İşten istifa ve sonrası

Vind katılıyorum sana.Bende sekreterim üç ay önce işten çıktım komşu akraba niye çıktın ki işten iş buldun mu bir de onlara dert anlatıyorsun. Bir sorun problem var ki insanlar işten çıkıyor ya yol uzak ya maaşı iyi değil ya çok iş yukluyorlar bir nedenden olmuyor herkes memnun olsa işinden bu kadar ilan olmazdi

Hangi işi seviyorsan onu yap zaten bankada operasyonun geleceği yok kasiyerlikten farksız birde iki haftalık elemana ne çok iş yüklemişler inş eğitim tazminatı ödetmemişlerdir

Hangi işi seviyorsan onu yap zaten bankada operasyonun geleceği yok kasiyerlikten farksız birde iki haftalık elemana ne çok iş yüklemişler inş eğitim tazminatı ödetmemişlerdir

Üslupları da çok kötüydü şef kasasını sen yap diyor yanımdaki kıza beceremiyor bu demeye getiriyor. Eğitim tazminatı ödetecekler ama daha ne kadar ödeyeceğimi bilmiyorum. Deneme süresinde zaten almaları çok saçma. Onlar beni deniyor ben onları. Resmen sisteme bağımlı hale getirmeye çalışıyorlar. Bakalım artık gelen rakamı bekliyorum.

Taahhüt imzalatıyorlar alırlar
Kasasını sen yap ne demek ya para alırsa içinden sen sayarsın o bakar

Aslında çok zevkli ve önü açık bir iştir. Biz sülalecek bankacıyız nerdeyse. Benim dışında herkes bankada çalışıyor 2 kuşaktır. Hep gişeden başladılar hiç gişede kalan olmadı sonrasında. İlerledikçe jestiyonlar, ekstra tazminatlar derken fena kazanmıyorlar. Bu iş deneyimi tolere edeyeceğin bir zamana gelmiş belli ki ama sektöre komple kapılarını kapatma.

O eskidendi şimdi bankalar operasyon kısmını kaldırıyor

Seven insan için yükselebileceği iyi mesleklerden bankacılık. Ben bana göre olmadığını anladım ama. Belki vind bankacılığı yapabilir.

Hayatta ne olacağı belli olmaz tabi büyük konuştukça başıma geldiği için nasip diyeyim ama ben sayısal sevmiyorum, zorlanıyorum zaten, gittim sayısal okudum, tabi çalışma ortamı da çok önemli, iş düzeni vs... Sanata daha yakınım normalde. Hayırlısı artık...

Geçen gün bir farklı bankada yöneticilik yapan arkadaşım aradı artık şefleri kasaya oturtacaklarmış 11 yıllık deneyimi var tazminatını alsa istifa edecek

Geçen gün bir farklı bankada yöneticilik yapan arkadaşım aradı artık şefleri kasaya oturtacaklarmış 11 yıllık deneyimi var tazminatını alsa istifa edecek

Evet artık ayrım kalkıyor. Bugün bilgilendirme için geleceklerdi tabii ben öğrenemedim. Herkes her işi yapacaksa çok iyi eğitim vermeleri gerek. Ben aldığımız eğitimin çok yetersiz olduğunu anladım. 2 gün ekran uygulamasında sadece para yatırma, para çekme ve ekran havale yapmayı görünce şubede neyin ortasına düştüğünüzü anlamıyorsunuz.

Sen başlamadan almışsın ben direk oturdum eleman yoktu
Ahhhh ahhhh

valla böyle bi iş varsa hepimiz oraya geçelim. ne demek kafamı yoracağım iş istemiyorum.
Sen neden her konuda insanları azarlıyorsun bu ne cüret?

Konu sahibinin harçlığını sanki bu azarlayanlar veriyor,hayret bir şey ya!
Mutsuz olacağınız işte ne kendinize ne de işverene yararlı olursunuz. İyi yapmışsınız,saçma sapan insanların boş konuşmalarına kulak asmayın ömrünüz boyunca hayatınızda onlar olmayacak ne de olsa.

Kendisi her konuda insanları azarlamak ve eleştirmekle prim yapıyor o yüzden onun yorum yaptığını gördüğümde okumadan az çok ne yazdığını tahmin ettim. Yorumlarını pek takmıyorum o yüzden. Zaten ne onlar benden ne de ben onlardan verim alabilirdim.

Hanımlar tavsiye veriyorsunuz çok güzel, eleştiriyorsunuz eyvallah ama şu üsluplarınıza bir ayar çekin, üyeleri döver gibi yorum yazıyorsunuz, saçından tutup kafasını da masaya vurun tam olsun.
Rica ediyorum üsluplara dikkat ediniz.

İş zor olabilir sevmeyebilirsin ama büyük çoğunluk da senin gibi.istifa etme benve

herkesin bi uslubu vardır. karışmayın bence.

Cafede calismayi daha cok seviyorsaniz kendinizi bir sorgulayin,omur boyu cafede calisabilir misiniz mesela? İs dedigimiz sey sadece mutlu olmak icin de yapilmiyor,omurluk olmasi onemli,kariyer edinmek onemli,mesleki tatmin onemli,daha da sayamadigim pek cok sey var. Ozetle gelecegi dusunerek karar verin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…