- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
Ben oldum o yüzden yazdım zaten iş verimini düşürüyormuş falan filan .
Evet onlar gibi olmadigim, olamadigim icin once surgun yedim, baska subeye gittim. Bugunde kovuldum. Aciklama oruc tutmamam. En basta bildikleri halde tutmayacagimo cevre baskisi altinda "oruc" tutan insanlar tarafindan ekmegimden edildim. Hala dusundukce icimden birseyler kopuyor. Emeklerim, herseyim sirf boyle bir sey icin yoksayildi.
Esimde resmen beni suclar gibi davrandi, sorsam ben oyle demek istedim hayir oyle yapmak istemedim. Ama resmen destek olmak yerine beni daha cok strese soktu.
Delirecegim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gelecek pazartesi butun yasal haklarimi almak icin esimle caba harcayacagiz.
En basta ben is yerine baslarken mutaasip insanlariz demislerdi. Ve ben de onlara acikca sormustum. Ben acik bir insanim kiyafet sorun olacak mi? Dinim farkli burada bamaz kiliyorsunuz sizin icin sorun olur mu diye. Hayir demislerdi hatta 5-10 yil calisacak biri istiyoruz boyle biri olursan calisalim dediler.
Aradan bir sure gecti (bu sure drdigim 25 gun oldu maksimum) alttan laf soktu calisanlardan biri dedi ki
Axelia burada boyle sac makyaj oluyor mu hic?
Bende gulumsedim cok ciddiye almadim.
Sonra bana yeni aldiklari kizin isi ogrenemedigini benim diger subeye gidersem belki ogrenebilecegini soyledi.
Bende tamam dedim(elim mecbur)
Sonrasi da bu iste.
Yani tamamen sebep bence de bu degil. Ama her ne ise de bilmek hakkimdi ve bu sebebi gizlemek ivin cevre baskisi, dini yansitmama
Kafire ekmek yedirme gibi sozler isittim.
Benim canimi sikan bu.
Bana dedilerki ay sonuna kadar kal istersen is bakarsin. Ama ben bu laflari isitince kalamadim aglaya aglaya firladim eve geldim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hakkini ara demissiniz ama adalet mi varda hakkini arasin birde karsi tarafin sekilci baslari heryerdeykenkomik olmus.... baska is bakcaksin , kocanin dedikleride cok sacma
Eminim kendisi bidon gibidir. Hakikaten yazıklar olsun. Sen patron musun da karışıyorsun be derler adama.guya muslumanlik tasliyorlar yaziklar olsun onlarin muslimanliklarina su mubarek bir gunde bir insani ekmeginden etmek hangi kitapta yazar tuh onlarin kalibina tukureyim ben.ramazan ayi girincemi kabarmis muslimanlik damarlarida gavuru calistirma demisler.belkide ordaki hatunlar cekemedi guzelliginizi doldurusa getirdi birilerini.bizzat benim basima geldi patronun karisi bigun dik dik bakti bana makyaj yapma isyerinde dedi sert sert makyaj dedigide bir (rimel)dikkat cekiyosun dedi ogunun aksamina isten kovuldum.
ben ozamanlar 20 yasindaydim kadinda 45 felan ama guzel bir kadindi guzelligi batsinEminim kendisi bidon gibidir. Hakikaten yazıklar olsun. Sen patron musun da karışıyorsun be derler adama.
Oruç tuttuğum için işten atıldım yazıyor sandım böylesini ilk defa duydum buda oluyormuş demek ki
Daha önce hep oruç tutuğu için işten atılanları duymuştum
Çok saçma ya isteyen tutar isteyen tutmaz bunun işle ne alakası var ne diye o insanın işine son verirsin anlamıyorum ekmeğinizle oynamışlar yazık etmişler
Oruç tuttuğu için işten atilma nedir arkadasim. Türkiye de böyle bisey olucagina inanmiyorum. Başörtü falan deseniz neysede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?