İşten istifa ve sonrası

En iyisini yapmissin arkadasim bende 14 gun dayanabilmistim gercekten igrenc kisilikler iyiki de ayrilmisim diyorum hiiic pisman olma kolaysa gitsin o sana soylenenler yapsin o isi seni ne mutlu ediyorsa o isi yap (kaliteli insanlara denk gelirsin insallah)

Zaten uzun vadeli düşünmüyordum geçiş dönemiydi öyle olsa çıkmazdım. Şimdi bazı kurslara başvurdum oralardan kendime bir yol çizeceğim.

Stressiz iş bulunca haber et de hepimiz geçelim senin çalışmaya ihtiyacın yokmuş zaten

Çalışmaya ihtiyacı olup olmamakla ne alakası var siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki mutlu olup olmayacağıma karar veriyorsunuz? Ben hayatımda çok zorluklarla karşılaştım zaten ama rahat etmek istemek, huzur istemek çok mu anormal oldu. Benim şu an büyük bir sorumluluğum yok o yüzden istifa ettim ama kalkıp çalışmaya niyetin yok demek ayıp.

Açıkçası pişman değilim sanki pişmam olmam gerekmiş gibi davranıyor insanlar. Herkes mutsuz ama mecbur diye bizi farklı görüyor. İnşallah siz de hayatınızın her anında kaliteli ve anlayışlı insanlara denk gelirsiniz .

Kovuldum de. İstifa ettim dersen sebep ne olursa olsun seni suclayacaklardir.

Ben bankada 1 yıl çalışıp istifa ettim ama sebeplerim hem müşteri hem de şube çalışanlarından kaynaklanıyodu.

Müşteri para bende her dediğimi yapacaksın ne dersem o kafasında,çalışan da gebersen de standart aynı işi yapacaksın yanlış yapma hastalanma lüksün yok istediğimi sana söylerim anlayışında...

Ben bunlara katlanamadım.en iyi bankalardan biri olmasına rağmen çıktım.üstelik tam 1 yılım dolmadığı için tazminat ödeyerek çıktım ama umrumda olmadı.önemli olan mutluluğumdu..kimse de niye çıktın demedi..diyen de olsa herkesin tercihi başka.sevmediğim işi yapamam der geçerdim..

Şimdi çalışmıyorum..3 yaşındaki kızımla mutlu mesut taklılıyoruz evde..benden iyisi yok..

İŞTE BÜYÜK bir sorumluluğun olsaydı çalışırdın
yoksa bu kadar rahat davranıp 2 haftada istifa etmezdin.
çalışmak isteyene iş çok her zaman diyorum ama siz çalışmaya uygun bir insan tipi değilsiniz o yüzden bence başkalarının haklarınıda girmeyin

Belki aynı kurumdur. Benim içimde de hep bi mutsuzluk, huzursuzluk oluyordu. Müşteri ya çok biliyor ya da bilmediğinden bağırıp çağırıyor. Ben de tazminat ödeyeceğim sözleşmede kendisine köle ediyor resmen. Benim erken olduğu için hep insanlar niye çıktın neden çıktın diye soru yağmuruna tutuyor.
Umarım kızınız ve ailenizle hep mutlu olursunuz :)

İş çok diye şartları kötü olan ya da mutsuz eden işleri neden yapsın ki insanlar? Sizin insanlığa saygınız yok ki bana saygınız olsun. Sizi bu kafa yapısıyla baş başa bırakıyorum.

insani şartlarda çalışmak istemek lüks, iş beğenmemek oluyor. her çalışan mutsuz olacak ya kendini zorlaya zorlaya çalışmak zorunda değil büyük sorumlulukları yoksa eğer. Umarım daha iyilerini bulursunuz :)

Sevmediğin işte çalışmak istememe cesareti gösterdiğin için kıskanmışlardır. İnsanlar kendi bataklığında debelenirken çıkmaya çalışanı da indirmeye çalışır. Gerçekten mutlu olacağın işi bul hayatını kurtarırsın. Ben sevdiğim işteydim ama son dönemde ayaklarım geri geri gidiyor bir değişiklik yapacağım eğer bu şekilde devam edersem hayatımdan olacağım çünkü her şeyi etkiliyor. Sana başarılar diliyorum uzun vadeli mutlu olacağın bir iş bulmanda.

