İşten çıkacağım ama nasıl?

Direk yalansız olarak "bu ortam bir bayanın çok huzurla çalışacağı bir ortam değil. Özellikle erkek çalışanların konuşmaları çok seviyesiz ve aşağılayan tarzda. Direk bana denmese de şirkete bir kadın gelse arkasından çok fütursuzca konuşuluyor. Sizin hakkınız büyük ama ben burada daha fazla çalışıp erkek muhabbetlerine alışmak istemiyorum."
Bu kadar..
Hem belki bakarsın ötekilere kulak dolgunluğu olur.. :KK66:

Işın yorucu değil şartları kötü değilse niye çıkıyorsun bulunmaz nimet..

İş yeri değişik çalışırken patron geliyor yan depoda kuru sıkı silahla atış yapıyor. Çalışanları silahla korkutuyor "şaka" maksatlı. Yol uzak, yol parası yok yemek var dediler yemeği orda yapıyoruz ve hemen her gün aynı şey. Makarna, bulgur pilavi, patates vsvsvs etraf böcek kaynıyor. Bulaşıkları yıkıyorum bı saat sonra bakıyorum üstlerinde böcek dolaşıyor. İş yeri buz gibi su an bile ustumde 1 ince bluz bı hırka bı polar hirka ayagimda 2 çorap olmasına rağmen titriyorum resmen. Her gün bu şekilde. Bir şey diyince sıcak su torbası alsana yanına en azından ellerini isitirsin gibi saçma sapan çözümler buluyorlar

Eğer çıkmakta kararlıysan beklentilerinin uyuşmadığını söyle . Farklı planlarım var bu işi yapmak istemiyorum de .

İş yeri değişik çalışırken patron geliyor yan depoda kuru sıkı silahla atış yapıyor. Çalışanları silahla korkutuyor "şaka" maksatlı. Yol uzak, yol parası yok yemek var dediler yemeği orda yapıyoruz ve hemen her gün aynı şey. Makarna, bulgur pilavi, patates vsvsvs etraf böcek kaynıyor. Bulaşıkları yıkıyorum bı saat sonra bakıyorum üstlerinde böcek dolaşıyor. İş yeri buz gibi su an bile ustumde 1 ince bluz bı hırka bı polar hirka ayagimda 2 çorap olmasına rağmen titriyorum resmen. Her gün bu şekilde. Bir şey diyince sıcak su torbası alsana yanına en azından ellerini isitirsin gibi saçma sapan çözümler buluyorlar
şartlar beni zorluyor, çıkmak istiyorum deyin ve sorarlarsa da bunları söyleyin. bu nasıl iş yeri

Şartları bana uygun değil,
Burada kendimi geliştirebileceğimi sanmıyorum,
İstifa ediyorum.

Sadece bu kadarı işten çıkmak için yeterli. Neden bu kadar dert ediyorsunuz ki ?

Allah kolaylık versin evet şartların gerçekten pek iyi değilmiş ama ilk işin olduğu için bir sonraki ise girişinde 7 ay çalışıp bir yeri bırakmak eksi puan olur. Dayanabilirsen 1 seneye tamamlamani öneririm

Allah kolaylık versin evet şartların gerçekten pek iyi değilmiş ama ilk işin olduğu için bir sonraki ise girişinde 7 ay çalışıp bir yeri bırakmak eksi puan olur. Dayanabilirsen 1 seneye tamamlamani öneririm

Haklısınız ama ekim gibi sınava gireceğim o tarihe kadar yeni iş bulmam gerekecek. :)

Şartları bana uygun değil,
Burada kendimi geliştirebileceğimi sanmıyorum,
İstifa ediyorum.

Sadece bu kadarı işten çıkmak için yeterli. Neden bu kadar dert ediyorsunuz ki ?

Bilmiyorum :/ aşırı gerildim içim içimi yiyor. madem çıkacaktın neden işe girdin vs gibi birşey diyecekler diye çekiniyorum.

şartlar beni zorluyor, çıkmak istiyorum deyin ve sorarlarsa da bunları söyleyin. bu nasıl iş yeri

onlara göre bu durum oldukça normal geldiği için yadırgamıyorlar. bahane olarak görecekler :) ama yemek bile başlı başına sorun

buraya cok uzak ters bır yere tasındık gıdıp gelısım mumkun olmayacak

kursa okula yazıldım artık calısmam mumkun olmayacak

bu ıkı neden her zaman gecerlıdır :)

Direk yalansız olarak "bu ortam bir bayanın çok huzurla çalışacağı bir ortam değil. Özellikle erkek çalışanların konuşmaları çok seviyesiz ve aşağılayan tarzda. Direk bana denmese de şirkete bir kadın gelse arkasından çok fütursuzca konuşuluyor. Sizin hakkınız büyük ama ben burada daha fazla çalışıp erkek muhabbetlerine alışmak istemiyorum."
Bu kadar..
Hem belki bakarsın ötekilere kulak dolgunluğu olur.. :KK66:

onlar buları sorun olarak görmüyorlar. çok doğal geliyor siyahla atış yapmak vs

Benzer sorun bende de var burasi kurumsal bir yer ama çalışma saatleri uzun haftaiçi 7 sozde ama hep mesaiye kalmam gerekcek yakin zamanda. Cumartesileri de dönüşümlu 5 de kadar kaliniyor. Ben buraya 3 ay donemsel olarak girmiştim ama şimdi kalici olmami istiyorlar. Yapmami istedikleri is bana hiçbir şey katmayacak 4 yil emek verip bolumumu bitirdim o işte çalışmak istiyorum bos seylerle ugrasmak istemiyorum. Bugün mudurle konuscam ama ne dicem bilmiyorum :(

Açıkça konuşun. Sebeplerinizi anlatın ve ekleyin yerime birini bulana kadar kalırım ,işi devreder öyle bırakırım diye. Acil ayrılmanız gerekmiyorsa tabi.

sayacağım şeyleri sebep olarak görmeyecekler ki iş beğenmiyor, bizi beğenmiyor vs diyip duracaklar

Ön muhasebe gerçekten muhasebe işini yapacaksanız size bir şey katmaz.Tecrübe önemli fakat ne iş yaptığınız daha önemli.Genel muhasebe yapan bir yerde tecrübe kazansanız daha iyi olur. Burda 5 yıl kaldınız diyelim baya tecrübeli görünürsünüz.Ama burdan çıkıp başka bir yere girseniz 5 yılda ne yaptınız.Sadece fatura mı kestiniz mesela.Şöyle ki iş bulmakta zorlaştı.Aradığınız gelişebileceğiniz iş bulanan kadar da birsüre iş değiştirirsiniz.En kısa sürede bulursunuz umarım.Bir de kötü ayrılmayın işyerinizden. Sonra ihtiyacınız olursa o kapıdan tekrar girebilin.

şöyle düşünüyorum şu an ben ev geçindirmiyorum ya da borç ödemiyorum istediğim gibi bir yer olana kadar kendimi zorlamak istiyorum boşuna vakit kaybetmek istemiyorum burada :)

buraya cok uzak ters bır yere tasındık gıdıp gelısım mumkun olmayacak

kursa okula yazıldım artık calısmam mumkun olmayacak

bu ıkı neden her zaman gecerlıdır :)

madem kursa yazılacaktın niye işe başladın derlerse? :/

ben size minnettarım ama kendimi geliştirmek için çıkmak istiyorum diyin. illa kal derlerse iş bulup öyle çıkarsınız. işverenin de hoşuna gider iyi eleman yetiştirmiş olmak.

Back
X