- 20 Aralık 2017
- 9.840
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Wuu neler varmış!! Adamın dibine kadar mahçup olması gerekirken, şimdiden ya çoçukları aileme göstermezse hesapları mı yapıyo!?Merhaba, arkadaşlar gerekenleri yazmış zaten. Baştan ben de önemli olan sevgilinizin ailesine karşı tutumu diyordum ama eski konuları gördüm. Daha geçenlerde hediye konusuyla ilgili bir ayrılık yaşamıştınız. O konuda yüzde yüz haklıydınız mesela ve herkes size destek vermişti.
Bir diğer konu memuriyet konusu zaten. Çocukları götürürüm bayramda demesi şimdiden. Bayram aileyle geçirilir, siz aile olacaksınız artık. Çocukları alıp gidecek peki siz yalnız ne yapacaksınız? Çok incitici değil mi? Üstelik Konyalı bir ailenin ilk defa illa Konya'dan gelin istediğini duyuyorum şu yaşımda.
Bunun dışında daha farklı falsoları da var bu kişinin. Hani gerçekten çok iyi giden bir ilişki olur, sizi asla ezdirmeyeceği belli olur o zaman tamam ama ailenize de kıyamadım ki ben. Sizi yetiştirmişler, bu yaşa getirmişler. Okumuş, memur olmuş, ayakları üstünde duran bir kadınsınız. Yapmayın bu kötülüğü kendinize.
Lütfen bizlere alınmayın, eski konuları deşiyorlar demeyin. Burada herkes sizin iyiliğinizi istiyor. Bir üye vardı, düğününden üç dört gün önce konu açtı, evlenme diye yalvardı herkes ama evlendi. Şimdi o kadar mutsuz ki boşanmak istiyor. Bir sürü insan var burada bu tip şeyleri tecrübe etmiş olan.
Bu ilişkiyi bir kez daha gözden geçirin derim. Daha yaşınız çok çok genç üstelik. Gerçek bir ilişkiyi, sizi sevecek, kıymet verecek bir adamı hak ediyorsunuz. Bu adam size bir iğne almayı bile çok görmüş, genç bir kadınsınız, sevilmek hakkınız. İyi düşünün lütfen.
Damat adayı da pek matah değilmiş sanki... şimdi gördüm bir kaç yorumu.Ağır laflar söylemiş bunuda unutmamak lazım..
Açıkca istemiyor bunuda belirtmiş oğluna..
Sevgide bir yere kadar,mutsuz olacağına 2 gün ağlar sızlar unutur gider..
Wuu neler varmış!! Adamın dibine kadar mahçup olması gerekirken, şimdiden ya çoçukları aileme göstermezse hesapları mı yapıyo!?
Biz hep bundan kaybediyoruz...iyi niyetli kadınlar, herkes de yanlızca iyiyi görmeye odaklı oluyorlar. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.Evet ne yazık ki. Daha farklı olumsuzluklar da var ama konu sahibi çok iyi niyetli geliyor bana.
Damat adayı da pek matah değilmiş sanki... şimdi gördüm bir kaç yorumu.
Hakkında en hayırlı kararı alır inşallah arkadaş. 9 yaş fark da çokmuş zaten diyip kaçayım ben.
Ayrica kpss kazanamazsan seninle evlenmem diyen bi insan.konu sahibi kazanamasaydi zaten terkedilmistiBiz hep bundan kaybediyoruz...iyi niyetli kadınlar, herkes de yanlızca iyiyi görmeye odaklı oluyorlar. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Ayrica kpss kazanamazsan seninle evlenmem diyen bi insan.konu sahibi kazanamasaydi zaten terkedilmisti
Ben de karslıyım sizin gibi :) ama benim babam, anne babası hayattayken sadece abisiyle beni gelip isteyen bir damat adayını eve bile almazdı. Bildiğiniz hakaret çünkü bu. Ben de beni bu yaşa kadar okutmuş prensesler gibi bakmış ailemi ezdirmezdim. Yanlış yapıyorsunuz. Babanızı ikna etmeye çalışan sizsiniz ama bunun tam tersi olması gerekiyor. Bize kolay size zor tabi ama bence vazgeçin siz bu işten.İşini yazdım geçen konuda çokça sorulduğu için. Yoksa benim için önemli bir kriter değil inanın
Aynen öyle abartacak bi mesleği yok.
