Hangi işi seviyorsan onu yap zaten bankada operasyonun geleceği yok kasiyerlikten farksız birde iki haftalık elemana ne çok iş yüklemişler inş eğitim tazminatı ödetmemişlerdirÖzel bir bankada işe başlamıştım. Şubede 2. Haftamdı ki istifa ettim. İşin stresi, müşterilerin aman şimdi yanlış bir şey yapacak diye diğer gişeye sen yap işimizi demeleri, çalışanların bana gerizekalı gözüyle bakması her geçen gün mutsuz olmam bu kadar erkene çekti. Zaten iş benlik değildi finans sektörü ilgimi çekmiyordu ama şubeyi sevmeyince katlanamadım. İstifa ettim etmesine ama çevremdekilerin böyle bir iş kaçırılır mı? Niye çıktın o kadar yıl okuyup da demeleri mutsuzluğuma tuz biber ekti. Daha önce cafede çalıştım orada çok mutluydum ben kafamı yoracağım, stresleneceğim işleri sevmiyorum bunu anladım. Şimdi istifa sonrası insanların tepkilerini nasıl takmayabilirim? Kızlar yardım edin bunalımlardayım. Belki sizin örneğiniz vardır beni rahatlatırsınız.
Hangi işi seviyorsan onu yap zaten bankada operasyonun geleceği yok kasiyerlikten farksız birde iki haftalık elemana ne çok iş yüklemişler inş eğitim tazminatı ödetmemişlerdir
Taahhüt imzalatıyorlar alırlarÜslupları da çok kötüydü şef kasasını sen yap diyor yanımdaki kıza beceremiyor bu demeye getiriyor. Eğitim tazminatı ödetecekler ama daha ne kadar ödeyeceğimi bilmiyorum. Deneme süresinde zaten almaları çok saçma. Onlar beni deniyor ben onları. Resmen sisteme bağımlı hale getirmeye çalışıyorlar. Bakalım artık gelen rakamı bekliyorum.
Bankaya girmemem akıllıca olmuş görünüşe göre, bu kadar şikayetçi insan varken.. İşin kendisinden çok ortam ve iş düzensizlikleri daha çok strese sokuyor genelde insanı.
Sevmediğim mesleği okudum ben de, umarım hakkımızda hayırlısı olur, sevdiğimiz, tolere edebildiğimiz bir iş sahibi oluruz.
O eskidendi şimdi bankalar operasyon kısmını kaldırıyorAslında çok zevkli ve önü açık bir iştir. Biz sülalecek bankacıyız nerdeyse. Benim dışında herkes bankada çalışıyor 2 kuşaktır. Hep gişeden başladılar hiç gişede kalan olmadı sonrasında. İlerledikçe jestiyonlar, ekstra tazminatlar derken fena kazanmıyorlar. Bu iş deneyimi tolere edeyeceğin bir zamana gelmiş belli ki ama sektöre komple kapılarını kapatma.
Aslında çok zevkli ve önü açık bir iştir. Biz sülalecek bankacıyız nerdeyse. Benim dışında herkes bankada çalışıyor 2 kuşaktır. Hep gişeden başladılar hiç gişede kalan olmadı sonrasında. İlerledikçe jestiyonlar, ekstra tazminatlar derken fena kazanmıyorlar. Bu iş deneyimi tolere edeyeceğin bir zamana gelmiş belli ki ama sektöre komple kapılarını kapatma.
O eskidendi şimdi bankalar operasyon kısmını kaldırıyor
Aslında çok zevkli ve önü açık bir iştir. Biz sülalecek bankacıyız nerdeyse. Benim dışında herkes bankada çalışıyor 2 kuşaktır. Hep gişeden başladılar hiç gişede kalan olmadı sonrasında. İlerledikçe jestiyonlar, ekstra tazminatlar derken fena kazanmıyorlar. Bu iş deneyimi tolere edeyeceğin bir zamana gelmiş belli ki ama sektöre komple kapılarını kapatma.
Bireysel de kasa açacakArtık gişe bireysel ayrımı kalkıyor şimdi herkes her şeyi yapacak. Bazı şubelerde bu sisteme geçildi bile.
Geçen gün bir farklı bankada yöneticilik yapan arkadaşım aradı artık şefleri kasaya oturtacaklarmış 11 yıllık deneyimi var tazminatını alsa istifa edecek
Sen başlamadan almışsın ben direk oturdum eleman yoktuEvet artık ayrım kalkıyor. Bugün bilgilendirme için geleceklerdi tabii ben öğrenemedim. Herkes her işi yapacaksa çok iyi eğitim vermeleri gerek. Ben aldığımız eğitimin çok yetersiz olduğunu anladım. 2 gün ekran uygulamasında sadece para yatırma, para çekme ve ekran havale yapmayı görünce şubede neyin ortasına düştüğünüzü anlamıyorsunuz.
Sen neden her konuda insanları azarlıyorsun bu ne cüret?valla böyle bi iş varsa hepimiz oraya geçelim. ne demek kafamı yoracağım iş istemiyorum.
Sen neden her konuda insanları azarlıyorsun bu ne cüret?
Konu sahibinin harçlığını sanki bu azarlayanlar veriyor,hayret bir şey ya!
Mutsuz olacağınız işte ne kendinize ne de işverene yararlı olursunuz. İyi yapmışsınız,saçma sapan insanların boş konuşmalarına kulak asmayın ömrünüz boyunca hayatınızda onlar olmayacak ne de olsa.
Sen başlamadan almışsın ben direk oturdum eleman yoktu
Ahhhh ahhhh
İş zor olabilir sevmeyebilirsin ama büyük çoğunluk da senin gibi.istifa etme benveYaşım 24 ama artık o kadar çok yıpratılıyoruz ki küçük yaştan itibaren stressiz işleri arıyoruz. Her gün zorla gidiyorum inanın işlem bile almak istemiyorum. Yapamadığımdan ya da yapamayacağımdan da değil ama başka bir şey oluyor, ruhum boğuluyor. Müşteriler devamlı gelen insanlar yanımdakine sorunca ya da eski eleman olmayınca anlıyorlar yeni olduğumu. İyi müşteriler de var tabii adamın hesaplarını karıştırıp cüzdanlarını farklı yazdırmışım hiçbir şey demedi güldü geçti. Şefimin bana soğuk olması da işi sevmemi engelledi. İster istemez etkileniyorum böyle şeylerden. Belki hekesin girmek isteyip de giremediği bankaydı ama işin içine girmedn anlayamıyormuşsun.
Bankada çalışan kimse memnun değil sadece emek verdik, alıştık diye kalıyorlar işlerinde. Şimdi cesareti olsa istifa edecek o kadar çok insan var ki. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ayrıca
Sen neden her konuda insanları azarlıyorsun bu ne cüret?
Konu sahibinin harçlığını sanki bu azarlayanlar veriyor,hayret bir şey ya!
Mutsuz olacağınız işte ne kendinize ne de işverene yararlı olursunuz. İyi yapmışsınız,saçma sapan insanların boş konuşmalarına kulak asmayın ömrünüz boyunca hayatınızda onlar olmayacak ne de olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?