İstemeye, nişana hatta düğüne gelmeyen kp

Eşinizi çok taktir, haklısınız ayrıca benim erkek ardaşım bu denli arkamda duramaz sanırım

Eşinizi çok taktir, haklısınız ayrıca benim erkek ardaşım bu denli arkamda duramaz sanırım
çok iyi düşün canım arkanda durmaza hep aranızda bu sorun olacak sen gitmek istemeyeceksin o gidecek yada seni zorlayacak üstelik evlenince erkeklerin aileleri daha da değerleniyor sende istenmeyen gelin olup gitmeyi kabul edeceksen evlen

Herşey bir kenara ama beni tanımayan beni istemeyen çocuğumu da görmesin. Ne zaman gelir özür diler, kızım biz hata ettik der, o zaman çocuğumu da görebilir. Hiç ufacık çocuk anadan ayrı bayram mı yapar? Karşınızda sizin arkanızda dağ gibi duracağına inandığınız bir adam varsa yola çıkın. Ama çocuk konusunda net olun lütfen. Anasını istemeyen danasını görmeyiversin.

Evlenme

Her şey usulüne göre olmalı. İlişkinizi bitirmek için babası gelmiyordur. Oğlu onu seçsin diye belki de. Gelecek öyle ya da böyle gelmeli. Aileniz de kabul etmesin babası olmadan olmaz yani.

Hiç hediye almayan surat asınca da tamam bi hediye alayım barışalım diyen sevgili dimi bu?
E ailesi de istemiyor şimdi olmasa bile ilerde çok sorun yaşayacaksın demedi deme. Aile o atmaz atamaz sen üzülürsün.

Arabayı satacağınızı yazdığınız yere kadar okudum. Düğün bu kadar önemli mi, arabalarınızı bunun için satacaksınız? Bilemedim ben mi anlamıyorum. Ben evlenir kına gecesi ve düğün istememiştim. Hiç sevemedim gitti böyle seremonileri. Tamam siz isteyebilirsiniz de araba satmak mantıklı gelmedi bana.

Bunlar zaten olması gereken asgari şeyler, iyi yönü diye bunlara bakamazsın ki...

arkadaşlar ben de aynı durumdayım. 1 yıllık ilişkim var ve çok iyi gidiyor. evlilik kararı aldık ve ailesi beni tanımadığı halde istemiyor. sevgilim bunun için 3 aydır uğraşmış ve türlü yollara girmiş ikna için ama başarılı olamadım diyor. en son ben de gemileri yaktım ve resti çektim aileme dedi. beni çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söyledi. benim ailemle konuşmak istiyor, büyüklerimi alıp gelicem diyor.

sevgilim tek başına yaşıyor, maddi olarak problemi yok, ben de ailemle kalıyorum ama maddiyat olarak benim de problemim yok. iki arada bi derede kaldım. bana da yardımcı olur musunuz?

Eski konulara yazıyorsunuz. Buradan cevap alamazsınız. Konu açın.

Kendi memleketlisi değil diye istemediğini düşünmüyorum . Ya bir kız vardır sevgilinizin onunla olmasını istediğini ya da sizi beğenmiyordur . Başka nedenler var gibi gözüküyor….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…