- 12 Kasım 2015
- 34
- 6
- 86
- 49
- Konu Sahibi brunettella
-
Çok saçma ya bunu en başında düşünmeniz gerekmez mıydı yazık bebeğe kendinizi öyle sartlandirmayin derim ins doğunca geçer
şuan benim yanımda olsan bilmiyorum naparim sana..
yeni ban yedim susuyorum o yüzden. .
daha dün yine adetim geldi diye ağlayan ben.. yıllar dır bebek bekleyen her ay aynı hüsran la karşılaşan bir kadının yaşadığı şeyleri anlayamazsin. . Çünkü Allah sana mucize vermiş değerini bilmedigin bir mucize. . daha dün eşime konuşuyorum hamile olsam bigün napariZ biz. .
o gün bizim bayramımız olur. ..
lütfen nolursun karnındaki mucize nin farkına var. ..şükür et binlerce kez şükür et.
bir damladan mucize vermiş allah sana nasıl böyle konuşursun istemiyorum dersin. bizim hergün içimiz yanıyor bebek Bebek diye. .. kızı erkeği mi olur evladın canın kanın. .yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun daha ne ister ki bir insan bu hayatta. .
annemde beni evlat ayırarak büyüttü. .onu sevmiyorum sevmeyecegim abime değer verdi hep. . sende istermisin çocuğun da seni sevmesin. . kendine gel düşün mucizenin farkına var lütfen. .
Elinize alınca cinsiyetini dahi unutacaksiniz. :) Kokusu dünyalara bedel.
Erkek çocuklarını sevmiyorum " deyişinizin altında psikolojik bir neden var mi acaba ? Çok net duygularınız çünkü.
Eğer psikolojik bir sorunsa ve rahatına düşkünüm , istemiyorum v.s diyorsanız lütfen destek alın doğum olmadan.
Gerçekten büyük sorumluluk. Uykusuzluk , yorgunluk, kendine asla zaman ayıramayacaksiniz, bunlar büyük fedakarlıklar ister.
O size emanet edecek, yemek yiyemeyecek , başını dahi çeviremeyecek , size muhtaç bir yavrumuz olacak. Ona iyi bakmak için siz iyi olmalısınız öncelikle.
Canim kucagina alinca gecer merak etme.altinda tahminim iyi anne olamama korkun vardir.ne guzel bebegin seni secmis .ben cinsiyetini ogrenmeye gittigimde kalbinin durdugunu ogrendim.aglamaktan sisti gozlerim.ve dedim ki dr a benmle kalsin yavrum olmaz mi dedim dr a.tasirim sorun degil dedigimde dr da benle uzuldu evladimi kaybettim kiz oldugunu da kurtajdan sonra ogrendim. Ölmus bebegi almasinlar istedim....Allah seni cocuguna ..cocugunu da sana imtihan kilmasin ....kokusunu suyunca yavrunun gecer canim...anlattim ki bunlari sev saglikli sihatli dogacak yavrunuKizlar dogum yapmama gunler kaldi, ilk cocugum.
Ama hic mutlu degilim. Hic canim istemiyor. Hep kafamda acabalar dolasiyor. Istemiyormusum gibi, zamani geriye alsam zaten vaz gecerdim ama is isten gecti.
Hamile olanlar bebegine kavusucak diye mutlu ben niye oyle degilim anliyamiyorum kendimi?
Erkek cocuklarini hic sevmiyorum, oglum olacak. Hep kiz isterdim. Cok sevimsiz geliyorlar gozumde. Kendi oglum olunca baska olurmu gozumde bilemiyorum Herseyde olumsuz bakiyorum iste ama elimde degil. Karnimdaki hic bir sucu yok onada uzuluyorum. Cocugu Olamiyanlarda var, rabbim onlara yardimcisi olsun. Hic heycanli degilim iste. Sadece dogum heycani var sonrasindada bakmayi falan canim hic istemiyor
Evet benden baska kimsesi olmayacak oglumun, ayakta durmam lazim. Cok tembel birisiyimde rahata duskun lukse duskun. Isi de birakmak zorunda kaldim. Insallah su tembeligim gecer degisirim. En buyuk korkumda geceleri uykusuz kalmak. Bunu her anne yasiyor herkes yapabilirse bende yapabilirim insallah.
Belkide iste iki uvey babadan erkek kardeslerim var, belkide ordan skildim erkek cocuklarindan bilemiyorum
Doğumun yaklaşmış, belki onun da stresidir ama lütfen doğumdan sonra da bıkkınlık hissedersen destek al.
