan hoslaniyor musun, sevebilir misin, mutlu olur musunuz..Hayatımın en önemli kararını vermek üzereyim.. Fikirlerinize cok ihtiyacım var şuan.
Kısaca anlatayım, beni isteyen birileri var o kadar iyi insanlar ki kırmaktan cok korkuyorum ailemin de sevdiği onayladığı insanlar.
Çocuk hergün gördüğüm bir insan ama hic o gözle bakmamıştım. Bir hafta once geldiler konusmak icin. Ailesini cok sevdim mükemmel insanlar ama ben cok kararsızım. Çocuk yüzüne bakılmayacak biri degil ama beğendiğim bir tipte degil pek begenmedim.
Ben maddiyata pek önem vermem sadece bir evi olsun sıkıntı çekmek istemiyorum diyorum. Ben babamın evinde hic sıkıntı cekmedim her istediğim oldu yokluk görmedim. Şimdi de böyle bisey geldi basıma iste kendimi tam ifade edemiyorum kafam cok karısık kalp kırmakta istemiyorum bazen diyorum olmaz bazen de böyle iyi insanlar kolay kolay denk gelmez diyorum. Fikirlerinize çok ihtiyacım var şuan..
Bizde de öyle. Az cok tanıyorum anlaşırım onunla ama dış görünüşünü pek begenmedim birde evi yok. Ev istiyorum diye paragöz damgası yiyebilirim ama benim icin önemli İstanbul gibi bir yerde ev olmadan gecim cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?