İstenmeyen bebek .lütfen bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gittim canım çok şükür herşey yolunda. Kolunu bacağını görünce ne kadar ağladım hele bana el sallıyordu ordan doktor da şok oldu bak el sallıyor dedi 😍 Rabbim isteyen hamile kalamayan ANNE olmayı hakeden herkese versin inşallah 🤲
Oyyy maşallah ona kurban olurum onun salladığı ele dogsun da avucunun içini koklaya koklaya öpersin inşallah ❤️😍😍😍Amin Canım Allah isteyen herkese nasip etsin.. benim sıpa tam babasına benzemiş huyu daha şimdiden belli gittiğimde sırt üstü yatıyordu sonra hemen popişini döndü babası da aynı hemen popişini dönüp uykuya devam eder kocasını doguran kadınlardan olacağım sanırım bu çocuk aynı babası gibi olacak 😂😂😂

Ancak linç etmeyi biliyorsunuz ya .çocuk zor bir karar ki ben 19 yaşında evlenen arkadaşlarıma rağmen 25 e kadar bekledim.ailemden uzak doğularda çalıştığım yalnız başıma .özgürlüğe yalnızlığa çok alıştım .siz bişi yazmasanız da olur yazmayın
(Ban yersem yiyim umurumda değil )..
Bana bak.. Sen imtihan mısın bize sabah sabah ? Seni öyle bir linç ederim ki neye uğradığını şaşırırsın.. Yalnzlığa alışmışmış..Ne demeye evlendin o zaman.. Ne demeye çocuk istedin ? Madem istedin otur bak şimdi.. oyuncak mı bu be ? Eli kolu kalbi olan bir can.. İnsan oyuncağını atmaya kıyamaz sen canlı kanlı bebeğinden kurtulmaya çalışıyorsun.. Sabah sabah zaten sinirliyim bütün sinirimi gelir gider senden çıkartırım.. Bugün kurtulmaya çalıştığın o cana yarın muhtaç olursun imtihan dünyası bu dünya..

Cok isteyerek aylarca ugrasarak yaptigim bebegi hamileligin son ayini keske bi 4 ay daha surse hazir degilim istemiyorum diyerek geçirdim. Vazgectim dediğim de oldu ama ciktigi yere geri donmedi :KK70: sonra dogurdum tabi tutamadim icimde. Verdiler kucagima ecis bucus cirkin bisey ama nasil guzel kokuyor. Aldim sakladim bogruma 2.5 sene oluyor hala böğrümde. Simdi de diyorum ki hamilelik 3 aya insede bikac tane daha dogursam.
Demem o ki bunlar hep hormon. O hazir degilim istemiyorum olayi hep ya yetemezsem beceremezsem kaygisi. Dogupta becerince geciyor.
Kimseye anlatamadım işte burda insanlara derdini anlatan da kabahat

Bana bak.. Sen imtihan mısın bize sabah sabah ? Seni öyle bir linç ederim ki neye uğradığını şaşırırsın.. Yalnzlığa alışmışmış..Ne demeye evlendin o zaman.. Ne demeye çocuk istedin ? Madem istedin otur bak şimdi.. oyuncak mı bu be ? Eli kolu kalbi olan bir can.. İnsan oyuncağını atmaya kıyamaz sen canlı kanlı bebeğinden kurtulmaya çalışıyorsun.. Sabah sabah zaten sinirliyim bütün sinirimi gelir gider senden çıkartırım.. Bugün kurtulmaya çalıştığın o cana yarın muhtaç olursun imtihan dünyası bu dünya..
Git sinirini kime sinirlendiysen ordan çıkar bu ne hadsizlik bu ne terbiyesizlik anlamadım .

Ağzın bal yesin canım. Bende tutmadım içimde. Ban man umrumda değil böyle şımarıklara çatır çatır söyleyeceksin

Konu sahibi burada ki çoğu seni anlamaz,yargılar.Benim olmuyor sen aldırıyorsun falan derler.Yahu senin şartlarınla bu kadının ki bir mi ? Bence oyalanma buralarda boşuna
Bende öyle düşünüyorum canım soran da kabahat :)

Hamile olduğunuzu bu gün veya dün ogrenmediniz ..büyük olasilikla bebeginiz olacağını ogrendiginizde bebeğiniz 5 bilemedin 6 haftalıkti.Kurtaj için yasal zaman araligindaydiniz ve bebeğinizin yaşamasını sizinle beraber olmasını sectiniz.Demek ki böyle birşeyi aslında istemiyorsunuz yaşadığınız şey bebeğe yetememe kaygısı olabilir ve bu hamileliğin ilerleyen haftalarında genellikle geçer.İlk çocuğuma 29 ikinciye 37 yaşında hamile kaldım çok sabırlı ve kalender bir insanimdir.Ben bile İlk 3 ay "kendime ne yaptım ben !!" diye dusundum

