Istemiyorum :(

Kucağına aldığında bütün acabaların tarihe karışacaktır.. Kıymetini bil karnındakinin, hamile kalabilmenin.. Keşke benim de olsa

Sevgili konu sahibi
Karnınızdaki süs bitkisi değil, evlat.
Evladınızı sevmeniz için sevimli olmasına hiç gerek yok
Bunu yaşayınca göreceksiniz

Evlendiğimizde eşime çok aşıktım. Karşıma alır izlerdim o derece. Hamileliğimde ona birkaç kere acaba bebeğimi senin kadar sevecek miyim dedim, karşıma alıp izleyecek miyim? Şimdi kızım 21 aylık, eşim hatırlattığında sadece hahahyt diyorum aklıma gülüyorum. Eşimi tabi ki seviyorum ama evlat candır. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

seninki gibi bir evliliğim olsa asla çocuk yapmazdım...
neyse olan olmuş artık, bakamazsan/sevemezsen ne yapacağına dair bir b planın olsun.
doğurunca seversin diyenlere de bakma, doğurunca sevilse bebeğini öldüren, bakmayan, sokağa terkeden, istismar eden, ya da en iyi ihtimalle sevgisiz büyüten anneler olmazdı, gayet de sevmeyebilir bir anne çocuğunu.

Hic canim istemiyor da ne demek .... o kadar seversinki onu bu soruyu sorduğun icin pisman olabilir sin senin bir oarcan olacak

Kurduğunuz cümlelere dikkat edin.
Çünkü istemiyorum dediğiniz o bebeğe Allah korusun birşey olsa En çok sizin canınız yanar...

Gebelik depresyonu diye bişey var muhtemelen o durumdasınız. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. O kadar güzel bir duygu ki evlat kokusunu aldığında satmışım len dünyanın dertlerini diyorsun. Kucağına alınca değişicektir.

Empati yeteneği sıfır bir milletiz hakikaten.
Yazılanlara bakılsa memlekette gebelik depresyonu, postpartum depresyon oranı %0
Hele şu evlat sahibi olmak isteyip olamayanların bu tarz başlıklara girip çemkirmeleri, henüz evli bile olmayanların nefret kusmaları ayrı mesele...
Herkesin sizin gibi kaynana görümce derdi olmak zorunda mı? Dert bir tek onlar mı?

Tuhafsınız. Cidden!

Naparim bakabilirmiyim zorlanirmiyim gibi dusunceler icine girdiyseniz eger isteksizlik bu yuzdendir. Hayirlisiyla bebisinizi kucaginiza alin iste o zaman goreceksiniz mutlulugu. Allah sabrini veriyor herseyin. Kokulari dunyaya bedel zaten :))

Hamileliğin son haftalarında bariz bunalıyorsun zaten. Bitse de gitsek modu oluyor. Normal.
Ben mesela kızımı doğmadan çok sevdiğimi sanıyordum. Değilmiş. Heyecanmış sadece. Tanıdıkça sevdim. Her gün öncekinden fazla seviyorum. Bambaşka bir his. Manyaklık!
Benim kadar rahatına düşkün olamazsın emin ol. Artık nasıl içten dua ettiysem inanılmaz rahatına düşkün, iştahlı, uykucu bir kızım var. Bana hiç zorluk çektirmedi. Hatta şu ara az daha erken kalksa da dışarı çıkabilsek diyorum.
Bakabilecek miyim diye düşünme. İnsan ilk 2 ay zaten yedi, gazını çıkardı, EE şimdi napıcam diyor. Bebek bakımı basit şey. Herkes ilk dönemde "ee bu mu yani" diyor.
Sağlıkla kucağına al.
Mutlu olun.

Valla canım annem kazara gebe kalmştı hemde ikiz. Ve hiç istemedi sonra biri içindeyken gelişmedi 2 aylıkken öldü. Sonra çok vicdan azabı çekti. Bende şmdi gebeym bazen kendmi düşünmem ama evladıma bişey olcak korkusu bambaşka bişey. Annelik içten gelen bir duygu. Seni etkilyn başka şeyler varsa bu yüzden olablr. Ama bişey olursa sende üzülürsün. Hayrlsıı olsun inş

özür dilerim kırıcı olmak istemem ama bu mesajınız bile o kadar itici geldiki bana lütfen gidin tedavi olun. Eğer kararınız kesinse de bağlatırmısınız naparsınız bilmemde sonra kazara oldu 2. diye başlık görmeyelim.

Bana aileni anlat sana kim olacağını anlatayım.

Öyle büyük cumleler kurmayın ALLAHIN gücüne gider ALLAH korusun emin ol yerinde olmak isteyen binlerce insan var onlardan biride benim..istemiyorum diye baslik açmışsin bide nediyim yazık

Son düzenleme:
Senelerce gözyaşı döken insanlar var bebeği olmadığı için deme öyle vallahi ciğerini yakmışsındır evlat hasreti çekenlerin. İnsanoğlu ne nankör bir canlı başkalarının yandığı ulaşamadığına çok kolay sahip olduk diye mi bu nankörlüğümüz bilmiyorum. Şükretmek gerek bende bazen tek başıma bakabilir miyim diye düşünüyorum uykuya çok düşkünüm diyorum sonra bir tekme herşeyi siliyor. Lohusa psikolojisine erken gidenlerdeniz iyi düşünelim çünkü bebişler artık herşeyi duyup hissediyor sağlıklı doğumlar.

Benim cigerimi yakti ben keske hala oglum karnimda olsaydi dedim konuyu okuyunca bide başlıkta istemiyorum yazmis ALLAHIN gucune gitmesin

Benim cigerimi yakti ben keske hala oglum karnimda olsaydi dedim konuyu okuyunca bide başlıkta istemiyorum yazmis ALLAHIN gucune gitmesin
Rabbim tez zamanda sana da olmayan bütün kardeşlerimize de nasip etsin inşallah gülüm. Vallahi her aklıma geldiğinizde olmayan ah olsa diyen bütün herkese dua ediyorum. Dedim ya bizler zahmetsiz kavuştuk Rabbim aratmadı diye bu tavrımız Allah affetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…