- 10 Şubat 2019
- 63
- 35
- 3
- 34
- Konu Sahibi bayan-suslu
-
Çıkarırlarsa b planınız olur çıkarmazlarsa zaten çıkmayı düşünmüyormuşsunuz devam edersiniz.3 hafta hiçbir doktorun verceğini düşünmüyorum.eskidenmiş o şuan çok sıkı her şey
sormayı düşünüyorum. müdür gelsinde ofiste pek durmuyor.
duydum bi yerden derim. öğrenmem lazım içim içimi yer. bi anda işsiz kalmak istemiyorum.
ya çıkarmazlarsa sormadan nasıl olcakki. çıkarmayacaklarsa başka işe geçmeyi düşünmüyorum. zaten şuan içimden çalışmak bile gelmiyor. soğudum resmen. o zamana kadar performansım , motivasyonum iyice düşer. öğrenmem lazım.
Amin inş. Teşekkürler. Sadece tekrardan mülakatlara girmek. Tekrar başka ortama girmek. Alışmaya çalışmak korkutuyor beni.Daha iyi kapılar açılır insallah
120 gün kaldırıldı.600 gün olması yeterli bir de istifa olmamalı.120 gün priminiz olması yeterli işsizlik maaşı için. Ayrıca 4 hafta ihbar sureniz var. Bı şekilde rapor alın, raporlu olduğunuz sürede çıkartmazlar sizi zaten. Çok kötüler ya, tamam işten çıkar ama insan bı haber verir.
aynen öyle daha geçen ay yaptım borcu da söyleselerdi yapmazdım o kadar. inş bulurum sağolunYalnız yaptıkları çok ayıp,önce size söylemeleri lazım ki siz de ona göre önleminizi alın,yeni bir işin bulun ya da paranızı ona göre yönetin.Kaldı ki size eksiğinizi söylemeden direk yeni bir eleman alınması hiç etik değil.Bir de hala daha bunu gizliyor.İnsallah çıkarıldığınıza şükredeğiniz kadar iyi bir iş bulursunuz.Çok tuhaf insanlar var
nerden alabilirim peki sağlık ocağı verir mi? aslında aile hekimim iyi anlatsam anlayacak bir adama benziyor ama bilemem tabiBence bi rapor al ve ise gelme o arada is ara. 1 hafta olsun önemli degil yani. Boyle yapan yer cok malesef senesi dolmadan çıkartıyorlar ki tazminattan yirtsinlar. Erken görmüşsünüz bu bir isaret işte al raporunu.
bilmem söyleseler adam gibi anlarım zaten. gizli kapaklı işlere gerek yok böyle.peki diyelim çıkarıcaklar..bu neden olabilir?
arıyorum dün 2 başvuru yaptım bile.İs arayın .
konuşmadım ama güncelleme yapmıştım. çıkarıyorlar yani saklıyorlar belli.Son durumunuz nedir konu sahibi? Umarım korktuğunuz olmamıştır.
çok geç kaldılar düştü bile. yüzlerine bile bakmıyorum.Çıkaracaklarsa bile birini bulana kadar veriminin düşmemesi için söylemezler.
120 gün kaldırıldı.600 gün olması yeterli bir de istifa olmamalı.
Arkadaşım google diye birşey var. İşten çıkarılırsam ne zaman tazminatı hak ederim diye yaz. Ben 6 aylıkken çıkarıldım. 1 masş tazminatını aldım. O 8 ay asgari ücret sldım işsizlik sigortasına başvurup. O zaman yıl 2007 idi. Ama şu 1 yıl olayı ne kadar kulaktan dolma. O zaman da 1 yıl diyorlardı. 6ay mış.işsizlik maaşı var mı emin misiniz?
Iyi birileri degil belliki.Umarim iyi bir is bulursun .Sevin bence ..arıyorum dün 2 başvuru yaptım bile.
konuşmadım ama güncelleme yapmıştım. çıkarıyorlar yani saklıyorlar belli.
iş bakıyorum bende zaten işten de müdürdende soğudum. yüzüne bile bakmıyorum o derece.
bi de aklıma geldi. bunlar işten çıkardıkları işçilere istifa yazdırıyorlar. 3 kodu ile yani istifa ile işten çıkartıyorlar ama adam istifa etmemiş.
bana da aynısını yapabilirler. eğer istifa olarak çıkarırlarsa benim kıdem,(1 seneyi doldurursam) ihbar hakkım doğmuyor ki öyle yapacaklar eminim. bende mahkemeye kadar gidicem hakkımı almak için.
ha bu arada geçen işçiyi çıkardılar mesela. istifa ibrarname imzalatmaya çalışıyorlar daha maaşları vermediler. adam paramı almadan imza atmam deyip çıktı. müdürde o zaman maaşını alamazsın dedi. maaş günüde adamın gelip istifa, ibrarnameyi imzalamasını bekledik. parasını yatırmak için. nasıl bir yere düştüm ya ben.aynısını yapacaklarına eminim bana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?