Isten kovuldum.

Dava açmalısınız, sahip olduğunuz tüm hakları kullanın lütfen. Bu durumu kabullenmeyin.
 
Oruç tutmayan müslüman doluyken ortalıkta, müslüman olmayan birinin orucu kimi rahatsız etmiş yahu!
Çok tuhaf buldum.. Başka dertleri olup bunu bahane etmiş olmasınlar. Hoş o da başka çirkinlik..

Anlıyorum üzülmenizi ama canınızı sıkmayın.
Üzülmeyin, daha iyi bir iş bulup, iyi ki işten çıkarmışlar dersiniz inşallah..
 
Sebebin oruç tutmamanız olduğuna nasıl kanaat getirdiniz ?
kendileri mi söyledi ?

Olacak iş değil , oruç tutmayan bir sürü insan var etrafta . Çalıştığım dönemde iş yerinde tutmayan bir sürü kişi vardı .
Böyle bir şeyi ilk kez duydum .
 
Oruç tuttuğum için işten atıldım yazıyor sandım böylesini ilk defa duydum buda oluyormuş demek ki
Daha önce hep oruç tutuğu için işten atılanları duymuştum
Çok saçma ya isteyen tutar isteyen tutmaz bunun işle ne alakası var ne diye o insanın işine son verirsin anlamıyorum ekmeğinizle oynamışlar yazık etmişler
 
Çok saçma, açıkça oruç tutmadığından dememişlerdir herhalde. Dininizin farklı olduğunu söylemeseydiniz keşke. Açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki. Din özel bir şeydir.
Uyuz olurum bu tiplere de, madem senin için önemli bir mevzu açık oyna kartlarını baştan de ben bu konuda hassasım çalışanlarımın da böyle olması tercihim, kimse bel bağlayıp zaman harcamasın senin yanında.
Buna yakın bir şeyi farklı taraftan yaşadım, baştan iyi hoş biraz zaman geçince başörtülü çalışma arkadaşı işlerimizi etkiliyor vs.
 
İnanamayan arkadaşlar haksızlığın büyüklüğü nedeniyle inanamıyor sanırım. Yoksa kamu kuruluşunda çalışan 4, özel şirkette çalışan 2 arkadaşım oruç tutarmış gibi davranıyor. Bu konudaki mahalle baskısı da özellikle son dönemlerde çokça bilinen bir gerçek. Yemek molalarını iptal eden, yemekhaneyi ve çay ocağını kapatan bir sürü şirket var ramazanda. Hatta kamuya bağlı kuruluşlardan birinde gerçekleştiğini de duydum bu kapama olayının.

Konu sahibi, hakkınızı her yoldan arayın. Böyle bir ahlaksızlığa prim vermeyin. Müslümansınız veya değilsiniz, kimseyi hiçbir şekilde ilgilendirmez.
 
Ya ne biliyim çok saçma geldi bana bu iş. Mesela benim abim bi işe girerken asla sakal bırakmıyacaksın ama diğer tüm ibadetlerini yapabilirsiniz demişlerdi, abim bunu kabul etti, başka yerlerde asla oruç tutmayacaksınız, namaz kılmayacaksınız deniliyordu ama kabul etmiyordu onları.
Acaba en başta size demediler mi ki? Mesela ya oruç tutarsınız ya da işe girmezsiniz diye, gerçi böyle şeyler bana iğrenç geliyor, iş gücüne mi bakıyorlar yoksa yaşam tarzına mı? Peh, madem önemliydi, dediğim gibi başta söylemelilerdi, insanların ekmekleriyle asla oynanmamalı... Üzüldüm, inşallah en kısa zamanda kendinize uygun bi iş bulabilirsiniz...
 
farklı dinden olduğunuzu bilirken,oruç tutmuyorsunuz diye işten çıkarmaları saçma değil mi:44:
 
Bence bu sizinle alakalı değil işyerinin kalitesiyle alakalı bazen
bütün kötüler bir arada olur ,
vardır bundada bir hayır,ucunda ölüm yok ya , bu bir hayat deneyimi oldu sonra anlatırsınız gülüp geçersiniz ,çok öyle işyeri demeye şahit lazım ,

bırak onlar kendi çamurunda boğulsun gitsin daha yaşın gençse
başka bir iş bulursun hiç üzülme bence
 

Ben bunu da hiç duymadım . Çalıştığım ortamlarda ne oruç tutan ne de tutmayan için bu tarz sıkıntılar yaşandığına , yaşatıldığına şahit olmadım .
 

Sırf bu yüzdense kesinlikle dava açın. İster tutarsınız, ister tutmazsanız. Bu kimseyi ilgilendirmez. Böyle saçma şey mi olur ya !!!
 
Ben bunu da hiç duymadım . Çalıştığım ortamlarda ne oruç tutan ne de tutmayan için bu tarz sıkıntılar yaşandığına , yaşatıldığına şahit olmadım .

Ben oldum o yüzden yazdım zaten iş verimini düşürüyormuş falan filan .
 
sikayet edin diyorsunuz da kimi kime sikayet edicek? hepsi ayni topun kumaşı. bilmiyor muyuz bunu hepimiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Yabancı mısınız,müslüman değilsiniz sanırım bi kaç yorum okudum
Eşiniz bile sizi suçlu buluyor,bunu anlamış değilim...
Oruç tutmadığınız için atılmanıza çoğu insan şaşırmış ama
Yıllar önce oruçlu olduğu için işten kovulan onlarca insan tanıyorum
Valla ben hiç şaşırmadım
 
sikayet edin diyorsunuz da kimi kime sikayet edicek? hepsi ayni topun kumaşı. bilmiyor muyuz bunu hepimiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen. dava açsa da pek olumlu bir sonuç alacağını sanmıyorum konu sahibinin...
 

15 gün önce sürgün edilmişsiniz, 15 gün önce daha oruç tutulmuyordu ki zaten:44:
 

Mahkemeden önce çalışma bakanlığına şikayete gitmeni tavsiye ederim.. Oradan bir müfettiş gider durumu inceler.. Adliyede mali durumu uygun olmayanlar için baro avukat tayin ediyormuş.. İş mahkemesine müracaat ederseniz, belki bir sonuç alırsınız, umarım tazminat vermişlerdir, vermedilerse enazından onu alırsınız.
 
Ya hastaysan da bu sebepten tutamiyorsan? Bunu hic mi dusunmediler? Benim annem hasta bobreklerinin %20 si calisiyor ve tutmasi yasak..Allah korusun ya boyle bir durumunuz olsaydi yine bu sekilde mi olacakti ?Bu bahane olmasin?Tamam bazi sehirlerde ramazan ayinda tutmayanlara karsi bir baski oluyor,olmuyor degil ama bu isin icinde baska bir durum var gibime geliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Oruc tutmayan isten cikarilirmi yahu hemde bu mubarek ayda. Tovbe tovbe
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…