İşten çıkacağım ama nasıl?

sayacağım şeyleri sebep olarak görmeyecekler ki iş beğenmiyor, bizi beğenmiyor vs diyip duracaklar
Ne derlerse desinler.
Yalan söylemekten evladır.
Beğenirsiniz beğenmezsiniz orası sizi ilgilendirir. Tabiki körelmek istemeyeceksiniz,daha iyisini, gelişebileceğiniz,yükselebileceğiniz işi isteyeceksiniz.

Ne derlerse desinler.
Yalan söylemekten evladır.
Beğenirsiniz beğenmezsiniz orası sizi ilgilendirir. Tabiki körelmek istemeyeceksiniz,daha iyisini, gelişebileceğiniz,yükselebileceğiniz işi isteyeceksiniz.

Cuma günü diyeceğim ay valla çok ezilip büzüldüm nasıl diyeceğim diye. Çook teşekkür ederim

Hiç ezilip büzülmeyin valla. Profesyonel hayat böyle. Hepimiz daha iyinin peşindeyiz.
Siz emeğinizi,saatlerinizi satıyorsunuz onlarda bedelini ödüyor,durum bundan ibaret aslında.
Su cumleniz beni çok etkiledi ve dusundurdu. Bendr arkadaş gibi çıkmayı planlayip nasıl diyeceğimi dusunup icimdr buyutuyordum ama artık cesaretimi topladim :)

Su cumleniz beni çok etkiledi ve dusundurdu. Bendr arkadaş gibi çıkmayı planlayip nasıl diyeceğimi dusunup icimdr buyutuyordum ama artık cesaretimi topladim :)
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah .
İşin aslı bu aslında. Saatlerimizi satıyoruz,işverenlerde bedelini ödüyor. Çekinecek bir şey yok bana göre. Hayır işi yapmıyor kimse bu durumda.
Zaten inanın herkesin muadili var. Siz o işten memnun değilsinizdir,yerinize memnuniyetle yapacak biri vardır muhakkak. Aynı şekilde o işyeri sizin tek seceneğiniz değil,onunda muadili var,muhakkak daha başarılı olacağınız,körelmeyeceğiniz bir yer vardır.

Back
X