- Konu Sahibi brunettella
-
yukarıdaki eski konunuz hatırlatayım
buna benzer bir iki konu daha var
HeheKizlar dogurduktan sonra yazacam artik burayaumarim degisirim
Kizlar dogum yapmama gunler kaldi, ilk cocugum.
Ama hic mutlu degilim. Hic canim istemiyor. Hep kafamda acabalar dolasiyor. Istemiyormusum gibi, zamani geriye alsam zaten vaz gecerdim ama is isten gecti.
Hamile olanlar bebegine kavusucak diye mutlu ben niye oyle degilim anliyamiyorum kendimi?
Naparim bakabilirmiyim zorlanirmiyim gibi dusunceler icine girdiyseniz eger isteksizlik bu yuzdendir. Hayirlisiyla bebisinizi kucaginiza alin iste o zaman goreceksiniz mutlulugu. Allah sabrini veriyor herseyin. Kokulari dunyaya bedel zaten :))Kizlar dogum yapmama gunler kaldi, ilk cocugum.
Ama hic mutlu degilim. Hic canim istemiyor. Hep kafamda acabalar dolasiyor. Istemiyormusum gibi, zamani geriye alsam zaten vaz gecerdim ama is isten gecti.
Hamile olanlar bebegine kavusucak diye mutlu ben niye oyle degilim anliyamiyorum kendimi?
Kizlar dogum yapmama gunler kaldi, ilk cocugum.
Kizlar dogurduktan sonra yazacam artik burayaumarim degisirim
Valla canım annem kazara gebe kalmştı hemde ikiz. Ve hiç istemedi sonra biri içindeyken gelişmedi 2 aylıkken öldü. Sonra çok vicdan azabı çekti. Bende şmdi gebeym bazen kendmi düşünmem ama evladıma bişey olcak korkusu bambaşka bişey. Annelik içten gelen bir duygu. Seni etkilyn başka şeyler varsa bu yüzden olablr. Ama bişey olursa sende üzülürsün. Hayrlsıı olsun inşKizlar dogum yapmama gunler kaldi, ilk cocugum.
özür dilerim kırıcı olmak istemem ama bu mesajınız bile o kadar itici geldiki bana lütfen gidin tedavi olun. Eğer kararınız kesinse de bağlatırmısınız naparsınız bilmemde sonra kazara oldu 2. diye başlık görmeyelim.Okadar duygusuz olamam bence, dogunca tabiki sevecem sevgi verecem ilgi verecem ona. Karnimdaykene hep konusurum ayaklarini hisederim tutarim oksarim. Kiyamam yinede ona ben her ne olursa olsun benim canimdan. Sadece sorun kendimden boyle karamsarlik var icimde gecmiyor, bikmam insallah falan dusunceler. Ben zaten 1 cocuktan baska cocuk istemiyorum, keske kiz olsaydi ama nasip degilmis.
Erkek cocuklarini sevmem, insallah kendi oglumu sevebilirim.
Belki eskiden yasadiklarimdan kaynaklaniyor bu hislerim erkek cocuklarina karsi, oturup nedeni dusundum baya.
Annem hep ayrimcilik yapardi uvey babadan erkek kardeslerimi. Ilki dogdu, onu canimdan cok sevdim, abla oldum. Ama annem hep bir sekilde soguttu aramizi. Iki kardes arasinda kavgalarimiz olunca hep annem beni doverdi cok doverdi. Oglum oglum derdi milletin icinde. Kiz cocuklari hic iyi degil falan derdi hep kucumsetirdi beni . Ikinci dogdu sonra.
Hep derdim kizim olsun el ustunde tutucam onu diye.
Allah banada erkek cocugu nasip etti iste.
Icimdekilerini biraz paylasmak istedim hala cok doluyum.
Unutmak kolay degil gecmisi.
Buz gibi kalbim var suanda herkese karsi, kimseyi kolay sevemiyorum, korkuyorum oglum icin sadece kalbim ona karsi nasil olabilir diye.
Öyle büyük cumleler kurmayın ALLAHIN gücüne gider ALLAH korusun emin ol yerinde olmak isteyen binlerce insan var onlardan biride benim..istemiyorum diye baslik açmışsin bide nediyim yazıkErkek cocuklarini hic sevmiyorum, oglum olacak. Hep kiz isterdim. Cok sevimsiz geliyorlar gozumde. Kendi oglum olunca baska olurmu gozumde bilemiyorum Herseyde olumsuz bakiyorum iste ama elimde degil. Karnimdaki hic bir sucu yok onada uzuluyorum. Cocugu Olamiyanlarda var, rabbim onlara yardimcisi olsun. Hic heycanli degilim iste. Sadece dogum heycani var sonrasindada bakmayi falan canim hic istemiyor
Benim cigerimi yakti ben keske hala oglum karnimda olsaydi dedim konuyu okuyunca bide başlıkta istemiyorum yazmis ALLAHIN gucune gitmesinSenelerce gözyaşı döken insanlar var bebeği olmadığı için deme öyle vallahi ciğerini yakmışsındır evlat hasreti çekenlerin. İnsanoğlu ne nankör bir canlı başkalarının yandığı ulaşamadığına çok kolay sahip olduk diye mi bu nankörlüğümüz bilmiyorum. Şükretmek gerek bende bazen tek başıma bakabilir miyim diye düşünüyorum uykuya çok düşkünüm diyorum sonra bir tekme herşeyi siliyor. Lohusa psikolojisine erken gidenlerdeniz iyi düşünelim çünkü bebişler artık herşeyi duyup hissediyor sağlıklı doğumlar.
Rabbim tez zamanda sana da olmayan bütün kardeşlerimize de nasip etsin inşallah gülüm. Vallahi her aklıma geldiğinizde olmayan ah olsa diyen bütün herkese dua ediyorum. Dedim ya bizler zahmetsiz kavuştuk Rabbim aratmadı diye bu tavrımız Allah affetsin.Benim cigerimi yakti ben keske hala oglum karnimda olsaydi dedim konuyu okuyunca bide başlıkta istemiyorum yazmis ALLAHIN gucune gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?