Yani, konu sahibinin anlatmak istediği şeyi nasıl anlamış ve nasıl yorumlamışsınız. Pes yani!

Ne sorumluluğu, ne rahatlığı, ne hakkı Allah aşkına?

rudecute , burası böyle. İnsanı konu açtığına pişman ederler bazen. :/

1 sene once imkanlari acisindan en iyi ozel bankadan ayrildim oyle diyeyim size. 4 senedir calisiyordum, tazminat yukselme falan maddi destek saglayacak sinavlari da kazanmistim. Ama aynen de sizin gibi en bastan beri finans sektorunde olmak istemedim hicbir zaman. Banka beni Asabi ve huzursuz bir insan haline getirmisti. En sonunda gozum hicbirseyi gormedi ve verdim istifami.
1 senedir kendi istegimle calismiyorum araya hamilelik de girdigi icin is hayatindan tahmin ettigimden daha uzun sure uzak kaldim ve kalacagim gibi gozukuyor. Tek tahmin ettigim gibi olmayan durum bu ama bankadan istifa ettigim gun, hayatimin en dogru kararlarindan birini verdigimi dusunuyorum. Bankada, hele hele subelerde gorev yapmak insani koreltiyor maalesef..
Insanlar da hep konusur durur bosveeer bankacilik da kapisindan disardayken hep cazip gozukur...insanlarin oyle dusunmesi normal cok takilma

bende 9 aydır bi yerde çalışıyorum istifa edip kendi mezun oldugum sektöre geçesim var. günü kurtuyorum sadece kariyer açısındna bana bi şey katmıyor

Ben güzel bir örnek vereyim :) bende yeni mezun olduğumda işimle ilgili bir alanda çoğu meslektaşımın tercih ettiği bir pozisyonda çalışmaya başlamıştım bir ofiste.O kadar mutsuzdumki ortamdan,ne kadar çabalasamda olmuyordu.Sabrediyordum geçici diyordum,ama işi tam anlamıyla yapsamda geçmeyecek bir durum olduğunu durumumu değiştirdiğimde anladım.Aynen senin gibi 2 hafta çalıştım ama 11 yıllık iş hayatımda en mutsuz olduğum zamanlardı.2 hafta sonra ayrılıp ordan yine mesleğimle ilgili ama daha spesifik bir konuda çalışan başka bir firmaya işe başladım.Ordada iş stresi vardı ancak bir önceki ile kıyaslanamazdı bile.Zaten stres nerde çalışırsan çalış olacaktır,önemli olan tolere edebilmek.Konuda uzman oldum,hatta o konuda uzman meslektaşım çok az olduğu için,diğer meslektaşlarıma göre daha iyi şartlarda işlerde çalıştım.Bana kattığı çok şey oldu.Hala diğer arkadaşlarıma göre çok artım var ve istediğim anda istediğim özelliklerde kolayca iş bulabilirim.Benimki biraz şans oldu,tesadüfle başladı diyebilirim daha doğrusu.Ama sende yapabilirsin,bazı işleri biz yapamayız başkası yapar,bazılarınıda biz yapabiliriz başkaları yapamaz.O sektörde yapamamışsan mutlaka mesleğine uygun başka bir pozisyonda daha mutlu çalışabilirsin.Denemeye devam et

Şu an büyük bir sorumluluğun veya maddi sıkıntın yoksa bu iyi. Senin mutlu edecek işi bulana kadar aramaya devam et. İster 2 hafta ister 1 gün fark etmez. Mutsuzsan ayrılmandan doğal bir şey yok.

Neden bu kadar acimasiz elestiriyorsunuz ki ? Neden birinin hakkina girsin ? Bankaya girerken herkes bileginin ve aklinin hakkiyla giriyor ve 2 hafta sonra cikarim isten yaa diye girmiyor. Herkesin de cok buyuk sorumlulugu olmayabilir yani belki ailesinin yaninda yasayan herseyi karsilanan ve fazla sorumlulugu olmayan yeni mezun bir arkadastir. Kime ne ?! Bizden bunun icin yorum istememis belli ki.

Allah askina insanlari bu kadar bos bos yargilamayin !

isteyen istediği yorumu yapabilir sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…