Şahsen benim düşüncem şu kimse istemiyorsa evlenmek zorunda degil öyle çevre baskısı yaş cart curt işleri geçip herkes istedigi hayatı yaşamakta özgür isteyen 18 olur olmaz evlenir isteyen ömür boyu bekar yaşar bu herkesin kendi tercihi hayatı yaşayacak kimse kararı o vermeli ayrıyeten kimse istemedigi çocugu da dogurmak zorunda degil ama bu demek degil ki sen o cana kıyabilirsin istemiyorsan korunacaksın gerekirse 3 tane kondomu üst üste takıp öyle ilişki yaşayacaksın öyle kocam istiyor diye kalmayacaksın hamile isteyen istedigi kadar konuşsun her kadın çocuk dogurmak zorunda degil ama o bebek rahme düştüyse benim gözümde haklı olman için hastalığın olmalı o bebek seni öldürecekse o zaman bişey diyemem ama aksi halde karşıyım kimsenin o cana kıymaya hakkıyok sen dışarıdan oyuncak bebek almıyorsun ikigün istedim şimdi istemiyorum diyecek rahatlık bir insanda olmamalı abi sorumluluk alamicaksanız ne evlenin ne hamile kalın kimsenin hayatını mahvetmeye hakkınız yok kararsız yapıdayım diyip o adamın hayatını mahvetmeye o bebegi öldürmeye sana hiçbir sebep arka çıkamaz kusura bakma. adama da bebege de üzülüyorum şuan önce olgunlaşın ne istediginiz neleri kaldırabileceginin farkında olun sonra çıkın o yola öyle keyfi yaşayıp ben şimdi istiyorum yarına Allah kerim diyerek olmaz bu iş...!!

Hamile olduğunuzu bu gün veya dün ogrenmediniz ..büyük olasilikla bebeginiz olacağını ogrendiginizde bebeğiniz 5 bilemedin 6 haftalıkti.Kurtaj için yasal zaman araligindaydiniz ve bebeğinizin yaşamasını sizinle beraber olmasını sectiniz.Demek ki böyle birşeyi aslında istemiyorsunuz yaşadığınız şey bebeğe yetememe kaygısı olabilir ve bu hamileliğin ilerleyen haftalarında genellikle geçer.İlk çocuğuma 29 ikinciye 37 yaşında hamile kaldım çok sabırlı ve kalender bir insanimdir.Ben bile İlk 3 ay "kendime ne yaptım ben !!" diye dusundum
Sizin gibi yapıcı yorumları görünce bir nebze de olsa seviniyorum .teşekkürler .evet istiyordum çok da sevindim iki tartışma olunca acaba mı dedim sadece .

sanirim bebegi istemeyen tek sizsiniz. babasi istiyor. kavgalarinizin nedenide bu mu? sizin bebegi istemeyip, onun istemesi mi? derhal psikolojik tedavi görmeye baslayin. kucaginiza aldiktan sonra hala boyle hissederseniz bosabin ve velayeti babaya verin. baba ne yapatsa yapsin sevmeyen bir anne kadar zarar veremez. yazik yavruya, daha dogmadan şanssız.

Tüp bebek konularında bi arkadaş vardı, önceden kürtajları varmış şimdi tüp bebek yaptırmaya çalışıyordu.
Ben 7 haftalık bebeğimi kaybettim, 7 haftalıkken bile o kadar belirgindi ki görüntüsü hala gitmez gözümün önünden. Boşluğu tarifsiz. Hala hesaplarım doğsa şu kadarlık olacaktı diye.

Tamam sizsiniz yaa.hayatınızdaki tek başarı çocuk doğurabilecek siz de haklısınız
Başarılarımı saymıyım şimdi sana. Çoluk çocukla uğraşamam. Git karnındakinden olgunluk öğren biraz. Yazık çocuğa senin gibi annesi olacak.

Sizin gibi yapıcı yorumları görünce bir nebze de olsa seviniyorum .teşekkürler .evet istiyordum çok da sevindim iki tartışma olunca acaba mı dedim sadece .
Evliliklerde aşılamayacak problemler bir gün ortaya çıkabilir ..40 yaşındayım niyetim eşimle yaşlanmak ama hayat kimbilir neler planlıyor benim için belki de bu gerceklesmeyabilir...ama eşim yarın beni terketse veya aldatsa tek pişman olmadığım şey çocuklarım olur..."cocuklarimin velayeti bende olsun sen nereye gidiyorsan git " derim
Bebeğini inşallah sağlıkla kucağına al, birkez kokusunu hisset , açsın gözlerini senin gözlerine bir baksın "ben hayatta hiç kimseyi bu kadar sevmedim ,hiç kimse beni bu kadar sevmedi " dersin

Evlatlık ver, siz zaten hiç istemiyorsunuz ya demek ki hiç annelik yapmayacaksınız.
Hiç ne ya hiç ne!!!
Korunsaydin yapmasaydın.

Bide lütfen burda aldırmak için alttan alta akıl arama, gayette aldıracak yer bulursun zibilyon tane yasa dışı yer var. Devletin yerinde olsam bu çocukları alır bir daha da vermem.

Aklınız neredeydi 11 haftalık olana kadar!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X