İstemeye, nişana hatta düğüne gelmeyen kp

Ailenizin size aldığı arabaya kadar satma planları yapılmışUmarim hayal kırıklığı yaşamazsın canim

Wuu neler varmış!! Adamın dibine kadar mahçup olması gerekirken, şimdiden ya çoçukları aileme göstermezse hesapları mı yapıyo!?

Ağır laflar söylemiş bunuda unutmamak lazım..
Açıkca istemiyor bunuda belirtmiş oğluna..
Sevgide bir yere kadar,mutsuz olacağına 2 gün ağlar sızlar unutur gider..
Damat adayı da pek matah değilmiş sanki... şimdi gördüm bir kaç yorumu.

Hakkında en hayırlı kararı alır inşallah arkadaş. 9 yaş fark da çokmuş zaten diyip kaçayım ben.

Ben de karslıyım sizin gibi :) ama benim babam, anne babası hayattayken sadece abisiyle beni gelip isteyen bir damat adayını eve bile almazdı. Bildiğiniz hakaret çünkü bu. Ben de beni bu yaşa kadar okutmuş prensesler gibi bakmış ailemi ezdirmezdim. Yanlış yapıyorsunuz. Babanızı ikna etmeye çalışan sizsiniz ama bunun tam tersi olması gerekiyor. Bize kolay size zor tabi ama bence vazgeçin siz bu işten.

Canim bnm kv demde senin kp gibiydi gelmicem etmicem dedi. Zar zor bi cok kisinin devreye girmesiyle geldi. Oda gereksiz gereksiz konustu. Nisan oldu hala istenmefim hem kv hem gorumcelerim istemedi beni. Tek nedeni akrabadan gelin istiyolarmis. Inan herkes bana sen sabir tasisin dedi. Ne dense sustum ne yapilsa sustum. Cunku ya olmicakti bu evlilik ya da idare edecektim. Esin farkindaysa bazi seylerin idare et derim. Inan su an kv gelinim oglumdan daha iyi diyor. Hediyeler alip gelyo evime. Ariyo soruyo. Su an 8 aylik evliyim ve bu kisa surede bu degisim yasandi. Sen her zaman ilimli davran. Bak nasil degiscekler.

Bence biraz ustune gidip zorlarsaniz gelir. Burda is erkege dusuyo ama

Kafam karıştı, bu konudaki de sen misin?

acaba sadece babasiyla mi tanismadi dicem ama bilemedim bende
Very interesting Burada bir kere bile yüz yüze görüşmedik demiş, eski konuda ailesi ile tanıştım diyor.
Babası ve annesiyle yüz yüze tanışmadım. Babasıyla hiçbir şekilde görüşmedim. Annesiyle 2 kez telefonda konuştum.
2 ablası 1 abisi var onlarla bir de anannesi ve dedesiyle tanıştım yüz yüze.
Bende annem teyzem kardeşimle tanıştırdım

Son düzenleme:
Hayır hayır kesinlikle alınmıyorum.
İyi niyetinizin yani yazan herkesin iyi niyetinin farkındayım, Bana yardımcı olmak istiyorsunuz.
Bir arkadaşa da yazmıştım ben nasıl çıkıcam bu konudan bilmiyorum. 20 yaşındaydım tanıştığımda, çok bağlanmışım. Aslında kesinlikle çok parlak bir aday değil, bu konuda da haklısınız. Ben neden Nasıl bu kadar kapıldım bilmiyorum inanın

Bana yazdin canim.psikolojik yardim mi alsam dedin birde.bence al ve bu adamdan uzaklas.kendine yazik edeceksin.adamin neresinden tutsak elimizde kaliyo.hediye konunu da hatirladim simdi.bak kapkaranlik dipsiz bi kuyuya dusmek uzeresin lutfen dinle bizleri.bak bunca insan resmen cirpiniyo sen yakma kendini diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…