ben öyle bişey yapacağını düşünmedim hiç. Ama hayatta herşey olabilir, daha tecrübeli, objektif bakabilen birçok kişi yazmış. Tanıştığımızda 20 yaşındaydım yaşımın verdiği toylukla belki de, çok bağlandım. Yani yapamazmışım hayatım boyunca unutamazmışım gibi. Bi psikologla görüşsem belki iyi olabilir, bu durumla (takıntımı neyse artık )başa çıkmak çıkmak için
Canim bnm kv demde senin kp gibiydi gelmicem etmicem dedi. Zar zor bi cok kisinin devreye girmesiyle geldi. Oda gereksiz gereksiz konustu. Nisan oldu hala istenmefim hem kv hem gorumcelerim istemedi beni. Tek nedeni akrabadan gelin istiyolarmis. Inan herkes bana sen sabir tasisin dedi. Ne dense sustum ne yapilsa sustum. Cunku ya olmicakti bu evlilik ya da idare edecektim. Esin farkindaysa bazi seylerin idare et derim. Inan su an kv gelinim oglumdan daha iyi diyor. Hediyeler alip gelyo evime. Ariyo soruyo. Su an 8 aylik evliyim ve bu kisa surede bu degisim yasandi. Sen her zaman ilimli davran. Bak nasil degiscekler.Evet aynen yazdığım gibi 3 senelik erkek arkadaşımın babası ne istemeye ne nişana ne de düğüne gelmeyecek. Kendi memleketinden olmadığım için istemiyor beni. Soracak olanlar için evet tek gerekçesi bu çünkü bir kez bile yüz yüze görüşmedik (görüşmeyi de düşünmüyorum)
3 senedir erkek arkadaşım ikna edemedi, bizde bıraktık peşini. Ailene çok mahcup olacağım ama bir abimi alıp geleceğim diyor. Yapacak hiçbir şey yok.
Ekimde olacak tanışma+nişan. Ama bu durumu aileme açıklayamıyorum.
Erkek arkadaşım 33 yaşında bende 24 yaşındayım. Üst düzey Bi memur. Bende atandım şükürler olsun. Maddi olarak ihtiyacımız yok. Hiç olmadı babamın bana aldığı araba var onunda kendi arabası var. İkisini satınca 80/90 bin yapıyor. Satıp düğün vs yaparız. Sonra tekrar alınır. Ama babası hayattayken gelmemesi üstüne üstlük annesini de yollamaması beni aileme karşı rencide ediyor. Ooffffff offf ailemi geçtim Bi şekilde ikna ederim. Akrabalara ne diyicez. Dedikodu için tetikte bekliyor zaten hepsi. Hasta desen öldü desen olma düğünde onun diğer akrabaları olacak, ya bir sohbet arasında konuşulursa rezalet.
Ayrılmak istemiyorum, erkek arkadaşım da çok mahcup ama başka yol yok. Ben napıcam Nasıl açıklayacağım.
Ayrıca hayatım boyunca ailesiyle muhattap olmayacağımı hastalık vs de kendisinin gidebileceğini söyledim. Öyle Bi talepte bulunamam ama çocuk olursa onlarla ben Bayram'larda vs giderim ailem sonuçta atamam diyor.
Atmasında zaten. Allah aşkına ben ne yapayım Nasıl yapayım
Şunu eklemek istedim dedikodular benim umrumda değil ama anne ve babamı yaralar
Bence biraz ustune gidip zorlarsaniz gelir. Burda is erkege dusuyo amaCanim bnm kv demde senin kp gibiydi gelmicem etmicem dedi. Zar zor bi cok kisinin devreye girmesiyle geldi. Oda gereksiz gereksiz konustu. Nisan oldu hala istenmefim hem kv hem gorumcelerim istemedi beni. Tek nedeni akrabadan gelin istiyolarmis. Inan herkes bana sen sabir tasisin dedi. Ne dense sustum ne yapilsa sustum. Cunku ya olmicakti bu evlilik ya da idare edecektim. Esin farkindaysa bazi seylerin idare et derim. Inan su an kv gelinim oglumdan daha iyi diyor. Hediyeler alip gelyo evime. Ariyo soruyo. Su an 8 aylik evliyim ve bu kisa surede bu degisim yasandi. Sen her zaman ilimli davran. Bak nasil degiscekler.
bi hayrı olmuş bu kız sırf bu gereksizi kaybetmemek için atanmış baksanaAyrica kpss kazanamazsan seninle evlenmem diyen bi insan.konu sahibi kazanamasaydi zaten terkedilmisti
Merhaba hanımlar.
Anlatmaya başlamadan belirteyim benim için hediyeleşmek çok anlamlı ve özel Bi durum. Hele karşında ki özel Bi insansa.
Sadece hata mı yaptım, anlamak istiyorum. Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeydiz, sık görüşemiyoruz. İlk 1 sene falan bana hiç hediye almadı. Düşüncesiz diye düşündüm. Bide ne bileyim net değildik, ondan kaynaklı olabilir dedim.
Benim için hediyeleşmek önemli olduğundan, bu durumu aşalım diye her buluşmada ona ufak hediyeler almaya başladım. Yazayım hatta; kravat, telefon kılıfı, kitap, atkı bere takımı, çikolata, kol düğmesi vs. Derken o bir tane gül bile alıp gelmedi yanıma. Baktım anlamıyo, anlamak istemiyo, açıkça dedim ki x benim için hediyeleşmek önemli. Tamam yine tık yok. Zorla bir mont aldırdım, diye diye resmen kızacaksınız ama zorla aldırttım.
