Evet onlar gibi olmadigim, olamadigim icin once surgun yedim, baska subeye gittim. Bugunde kovuldum. Aciklama oruc tutmamam. En basta bildikleri halde tutmayacagimo cevre baskisi altinda "oruc" tutan insanlar tarafindan ekmegimden edildim. Hala dusundukce icimden birseyler kopuyor. Emeklerim, herseyim sirf boyle bir sey icin yoksayildi.
Esimde resmen beni suclar gibi davrandi, sorsam ben oyle demek istedim hayir oyle yapmak istemedim. Ama resmen destek olmak yerine beni daha cok strese soktu.
Delirecegim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet onlar gibi olmadigim, olamadigim icin once surgun yedim, baska subeye gittim. Bugunde kovuldum. Aciklama oruc tutmamam. En basta bildikleri halde tutmayacagimo cevre baskisi altinda "oruc" tutan insanlar tarafindan ekmegimden edildim. Hala dusundukce icimden birseyler kopuyor. Emeklerim, herseyim sirf boyle bir sey icin yoksayildi.
Esimde resmen beni suclar gibi davrandi, sorsam ben oyle demek istedim hayir oyle yapmak istemedim. Ama resmen destek olmak yerine beni daha cok strese soktu.
Delirecegim.
Bazen politik davranmak gerekir, evet çok saçma.
böyle bir sebepten kimse ekmeğinden olmamalıydı.
Fakat işin bu noktaya geleceğini biraz olsun biliyordun, orası öyle bir yerse bazen alenen yapmamak gerekir.
Örneğin oruç tutmadığınızı nereden biliyorlar ki?
Bu konu neden acıldı.
Banka ise yemekleri dışarıdan yiyorsunuzdur (sanırım)
Oruç veya diğer meselelerden iş arkadaslarınızla muhabbete ufak atışmalara mı girdiniz? Ben tutmuyorum diye konuştunuz mu?
Delirecegim.
Kucuk bir sirkette on muhasebe wlemaniydim, 6 aydir calisiyorum. Son 15 gundur baska bi subeye atadilar ve orada calisiyordum. Zaten o zamandam belliydi sonu. Ama iyi biyetli dusunmeye calistim. Yemek yiyorum ve herkes gorecegi icin cokcekindim zaten. Ama denedim. Uyarsalar idi baska teklif gotururdum ama dogrudan aciklama bu oldu.
Mobbinge gelince mobbing zaten vardi. Ama isten kovulmak uc bir noktaydi. Su an bu ise ihtiyacim vardi.
Mahkeme yolu acik. Cok fazla sey var sikayet edebilecwgim ama buna ayirabilecek bir maddi durumum yok. Ve hic bir bilgim yok.
Geçen gün sizin bir yazdığınız cümleyi okumuştum oruç tutmuyorum işyerinde diye soranlara da din'den dolayı demiştiniz tutmamanız normal o durumda dininiz farklı olduğu halde neden tutmanızı bekliyor işveren anlayamadım :26: eşiniz neden sizi suçluyor bizim dinimizden değildiniz diye hatırlıyorum bu durumda sizi suçlaması mantıksızlık değil mi? :26:
Delirecegim.
Hayir esim suclar gibi davraniyor. Iste ara tekrar sor mantiksiz oldugunu soyle, zaten en basta soylemistin sen bunu yine de uzun vadeli calisan olacaktin oyle demislerdi, hakkini ara falan dedi. Ama ben vok uzgundum o sira ben aramadikca bagirdi biraz aglama diye ve kendimi suclanirmis
Müslüman değilsiniz değil mi bir konuda böyle birşey demiştiniz işvereniniz bunu biliyordur tutma zorunluluğunuz yok zaten kaldı ki Müslüman olan insanlar bıle tutmayan var saygı duyarız size niye bu denilip işten çıkarılsın bence size söylemedikleri bır baska neden var :26: üstelik bayanız regl dönemlerimiz var :26:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?