İstenmeyen bebek .lütfen bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ancak linç etmeyi biliyorsunuz ya .çocuk zor bir karar ki ben 19 yaşında evlenen arkadaşlarıma rağmen 25 e kadar bekledim.ailemden uzak doğularda çalıştığım yalnız başıma .özgürlüğe yalnızlığa çok alıştım .siz bişi yazmasanız da olur yazmayın
İnsan hep evlat isterken hayırlısını ister, kendinisinin hayırlı anne baba olduğundan çok eminmiş gibi. Siz "hiç mi hiç istemiyorum" demekle bir bebeğin başına gelebilecek en kötü şeysiniz. "annesiniz" bile diyemiyorum. Yazık...

Ancak linç etmeyi biliyorsunuz ya .çocuk zor bir karar ki ben 19 yaşında evlenen arkadaşlarıma rağmen 25 e kadar bekledim.ailemden uzak doğularda çalıştığım yalnız başıma .özgürlüğe yalnızlığa çok alıştım .siz bişi yazmasanız da olur yazmayın
Meslegini cok merak ettim reis

Öyle belli bariz bir sorun yok .çevremde hep boşanmış çocuklu arkadaşlarım var .sanırım ben bağlanmayı ve evliliği sevemedim .eşime desem hiç yoktan huzursuzluk olacak hadi gel boşanalım da demicek.
Sizin psikolojiniz iyi değil bence tedavi olmayı deneyin. Hormonlardan dolayıda öyle hissedebilirsiniz bazen benimde aklıma saçma sapan şeyler geliyor ama insanlar neler yaşıyor. Aşılacak sorunlar için bi cana kıyılmaz

Güvenli Sevişmeyi bile beceremeyip hamile kalan cahil değil, forum cahil. ne kadar bebek öldürürsen o kadar gelişmişsin 😬
Bir de 6 aylık evli ve sağlıkçı.
Özelde bebeği aldırtabileceğini umacak kadar plan yapmış.
Özgürlüğüne düşkünmüş, evliliği sevmemiş.
Ne kadar da akıl dolu bir insan.

Bedduayı hakediyor da neyse.
Allahım görsün.

Siz nasıl çocuk için yanıp tutuşuyorsanız bazı kadınlar için de tam tersi.
Ya tamam orası öyle de çocuk istemeyen de korunacak bi zahmet dimi
Gelişine güzel vuruşup sonra hiç istimiyirim yııı demek de pek insani değil
Zaten böyle kişiler olgunluğa erişememiş bence de olmasın ama çocuk oyuncağı gibi ayrıca şaka gibi yani eşle sevişip sevişip sonra ayh bana bağırıyor ya boşancam sanki, bebeği sevmiyorum zaten demek de ayrı bi cehalet türü kimse kusura bakmasın keşke denetimden geçilse çocuk sahibi olmak için

Lütfen biri akıl versin.11+1 günlük hamileyim.eşimle çok istedik te bu bebeği .o hala çok istiyor. Ama evliliğimizde bazı problemler yaşadık bu süreçte .sanırım biraz daha bekleseydik iyi olabilirdi.ben de memurum bir gelirm var.boşanmayı bile düşündüm .ama sanırım bebek konusunda yasal sınırı geçtik.bilmiyorum hiç mi hiç istemiyorum bu bebeği.aldırma imkanım yok mu özel hastanede :KK43: ?
EV İÇİNDE DURUM NASIL BİLEMİYORUM AMA ..böyle konularda biraz manevi bakıyorum .. kötü düşünme olumlu düşün .. belki bu bbekle eşinle aranız düzelecek herşey yoluna girecek vs vs .. bilemiyorum ..

Korunsana gözüm !!
Madem o kadar akademi kariyerini düşünen aklı başında birisin ?
Korunsana meleğim.
Spiral taktirsana gülüm.
Kondom alsanıza fındığım.
Doktor kontrolünde korunmak için ilaç yazdirsana bebitom.

Madem kocisinle mutsuzsun vermeyin kardeşim bosanin.
Sabilerin günahına da girmeyin
Ne korunması reis, bile isteye yapmış ilk denemede tutmuş diye şok olmuş. Bide sağlıkçı kendisi 😂