Neyse 14 şubat oldu akıllandı diyorum hediye aldım paket yaptım vs gönderdim. Yok unutmuş şimdi alayım dedi. Aldırtmadım. Montu zaten zorla aldırttım bide bu hediye zorla gibi olacaktı :)
Doğum günüme geldi, zaten 2 senedir hediye falan almamıştı. Konuşurken laf arasında bitanem .... benim doğum günüm unutmadın demi dedim, (ben onun doğum günlerinde hediye almıştım) yoooo unutmadım Can'ım aklımda falan diyo (doğum günümden 3 gün önce hatırlattım). Ve bana yine hediye almadı. Tabiri caizse açtım ağzımı yumdum gözümü. Çok kırıcı şeyler söyledim, rencide edici şeyler. Bitirdim. İçim içimi yiyo hata mı yaptım? Arayıp özür dilemem gerekir mi ? Lütfen objektif olun.
Son olarak şunu da belirteyim ailemle tanıştı, bende onun ailesiyle. Ekimin ilk haftası nişan yapacaktık.
Very interestingKafam karıştı, bu konudaki de sen misin?
Very interestingBurada bir kere bile yüz yüze görüşmedik demiş, eski konuda ailesi ile tanıştım diyor.
Mantıklı, bu da olabiliracaba sadece babasiyla mi tanismadi dicem ama bilemedim bende
acaba sadece babasiyla mi tanismadi dicem ama bilemedim bende
Babası ve annesiyle yüz yüze tanışmadım. Babasıyla hiçbir şekilde görüşmedim. Annesiyle 2 kez telefonda konuştum.Very interestingBurada bir kere bile yüz yüze görüşmedik demiş, eski konuda ailesi ile tanıştım diyor.
Hayır hayır kesinlikle alınmıyorum.Merhaba, arkadaşlar gerekenleri yazmış zaten. Baştan ben de önemli olan sevgilinizin ailesine karşı tutumu diyordum ama eski konuları gördüm. Daha geçenlerde hediye konusuyla ilgili bir ayrılık yaşamıştınız. O konuda yüzde yüz haklıydınız mesela ve herkes size destek vermişti.
Bir diğer konu memuriyet konusu zaten. Çocukları götürürüm bayramda demesi şimdiden. Bayram aileyle geçirilir, siz aile olacaksınız artık. Çocukları alıp gidecek peki siz yalnız ne yapacaksınız? Çok incitici değil mi? Üstelik Konyalı bir ailenin ilk defa illa Konya'dan gelin istediğini duyuyorum şu yaşımda.
Bunun dışında daha farklı falsoları da var bu kişinin. Hani gerçekten çok iyi giden bir ilişki olur, sizi asla ezdirmeyeceği belli olur o zaman tamam ama ailenize de kıyamadım ki ben. Sizi yetiştirmişler, bu yaşa getirmişler. Okumuş, memur olmuş, ayakları üstünde duran bir kadınsınız. Yapmayın bu kötülüğü kendinize.
Lütfen bizlere alınmayın, eski konuları deşiyorlar demeyin. Burada herkes sizin iyiliğinizi istiyor. Bir üye vardı, düğününden üç dört gün önce konu açtı, evlenme diye yalvardı herkes ama evlendi. Şimdi o kadar mutsuz ki boşanmak istiyor. Bir sürü insan var burada bu tip şeyleri tecrübe etmiş olan.
Bu ilişkiyi bir kez daha gözden geçirin derim. Daha yaşınız çok çok genç üstelik. Gerçek bir ilişkiyi, sizi sevecek, kıymet verecek bir adamı hak ediyorsunuz. Bu adam size bir iğne almayı bile çok görmüş, genç bir kadınsınız, sevilmek hakkınız. İyi düşünün lütfen.
Bana yazdin canim.psikolojik yardim mi alsam dedin birde.bence al ve bu adamdan uzaklas.kendine yazik edeceksin.adamin neresinden tutsak elimizde kaliyo.hediye konunu da hatirladim simdi.bak kapkaranlik dipsiz bi kuyuya dusmek uzeresin lutfen dinle bizleri.bak bunca insan resmen cirpiniyo sen yakma kendini diyeHayır hayır kesinlikle alınmıyorum.
İyi niyetinizin yani yazan herkesin iyi niyetinin farkındayım, Bana yardımcı olmak istiyorsunuz.
Bir arkadaşa da yazmıştım ben nasıl çıkıcam bu konudan bilmiyorum. 20 yaşındaydım tanıştığımda, çok bağlanmışım. Aslında kesinlikle çok parlak bir aday değil, bu konuda da haklısınız. Ben neden Nasıl bu kadar kapıldım bilmiyorum inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?