İstemeye, nişana hatta düğüne gelmeyen kp

"Ilerde cocuk olunca ben onlarla giderim bayramda seyranda" diyen bi adama guvenemezdim ben.. Demek gelip tepenize de etseler "onlar benim ailem" diyecek.. Elbette ailesi ama sorun cikaran, başta oğullarını adamdan saymayan, uzen yine bu aile.. Bunca cesareti kimden aldiklari da ortada..
Dugunume gelmiyorlar, nasil cozerim veya cozemezsem tavrim ne olur demek yerine kosa kosa bayramda gitme derdinde..
Kimse ailesini kirmasin, atmasin etmesin tamam da yanlis yapan insanlara da hatalarini gostermek yerine "aferin" dercesine çözüm onerileri bulmak nedir? Yarin bi gun sorun çıktığında yine çözemeyip senden susmani ve alttan almani bekleyecek muhtemelen..
Ayrica oyle "ben gorusmem, gitmem gelmem" demekle bitmiyor, evlilik bu, bi ömür bu cekismeyi nasil goze alabiliyorsun? Hele ki yaninda guven vermeyen ve ailesine meydani açmış bi adam varken?

Canim simdi okudum eski mesajlarini. Bir omur gecirceksin bu adamla. Bir omur gecermi onu dusun bence. Aile falan bi yere kadar asilir onlar. Ama karsi sahista da sorun varsa. Bir daha dusun derim.

Onceki konularinda da damat adayinin uzak durulmasi gereken biri oldugu acik. Her konunda sana ayrilmanin daha hayirli olacagida soylenmis. Sadece kendini degil aileni daha cok uzeceksin.
Adam icin ozel gun, hediye, cicek vs alipta sevgilimi mutlu edeyim yok
Ailesinden hayir yok
Gelecekte Cocuklari bayramda gotururum vs diyerek soylemlerinde olumlu bir taraf yok.
Kuzum sen soylermisin bu kisinin olumlu seyleri ne?
Neyini seviyorsun?

Üzülmeye doyamıyorum herhalde. Ya inanılmaz kötü Bi insan değil gerçekten. Ama iyi de değil. Ağzı iyi laf yapıyor sadece. Ben çok araftayım. Huzursuzluktan psikolojim bozuldu. Huzursuzluğa rağmen vazgeçememekten...

Şu an erkek arkadaşın vazgecsin diye boyle soyluyordur..emin ol gelir herkesten önce.

Benim eski esiminde agzi iyi laf yapardi ama sevgiliykende olumlu yonleri vardi.Beni ilk istediklerinde vermediler iki sene bekledi cok agladi,uzuldu.Hergun beraberdik cok orijinal hediyeler yapardi bana.Surekli iletisim halindeydik haliyle kopamadim.Seninkinin olumlu yonleri neler canim gercekten merak ettigim icin soruyorum.Bi de artik en korktugum tip agzi iyi laf yapan ama icrati olmayandir.

Tamam söyleyeyim
-bana sesini yükseltmez asla kötü kelime kullanmaz (salak dahi demez) çok sinirlense bile. (Bense ağzıma geleni söylerim)
-kesinlikle bana çok sadıktır. (bu konuda güvenim tam)
-sinirliysem alttan almayı biliyor. Susması gereken yerde susar.
-beni asla kısıtlamaz (istediğim arkadaşımla istediğim yerde istediğim kadar gezerim. Hani bunu yapamazsın demez genel anlamda hiç bir kısıtlaması yoktur)
-küs kalamaz. Haksızda olsam asla o konuyu uzatmaz
Başka aklıma gelmiyor. Bu kadar galiba

Burda sorun kp de ziyade mustakbel es! Ilerde seni el opturmeye kalkar yapmayınca da kotu gelin olursun, şimdiden sensiz annesiz ! Cocugu goturecek. Bence nişanlına bir ayar lazım senden yoksa çok ezilirsin

Cımbızla çekmiş gibi olmak istemiyorum lakin 30 yıllık evli insanlar bile "kesinlikle güvenim tam,asla yapmaz,çok sadık" tarzında konuşmuyorken binlerce falsosu olan bi adam için -ki falsosu olmasa bile bu düşünce bana çok olgun gelmiyor- nasıl bu kadar kesin etmez yapmaz modunda düşünebiliyorsunuz? Gerçekten merak ediyorum.

İyi de bunlar medeniyet gereği standart arkadaş olmaya bile yetmeyecek kriterler. Birlikte vakit geçirmeniz bile kısıtlıyken bu kriterlerle evlilik mi yapılır allasen. Sadık olduğuna da o kadar emin olma aynı evde yaşayan eşinden öyle bahsetmeye çekinir insan bu devirde.

Sırf ağzı iyi laf yapıyor diye uzaktan psikolojini bozmayı beceren adamla aynı çatıya girilmez. Aileye sırt çevirilmez. Hayatının hatası bu.

1-burda bircok konuda kadinlar evlenmeden once sesi cikmatan adamlatin evlendikten sonra neler neler yaptiklarini anlattilar. Kendini sakliyor olabilir.

2- kesinlikle sadiktir diyorsun ama bi onceki konunda uzak iliski oldugunu soylemistin. Uzaktan iliskide hicbirsey kesin degildir.

3- birinci soyledigin ile ayni sey. Muhtemelen evlendikten sonra 180 derece degisecek. Aslina bakarsaniz evlenmeden once cata cat tartisabilmek onemli. H;c degilse adam neyse oyle davraniyordur. Sessizden susandan korkacaksin.

bence sen erkek arkadsına soyle ıkna etmeye calıssın bır erkegın aılesıne laf gecırememesı de enteresan. soyle sevgılıne bu durumda ben aılemı ıkna etsem akrabalara ne dıcem hereksı guldurecekmısın bıze de

ben kızımı bu derece istemeyen bir aileye vermem.
benim babam da beni hayatta vermezdi.
haa ancak şöyle kapı gibi bir adam olacak yanında, senin için ailene her türlü resti çekebilen bir adam olacak, o zaman düşünülür.
ama seninki maşallah şimdiden çocukları götürmenin hesabını bile yapmış!
beni zerre istemeyen insanlar benim çocuğu niye görecekmiş pardon??
benim ailemi zerre üzecek adamları ben de üzerim.
gözleriniz bu kadar kör olmasın ya. karşındaki adam atanmazsan senle evlenmemeyi düşünüyodu. sense bunun için aileni üzmeyi göze alıyosun. arkadaşım kendine gel lütfen.

Yabancı ayni koylu ne fark eder bütün kotulukler hep aynı koylu tanidiklardan geliyor

Valla onu bunu bilmem de erkekler evlenince aileye pek bir düşkün oluyorlar. Ayrılın diyemem ama çok zor bir yola gireceğinizi bilerek evlenin.

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Eşim benden yaş olarak oldukça küçük. Ve ben müslüman değilim, eşim müslüman. Ve daha bir sürü farklılıklar var. Ailesine danışmadı bile. Ben dedim ailen ne der bu duruma diye. O kapı gibi arkamda durdu. Ben de onun ailesindeki farklılıklara bir şey diyemem, zaten hakkım yok ama bilirim ki eşim buna izin vermez. Senin arkanda duran bir adam yok. En mutlu günün şimdiden zehir olacaksa iyi düşün taşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…