Istemiyorum :(

Sen kocani sevmiyorsundur... bebisinin kokusunu icine cekince su yazdiklarindan utanacaksin..
 
Elinize alınca cinsiyetini dahi unutacaksiniz. :) Kokusu dünyalara bedel.
Erkek çocuklarını sevmiyorum " deyişinizin altında psikolojik bir neden var mi acaba ? Çok net duygularınız çünkü.

Eğer psikolojik bir sorunsa ve rahatına düşkünüm , istemiyorum v.s diyorsanız lütfen destek alın doğum olmadan.
Gerçekten büyük sorumluluk. Uykusuzluk , yorgunluk, kendine asla zaman ayıramayacaksiniz, bunlar büyük fedakarlıklar ister.

O size emanet edecek, yemek yiyemeyecek , başını dahi çeviremeyecek , size muhtaç bir yavrumuz olacak. Ona iyi bakmak için siz iyi olmalısınız öncelikle.
 


Rabbim sanada gostersin insallah evlat gormeye. Cok haklisin. Benimde 1 senedir olmuyordu. Sonra olunca sevindim bu aralar yani sonlarda biraz karamsarim. Insallah dogumdan sonra gecer.
 


Evet benden baska kimsesi olmayacak oglumun, ayakta durmam lazim. Cok tembel birisiyimde rahata duskun lukse duskun. Isi de birakmak zorunda kaldim. Insallah su tembeligim gecer degisirim. En buyuk korkumda geceleri uykusuz kalmak. Bunu her anne yasiyor herkes yapabilirse bende yapabilirim insallah.

Belkide iste iki uvey babadan erkek kardeslerim var, belkide ordan skildim erkek cocuklarindan bilemiyorum
 
Canim kucagina alinca gecer merak etme.altinda tahminim iyi anne olamama korkun vardir.ne guzel bebegin seni secmis .ben cinsiyetini ogrenmeye gittigimde kalbinin durdugunu ogrendim.aglamaktan sisti gozlerim.ve dedim ki dr a benmle kalsin yavrum olmaz mi dedim dr a.tasirim sorun degil dedigimde dr da benle uzuldu evladimi kaybettim kiz oldugunu da kurtajdan sonra ogrendim. Ölmus bebegi almasinlar istedim....Allah seni cocuguna ..cocugunu da sana imtihan kilmasin ....kokusunu suyunca yavrunun gecer canim...anlattim ki bunlari sev saglikli sihatli dogacak yavrunu
 
Doğumun yaklaşmış, belki onun da stresidir ama lütfen doğumdan sonra da bıkkınlık hissedersen destek al.
Yakınımdan biliyorum; kontrolde bebeğinin erkek olduğunu öğrendiği gün hepimiz korkmuştuk. Yüzünden düşen bin parçaydı. Bir problem var sanmıştık ki problem sadece erkek olmasıymış.. Erkek kardeşlerinden biliyormuş-erkek çocuk zormuş, zaten kız bebekler daha eğlenceliymiş vs demişti.. Doğana kadar belki kızdır, ultrasonda yanlış görüyorlar bazen dedi durdu. Oğlu doğdu, bebeği emzirmek dahi istemedi. Destek almaya ikna edemedik. O bebeğin ihtiyacı olan anne ilgisini, sevgisini hiçbirimiz dolduramadık. Çocuk 3 yaşını geçti, annesiyle doya doya sarıldığını görmedim. Sıkıldım diyip diyip ailelere bırakıp kaçtı. Ortaya da hırçın, mutsuz bir çocuk çıktı. Lütfen bu duygularını aşamazsan destek al. Bak diğer konularında okudum, böyle yaklaşırsan sen annen hakkında ne hissediyorsan o yavrucak da senin için farklısını hissedemez. O sana sadece sevgisini verecek, senden de sevgini isteyecek. Sevdiğin bir iş zorlasa da ne kadar bıktırabilir ki insanı?
Benim de 20.ayı içerisinde aşırı hareketli bir oğlum var ve yeniden hamileyim. Öyle oturduğum yerden rahat konuşmuyorum yani. Yorgunum hem de çook ama oğlum bana sarıldıkça mutluyum. Kolay değil ama senin keyifli hale getirdiğin kadar da eğlenceli bir süreç annelik. Senin kardeşlerin ne kadar zor çocuklar olursa olsun senin oğlunun annesi sen olacaksın. Kardeşler bile farklıyken oğlunun nasıl bir çocuk olacağını nerden biliyorsun?
 

psikoloğa gitmelisiniz
 
eski konulara baktım da
o çocuk çok kötü bir aileye gelecek eminim ki eşiniz sizi döver siz de bütün sinirinizi çocuktan çıkarır çocuğu döversiniz
çok belli her şeyin bileti o çocuğa kesilecek
lütfen ya tedavi olun ya da çocuğu verin bakabilecek iyi aile sahibi iyi birine
böyle ailelerin çocuk sahibi olması inancımı sorgulatan tek şey
 

Ayrıldınız mi ?
 
bu mu lohusalık bu tam bi şımarıklık neyini savunuyorsunuz probleminiz var kimle neyle ilgili bilmiyorum gidin tedavi olun. bebek için cok üzüldüm Bugüne kadar gece gündüz dışarda tozan ben annemdeyim bakacak bir ton insan var ve kuzum yanımda yatıyor şuan hiç bir gezme onla uyumanın verdiği huzuru vermiyor. Erkek kız ne farkederki oda ayrı bir konu.Azcık inancınız varsa eksik konuşuyorsunuz ya Allah onu elinizden alırsa nasılsa kız değildi mi diyeceksiniz. Umarım konu faketir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
 


Okadar duygusuz olamam bence, dogunca tabiki sevecem sevgi verecem ilgi verecem ona. Karnimdaykene hep konusurum ayaklarini hisederim tutarim oksarim. Kiyamam yinede ona ben her ne olursa olsun benim canimdan. Sadece sorun kendimden boyle karamsarlik var icimde gecmiyor, bikmam insallah falan dusunceler. Ben zaten 1 cocuktan baska cocuk istemiyorum, keske kiz olsaydi ama nasip degilmis.
 


Neden bukadar emin konusabiliyorsunuz? Esim beni neden dovucekmis onuda anliyamadim. Bu nasil bir dusunce. Beni bile tanimiyorsunuz ne bu yargilamak?
Derdim sadece kendimle, cocugumu perisan edecek degilim
 

Amin
 


Suan ona birsey olsa tabiki yikilirim, cok uzulurum. Cok masum o zaten. Hic bebegimi suclamiyorum. Herseyini seve seve aldik, en guzelinden. Rabbim tekrar evlat edinmeye nasip etsin sanada cok zor durum gercekten. Iyi dusunmelisin sende, verende allah cani alanda allah. Gecmis olsun
 
Kavga iyice buyudu.
Boynumdan tuttu kolumu mahf etti, siddet girdi resmen araya.
Bende alta kalmadim geri dovmeye calistim. Adam cinnet gecirdi resmen.
Ben istemiyorum artik bu evliligi sevmiyorum sogudum bu adamdan.

Neden bukadar emin konusabiliyorsunuz? Esim beni neden dovucekmis onuda anliyamadim. Bu nasil bir dusunce. Beni bile tanimiyorsunuz ne bu yargilamak?
Derdim sadece kendimle, cocugumu perisan edecek degilim


yukarıdaki eski konunuz hatırlatayım
buna benzer bir iki konu daha var
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…