Yakınımdan biliyorum; kontrolde bebeğinin erkek olduğunu öğrendiği gün hepimiz korkmuştuk. Yüzünden düşen bin parçaydı. Bir problem var sanmıştık ki problem sadece erkek olmasıymış.. Erkek kardeşlerinden biliyormuş-erkek çocuk zormuş, zaten kız bebekler daha eğlenceliymiş vs demişti.. Doğana kadar belki kızdır, ultrasonda yanlış görüyorlar bazen dedi durdu. Oğlu doğdu, bebeği emzirmek dahi istemedi. Destek almaya ikna edemedik. O bebeğin ihtiyacı olan anne ilgisini, sevgisini hiçbirimiz dolduramadık. Çocuk 3 yaşını geçti, annesiyle doya doya sarıldığını görmedim. Sıkıldım diyip diyip ailelere bırakıp kaçtı. Ortaya da hırçın, mutsuz bir çocuk çıktı. Lütfen bu duygularını aşamazsan destek al. Bak diğer konularında okudum, böyle yaklaşırsan sen annen hakkında ne hissediyorsan o yavrucak da senin için farklısını hissedemez. O sana sadece sevgisini verecek, senden de sevgini isteyecek. Sevdiğin bir iş zorlasa da ne kadar bıktırabilir ki insanı?
Benim de 20.ayı içerisinde aşırı hareketli bir oğlum var ve yeniden hamileyim. Öyle oturduğum yerden rahat konuşmuyorum yani. Yorgunum hem de çook ama oğlum bana sarıldıkça mutluyum. Kolay değil ama senin keyifli hale getirdiğin kadar da eğlenceli bir süreç annelik. Senin kardeşlerin ne kadar zor çocuklar olursa olsun senin oğlunun annesi sen olacaksın. Kardeşler bile farklıyken oğlunun nasıl bir çocuk olacağını nerden biliyorsun?
eski konulara baktım da
o çocuk çok kötü bir aileye gelecek eminim ki eşiniz sizi döver siz de bütün sinirinizi çocuktan çıkarır çocuğu döversiniz
çok belli her şeyin bileti o çocuğa kesilecek
lütfen ya tedavi olun ya da çocuğu verin bakabilecek iyi aile sahibi iyi birine
böyle ailelerin çocuk sahibi olması inancımı sorgulatan tek şey
bu mu lohusalık bu tam bi şımarıklık neyini savunuyorsunuz probleminiz var kimle neyle ilgili bilmiyorum gidin tedavi olun. bebek için cok üzüldümBugüne kadar gece gündüz dışarda tozan ben annemdeyim bakacak bir ton insan var ve kuzum yanımda yatıyor şuan hiç bir gezme onla uyumanın verdiği huzuru vermiyor. Erkek kız ne farkederki oda ayrı bir konu.Azcık inancınız varsa eksik konuşuyorsunuz ya Allah onu elinizden alırsa nasılsa kız değildi mi diyeceksiniz. Umarım konu faketir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
psikoloğa gitmelisiniz
Canim kucagina alinca gecer merak etme.altinda tahminim iyi anne olamama korkun vardir.ne guzel bebegin seni secmis .ben cinsiyetini ogrenmeye gittigimde kalbinin durdugunu ogrendim.aglamaktan sisti gozlerim.ve dedim ki dr a benmle kalsin yavrum olmaz mi dedim dr a.tasirim sorun degil dedigimde dr da benle uzuldu evladimi kaybettim kiz oldugunu da kurtajdan sonra ogrendim. Ölmus bebegi almasinlar istedim....Allah seni cocuguna ..cocugunu da sana imtihan kilmasin ....kokusunu suyunca yavrunun gecer canim...anlattim ki bunlari sev saglikli sihatli dogacak yavrunu
Kavga iyice buyudu.
Boynumdan tuttu kolumu mahf etti, siddet girdi resmen araya.
Bende alta kalmadim geri dovmeye calistim. Adam cinnet gecirdi resmen.
Ben istemiyorum artik bu evliligi sevmiyorum sogudum bu adamdan.
Neden bukadar emin konusabiliyorsunuz? Esim beni neden dovucekmis onuda anliyamadim. Bu nasil bir dusunce. Beni bile tanimiyorsunuz ne bu yargilamak?
Derdim sadece kendimle, cocugumu perisan edecek degilim
Psikolog herseye cozum olsaydi eger , dunyada deli kalmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?