- 3 Şubat 2018
- 25.852
- 111.226
- 598
- Konu Sahibi gamzeyont38
Realist beklentiler daha iyi hayata yönlendirdiğini düşünüyorum. Evlilik beklediğiniz gibi çıkmadı ve taze evlilikte bir kac sorun yaşamışsiniz. Istediğiniz bağı kuramadiniz belki. Ama bu evlilik alışma sürecinde normal değil mi? Iki daha önce birbirine yabancı insan bir evde bir hayat yaşamaya başlıyor. Bazi seylerin oturması zaman alır. Siz bu süreçte hamile kalmışsiniz. Korkma nedeniniz bence bebek değil "olur ya bosanirim, bebeğime tek yetermiyim" korkusu. Cünkü kafanızda "bebeksiz daha kolay bosanirim" fikri var. Sorunlarınız ne bilmiyorum ama hemen bosanmayi (şiddet felan yoksa) getirmek yerine yapıcı olun eşinizle beraber.
Bunu da eklemek isterim. Hamileliğin 12. Haftasına doğru değişen hormonlar psikolojik olarak etkilebiliyor.kaygilanmak veya durduk yere ağlayıp durmak gibi durumlar görülebilir. Onun icin şu anda bunların etkisinin altında olup bu karmaşayi yaşadığınızi düşünüyorum. Bence kadın doğum uzmaniniza bir danisin. Kürtaj gibi bir karar almadan önce psikolojik destek alin.
Bunu da eklemek isterim. Hamileliğin 12. Haftasına doğru değişen hormonlar psikolojik olarak etkilebiliyor.kaygilanmak veya durduk yere ağlayıp durmak gibi durumlar görülebilir. Onun icin şu anda bunların etkisinin altında olup bu karmaşayi yaşadığınızi düşünüyorum. Bence kadın doğum uzmaniniza bir danisin. Kürtaj gibi bir karar almadan önce psikolojik destek alin.