Olur mu canım bir kadın anne olmayacaksa neden yaşıyor ki hadi yaşadı ne diye evleniyor ? Kürtajı geçtim bebek sahibi olmak istemiyorum diyenleri dahi linç ediyorlar. Annelik çok demogoji ediliyor. Romantik yaklaşıyor herkes. Annelik kutsal en yüksek mertebe melekler var bla bla bla... Ama kimse anne olmanın sorumluluğundan bahsetmiyor. Anne olmak gerçekten çok meşakatli bir iş sağlam bir psikoloji,oturmuş bir evlilik, sorumlu bir eş,çelik gibi sabır gerektiriyor.
Kötülemek icin demiyorum kesinlikle ama fiziğin bozuluyor göğüslerin sarkıyor lohusa oluyorsun çevre baskısı görüyorsun hele bir de sorumsuz babası varsa büyüyene kadar duş almak dahi lükse giriyor. Bunu yaşayan kadinların psikolojisi bozuluyor
Çoğu kadın kocalarıyla arası kötü olduğu halde çocuk yapıyor çocuj işleri daha da kötüleştiriyor sonra çocuklarım için kocama katlanıyorum diye demogoji yapıyor. Kısır döngüye giriyor.
Perfect
Olur mu canım bir kadın anne olmayacaksa neden yaşıyor ki hadi yaşadı ne diye evleniyor ? Kürtajı geçtim bebek sahibi olmak istemiyorum diyenleri dahi linç ediyorlar. Annelik çok demogoji ediliyor. Romantik yaklaşıyor herkes. Annelik kutsal en yüksek mertebe melekler var bla bla bla... Ama kimse anne olmanın sorumluluğundan bahsetmiyor. Anne olmak gerçekten çok meşakatli bir iş sağlam bir psikoloji,oturmuş bir evlilik, sorumlu bir eş,çelik gibi sabır gerektiriyor.
Kötülemek icin demiyorum kesinlikle ama fiziğin bozuluyor göğüslerin sarkıyor lohusa oluyorsun çevre baskısı görüyorsun hele bir de sorumsuz babası varsa büyüyene kadar duş almak dahi lükse giriyor. Bunu yaşayan kadinların psikolojisi bozuluyor
Çoğu kadın kocalarıyla arası kötü olduğu halde çocuk yapıyor çocuj işleri daha da kötüleştiriyor sonra çocuklarım için kocama katlanıyorum diye demogoji yapıyor. Kısır döngüye giriyor.
Perfect

bi de şu var, benim alt kat komşumun da tedaviyle yıllar sonra çocugu oldu, o kadar ugraştılar, okadar üzülduler ki yıllarca ben çocuğum var diye kendimi suçlu hissederdim ona karşı, hiç çocuk muhabbeti acmazdım,hep ağlardı....neyse bikac yıl once tuttu tedavi, anne oldu, çocuk şimdi 6 yaşında filan , ama doğduğu günden beri cehennem hayatı yaşıyor yavrum, yedigi dayağın, hakaretin üst kattan duyulduğu kadarınin bile haddi hesabı yok, baba anneye ve cocuğa, anne de çocuğa, her gün kavga, her gün dayak...kaç kere polis geldi, aynen devam yıllardır...şimdi duydum ki yeniden tedaviye başlamış, 2. için....yine evlat evlat diye geziyor....yani bu duyar kasanların duyarları artık beni zerre etkilemiyor
Aynı evdemi yaşıyoruz acaba ? Bizde de var aynısından.Alt komşumuz tüp bebekle sahip olmuşlar kendileri söyledi.2 tane çocuk 1 erkek 1 kız.Dışarda kuşlarım diye seviyorlar.Gerçekten kuş kadar çocuklar.Ama nasıl dövüyor evde...Nasıl ağliyorlar...

Ben gördüğünüz üzere konu sahibine ılımlı ve iyi cevap verdim
Kendi hikayemi anlatmam duyar kastığım için değil. Konu sahibini yaptığı yanlışdan caydırmak için. Eğer konu sahibi baştan çocuğu istemiyor olsaydı ve aldırma zamanını atlamasaydı, eşi ile arası kötü olsaydı bunu tabi ki anlardım. Ama bana dokunan kalbinin durmasını bile bekledim lafı oldu. Orda bittim işte. Bakın evlat acısı çok kötü bişey. Bunu gerçekten yaşamayan bilemez. Ve bu acıyı yaşayanlar tabiiki evladına kıymak isteyen insana hoşgörülü davranamaz. Çünkü o bir can ve ona tutunmuş artık. Konu sahibinin belli belirsiz düşünceleri ve hormonları yüzünden böyle konuşması anlaşıla bilir. Ama buraya gelip çocuğu olamayanlar duyar kasıyor denirse haklarına girmiş olunur
Sakin ol şampiyon. Kız belliki sana dememiş. Senin tepki göstermen gereken yer orası değil konu sahibi veeeee olgun tavrı :KK66:

Konuya artık noktayı koyalım bence ya ben kimseyi ne işiyle ne Parasıyla yermedim .ama bana hakaret eden sözde bana laf eden üstün zekalılar .ben hamile kaldım ama mutlu değilim keşke olmasaydı .ha muhtemelen aldıramicam çünkü bunu eşime söyleyebilecek cesaretim yok çünkü ortada büyük bir sorun yok.doğunca da tabiki bakıcam .o benim parçam oluyor nihayetinde.ama ikinci çocuk istemiyorum .çocuk sahibi olmak isteyen herkese de Allah tez zamanda çocuk versin ve herkes kendi işine baksın bence artık.ç

