+1Stressiz iş bulunca haber et de hepimiz geçelimsenin çalışmaya ihtiyacın yokmuş zaten
En iyisini yapmissin arkadasim bende 14 gun dayanabilmistim gercekten igrenc kisilikler iyiki de ayrilmisim diyorum hiiic pisman olma kolaysa gitsin o sana soylenenler yapsin o isi seni ne mutlu ediyorsa o isi yap (kaliteli insanlara denk gelirsin insallah)Özel bir bankada işe başlamıştım. Şubede 2. Haftamdı ki istifa ettim. İşin stresi, müşterilerin aman şimdi yanlış bir şey yapacak diye diğer gişeye sen yap işimizi demeleri, çalışanların bana gerizekalı gözüyle bakması her geçen gün mutsuz olmam bu kadar erkene çekti. Zaten iş benlik değildi finans sektörü ilgimi çekmiyordu ama şubeyi sevmeyince katlanamadım. İstifa ettim etmesine ama çevremdekilerin böyle bir iş kaçırılır mı? Niye çıktın o kadar yıl okuyup da demeleri mutsuzluğuma tuz biber ekti. Daha önce cafede çalıştım orada çok mutluydum ben kafamı yoracağım, stresleneceğim işleri sevmiyorum bunu anladım. Şimdi istifa sonrası insanların tepkilerini nasıl takmayabilirim? Kızlar yardım edin bunalımlardayım. Belki sizin örneğiniz vardır beni rahatlatırsınız.
Onunla mutlu olabileceksiniz kimseyi takmayin ve onu yapin. Ben de olsam evet keyif alarak yapardim.
Ama uzun vadede dusunulecek bir is degil bu. Bugun akraba kardes oldugun patron yarin sana dogum izni sut izni vs kullandirmaz ornegin :) bu sektor boyle.
Tam neye isteginiz egiliminiz var belirleyin kursa gidin o meslekten devam edin. Illa okudugunuz bolumu yapacak degilsiniz ki.
Stressiz iş bulunca haber et de hepimiz geçelimsenin çalışmaya ihtiyacın yokmuş zaten
gerçekten işe ihtiyacin olsa devam edersin bırakmazdın
cünkü bu düşlerdiğin gibi bir dünya yok
8 yıldır çalışıyorum evet yoruluyorum stresli bende finans sektöründeyim ama rahat iş var mı?
sen kolay kolay mutlu da olamazsın herşey insana altın tepside sunulmuyor ne yazıkkı
En iyisini yapmissin arkadasim bende 14 gun dayanabilmistim gercekten igrenc kisilikler iyiki de ayrilmisim diyorum hiiic pisman olma kolaysa gitsin o sana soylenenler yapsin o isi seni ne mutlu ediyorsa o isi yap (kaliteli insanlara denk gelirsin insallah)
İŞTE BÜYÜK bir sorumluluğun olsaydı çalışırdınÇalışmaya ihtiyacı olup olmamakla ne alakası var siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki mutlu olup olmayacağıma karar veriyorsunuz? Ben hayatımda çok zorluklarla karşılaştım zaten ama rahat etmek istemek, huzur istemek çok mu anormal oldu. Benim şu an büyük bir sorumluluğum yok o yüzden istifa ettim ama kalkıp çalışmaya niyetin yok demek ayıp.
Ben bankada 1 yıl çalışıp istifa ettim ama sebeplerim hem müşteri hem de şube çalışanlarından kaynaklanıyodu.
Müşteri para bende her dediğimi yapacaksın ne dersem o kafasında,çalışan da gebersen de standart aynı işi yapacaksın yanlış yapma hastalanma lüksün yok istediğimi sana söylerim anlayışında...
Ben bunlara katlanamadım.en iyi bankalardan biri olmasına rağmen çıktım.üstelik tam 1 yılım dolmadığı için tazminat ödeyerek çıktım ama umrumda olmadı.önemli olan mutluluğumdu..kimse de niye çıktın demedi..diyen de olsa herkesin tercihi başka.sevmediğim işi yapamam der geçerdim..
Şimdi çalışmıyorum..3 yaşındaki kızımla mutlu mesut taklılıyoruz evde..benden iyisi yok..
İŞTE BÜYÜK bir sorumluluğun olsaydı çalışırdın
yoksa bu kadar rahat davranıp 2 haftada istifa etmezdin.
çalışmak isteyene iş çok her zaman diyorum ama siz çalışmaya uygun bir insan tipi değilsiniz o yüzden bence başkalarının haklarınıda girmeyin
bende sizi baş başa bırakıyorumİş çok diye şartları kötü olan ya da mutsuz eden işleri neden yapsın ki insanlar? Sizin insanlığa saygınız yok ki bana saygınız olsun. Sizi bu kafa yapısıyla baş başa bırakıyorum.
çalışmak isteyene iş çok her zaman diyorum ama siz çalışmaya uygun bir insan tipi değilsiniz o yüzden bence başkalarının haklarınıda girmeyin
Özel bir bankada işe başlamıştım. Şubede 2. Haftamdı ki istifa ettim. İşin stresi, müşterilerin aman şimdi yanlış bir şey yapacak diye diğer gişeye sen yap işimizi demeleri, çalışanların bana gerizekalı gözüyle bakması her geçen gün mutsuz olmam bu kadar erkene çekti. Zaten iş benlik değildi finans sektörü ilgimi çekmiyordu ama şubeyi sevmeyince katlanamadım. İstifa ettim etmesine ama çevremdekilerin böyle bir iş kaçırılır mı? Niye çıktın o kadar yıl okuyup da demeleri mutsuzluğuma tuz biber ekti. Daha önce cafede çalıştım orada çok mutluydum ben kafamı yoracağım, stresleneceğim işleri sevmiyorum bunu anladım. Şimdi istifa sonrası insanların tepkilerini nasıl takmayabilirim? Kızlar yardım edin bunalımlardayım. Belki sizin örneğiniz vardır beni rahatlatırsınız.
isteyen istediği yorumu yapabilir sevgilerYani, konu sahibinin anlatmak istediği şeyi nasıl anlamış ve nasıl yorumlamışsınız. Pes yani!
Ne sorumluluğu, ne rahatlığı, ne hakkı Allah aşkına?
rudecute , burası böyle. İnsanı konu açtığına pişman ederler bazen. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?