- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Ay sen de bi coşmaIQ'm 145 oldugu icin her ise yetiyorum canim sen kendi isine bak her ne yapiyorsan. Ayrica profildeki foto sen misin?
Senin goruslerin benim icin cok degerli.Bu yorum çok çirkin, çirkef
Üslup kötü ama haklı
Burda yazana kadar, vaktini çocukla geçir.
Mezun töreniSiz bildigim kadariyla doktor degilsiniz. Tip ogrencisisiniz. Arada fark var.
Hanim hanimm.. Coluklu cocuklu kadinsin tum derdin cok istedigin nickine kadar yazdigin bu meslegi benim yapiyor olmam. Bu kadar paragraf yazana kadar yavruna 2 soru daha cozdur faydan dokunsun.
Ee senin de şanın bu konuna kadarmışAyse'cim seninle aramızdaki bariz kemerli burun farkına ah pardon yanlıs yazdim, rumuz farkina degineyim.
Düşün ki kuzum ben bu nicke sahip olup doktor olmadığım halde millet doktor olduğuma inanmiş
Sen doktor olduğunu iddia edip, kırk takla attigin halde bile millet sana inanmamis
Bazen hayaller tohtor ama hayatlar kemerli bir burun be Ayşe
haziran itibariyle fark kalmadi. Ilginiz icin tesekkurlerSiz bildigim kadariyla doktor degilsiniz. Tip ogrencisisiniz. Arada fark var.
Oldun tabi be Ayşe çocuğumda tek ayak üstünde kırk yalanla önüme gelse onu da sorgulardım ben :)10 yorumda falan benden bahsetmissin. hangi birine ne yazayim bilemedim. Cocugundan cok ben dert olmusum sana
Kanka bende belgesi var bi ara yollarim sanaAy sen de bi coşma
Kim ölçtü o iq nu, belgesi nerde
Diye sorarlar insana
Sordum
Doktor olduğumu nerede söyledim ki kaçıran beri gelsin :)Ee senin de şanın bu konuna kadarmış
Ben kimseyi reelde tanımam
Ama yapılan yorum ve yönlendirmelere göre doktor olmadığın aşikardı, ama sen son ana kadar gizlemeyi seçtin.
Bana niye cevap yazmıyorsun? Sürekli milleti alıntı yapıyorum
Körler sağırlar birbirini ağırlar ne demek?Kanka bende belgesi var bi ara yollarim sana
Sen gerekirse daglara taslara yaz. Ben doktorum sen de degilsin. Doktorum ben mukemmelim demiyorum ama sen bu kadar goklere cikardigin icin soyluyorum. Ilerde kizin da kemerli burunlu olsun diye ay pardon doktor olsun diye cok dualar edeceksin.Ayse'cim seninle aramızdaki bariz kemerli burun farkına ah pardon yanlıs yazdim, rumuz farkina degineyim.
Düşün ki kuzum ben bu nicke sahip olup doktor olmadığım halde millet doktor olduğuma inanmiş
Sen doktor olduğunu iddia edip, kırk takla attigin halde bile millet sana inanmamis
Bazen hayaller tohtor ama hayatlar kemerli bir burun be Ayşe
Allah şimdiden kolaylik versin diyeyimBenimkiler daha ufak 6 aylik ve 4 buçuk yas. Ben de diyorum ki ufagi krese digeri okula baslayinca rahatlarim ise donerim ama o zaman da bu dert var desenize. Ben olsam sanirim sevdigim guvendigim bir komsu ayarlarim ya da kahvalti isini halledebilirse oglenci yaparim. O yaslari nasil olur bilmiyorum,annem beni 7 yasindayken 4 yasindaki kiz kardesimle tek birakip ise gidiyordu valla.Allaha emanet buyumusuz.Termosa çay koyardi aksama kadar sofra yerde beklerdi, derslerimiz de superdi,hey gidi gunler.
Tek duam başkası olmasın kendi olsun AyşeSen gerekirse daglara taslara yaz. Ben doktorum sen de degilsin. Doktorum ben mukemmelim demiyorum ama sen bu kadar goklere cikardigin icin soyluyorum. Ilerde kizin da kemerli burunlu olsun diye ay pardon doktor olsun diye cok dualar edeceksin.
Ya ben sizin gibi forumun çakalı değilimDoktor olduğumu nerede söyledim ki kaçıran beri gelsin :)
Sitenin eski kontesiyim yahu ben en afillisinden söyle yandan carkli olanı
Dalli güllü şöyle mor fistanli
Lanet olsun film repligini nick diye alırsan böyle olur işte sana Kontes
Sen benim profilime baktin miTek duam başkası olmasın kendi olsun Ayşe
Yani Ayşen Gruda olupta kendini Angelina bacimiz sanmasin misal senin gibi :)
Bir adet kör ve bir adet sagirin tabi bu sayi sorunlu insan miknatisi olup kendi gibi olani kendine ceken insan sayisina gore degisiklik gosterebiliyor haa ne demistik bir tutam basiret girizgahi, aşk mektubatlari, arsi alayı titreten uzaktan uzağa cilvelesmeleri demek felan filan bu kelam
:)) Hangi profiline AyşeSen benim profilime baktin mi
Fakir edebiyati out, Aysenaz inBir adet kör ve bir adet sagirin tabi bu sayi sorunlu insan miknatisi olup kendi gibi olani kendine ceken insan sayisina gore degisiklik gosterebiliyor haa ne demistik bur tutam basiret girizgahi, aşk mektubatlari, arsi alayı titreten uzaktan uzağa cilvelesmeleri demek felan filan bu kelam
Afiyet olsun inşallah :)
Arat o zaman herkese aciklama mi yapicam
Bunu Türkçe tercüme et lütfenBir adet kör ve bir adet sagirin tabi bu sayi sorunlu insan miknatisi olup kendi gibi olani kendine ceken insan sayisina gore degisiklik gosterebiliyor haa ne demistik bur tutam basiret girizgahi, aşk mektubatlari, arsi alayı titreten uzaktan uzağa cilvelesmeleri demek felan filan bu kelam
Afiyet olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?