Hiçbir kadın evlenmeye de çocuk yapmaya da mecbur degildir herkesin kendi tercihi hayatı kim yaşayacaksa karar onundur konu sahibine de kimse bu gözle bakıp cvp vermedi bu sonucu nerden çıkardınız anlamadım istemiyorsa dogurmaz istemiyorsa evlenmez tepki Aldıgı kısım başta isteyip şimdi kocaman olmuş bebegi istemiyorum diyip aldırmak düşüncesi oyuncak değil sonuçta istemiyorsa yapmazdı kişinin kararsızlıkları varsa emin olmadan bir yola girmemeli eşine güvenip çocuk yapmış bir kadın var karşımızda boşanırsam çocuksuz kolay olur düşüncesi ona şuan bu konuyu açtırdı eşim var bakarız diyerek yapılmaz çocuk yalnız bile olsam bakabilirim diyorsan yapılır herşeyden emin olunur hayatın garantisi yok sonuçta birine güvenip bir cana hamile kalmak olmaz.. Ayrıca bazıları duyar kasıyor olmuyor çocugu ondan falan yazmış ne alakası var burada en çok tepki gösteren benim şuan hamileyim de yani duyarla alakası yok durumun konuyu açan kişinin mantıklı tutarlı Bi yanı yok nereden tutsan elinde kalıyor

Sakin ol şampiyon. Kız belliki sana dememiş. Senin tepki göstermen gereken yer orası değil konu sahibi veeeee olgun tavrı :KK66:
Ben de onu anlatmaya çalıştım zaten caniko. Benim lafın sadece duyar kasmak meselesine
Başka da bişey yok cnm))

Arkadaşlar siz evde otururken bebek gelmiyor. Milli piyango için bile bilet almak gerek. Duyar kasmak duyar kasmak daraltmışsınız konuyu. Hamile kalmak istemiyorsan, korunacaksın. Yok korunmayı beceremiyorsan sevişmeyeceksin. Sevişirim sana ne yeaa diyorsan yasal süreden önce gebeliği sonlandıracaksın. Cahiller yobazlar demekle cahil olunmuyor. Konuda cehaletin dibi var, en dibi. Sonuçlarını düşünmeden hareket eden ve insanlara zarar veren sonuçlar ortaya çıkartanlara cahil yobaz denir. Kim cahil bulun artık.

Ben bir cok boşanan kadınin keske bir cocugum olsaydi da bari yoldaşım olsaydi dedigini blyorum. Belki evlilige iyi gelir belki ikiniz beraber guzel bi hayat yasarsnz kim bilir..o size iyi gelck bnce..eşinizle ya da eşiniz olmadan..

Konuya artık noktayı koyalım bence ya ben kimseyi ne işiyle ne Parasıyla yermedim .ama bana hakaret eden sözde bana laf eden üstün zekalılar .ben hamile kaldım ama mutlu değilim keşke olmasaydı .ha muhtemelen aldıramicam çünkü bunu eşime söyleyebilecek cesaretim yok çünkü ortada büyük bir sorun yok.doğunca da tabiki bakıcam .o benim parçam oluyor nihayetinde.ama ikinci çocuk istemiyorum .çocuk sahibi olmak isteyen herkese de Allah tez zamanda çocuk versin ve herkes kendi işine baksın bence artık.ç
Reis bende sana son mesajımı atıyorum

1.Spiral
2.kondom
3.dr onayı ile ilaç kullanımı
4. Yün çorap

Kullan bunları yani en azından burada ağlamaz üzülmezsin hem senin yararına

Kaç kere kendi kendime dedim .bazen belki kalbi durur diye bekledim.eşim elini karnıma koyuyor seviyor ben sevmiyorum onu diyorum şaka yollu.bir arkadaşım tecavüz edildiği adamdan olan çocığu bile doğurdu bilmiyorum ben de bir sorun var :KK43:
oyuncakmi ya bu kocanla aran iyi olunca seviyorum kocanla aran kotu olunca sevmiyorum istemiyorum.
cocugun kalbi dursun istiyormus birde
ne bicim insansiniz bu ne bicim vijdan
kocanla aran kotu olunca karnindaki cocugu istemeyecektin madem korunsaydin.

Yazık kocasına. Bide hamile diye el üstünde tutuyordur kesin, bebeğinin kalbinin durmasını bekleyen kadının asıl yüzünü bilmeyerek geçiyor günleri adamın. Çok yazık :olamaz:
Aaaa bebeğinin kalbinin durmasını mı bekliyormuş.
çok takip edemedim, oğlum 1 yasinda kahvaltısını etmedi mama felan verdim. Kaçırdım.

Allah kimin kalbini durduracak iyi bilir!!!

Ya ben böyle insanlara varya........

Mağrurlanma padişahım senden büyük Allah var demişler. Ve bu sözü padişah duymuş doğru olduğu içinde hiç bişey dememiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X