istenmeyen BEBEK

Bende istenmeyen bebeğim
Annem oğlu olduktan sonra bı daha istememiş ama ben olmuşum
Öyle böyle büyüdüm
Zor günler geçirdim
Hani içimde kalan biseyi paylaşayim
Her sofrada annem abim doymadan benim yemeye başlamama kızardı
Hadi başladım sadece ekmek ve margarini yiyebilirdim
Peynir abim seviyor diye ondan artarsa yiyebilirdim
Tavuk yapsa bana kemikleri...
Şimdi evliyim 1 oğlum ikiz kız bebeklerim var
Evimde çok mutluyum şükür
Annem evlendim bana daha bı sıcak oldu hergun arar...
Ama bu dünyada benim için eşim ve çocuklarımdan başkası yok
Ben kızıyorum hadi bana yalnızlığı yaşattınız ama sırf cinsiyetim kız diye çocuklarımın da akraba bilmeden büyümesine dayanamıyorum(
İstenmeyen çocuk olmak çok ama çok zor
Bana ablalığı anneliği komşularımızın çocukları anneleri yaptı

Rabbim size hayırlı evlat verir inşallah

Nutkum tutuldu!

Hangi doktor 10 haftadan önce cinsiyet biliyor ve aldırıyorlar bu bebekleri ? 16. Haftadan sonra zaten kürtaj değil ölü doğum olur. Bi garip hikaye,cehalet diz boyu..

Çok uzuldum yaa. Biz de 6 kardesiz, ben sonuncuyum. Halbuki en kucukler en simartilan sevilen, kardeslerinin ve anne babasinin gozunde hic buyumeyenler olur diye dusunurdum.

Ailen cinsiyeti ogrendigine gore 4er aylik bebekleri aldiriyor ha... Ne diyeyim insanlar 1 kere hamile kalabilmek icin evini arabasini satiyor. Ama asla onlarin hatasini kendine mal etme. Herkes kendi yaptigindan sorumludur. Onlarin suçunun cezasini sen çekmezsin yani.

İnsallah sen cok mutlu olursun. Anne babamizi seçemiyoruz işte, kader. Ben 20 yasima kadar babami da annemi de kaybettim. Ben de bazen dusunuyorum keske kendileri dede olmuşken beni geç yaşlarinda yapmasalarmiş diye ama kader ne diyebiliriz...

Bugünü güzel yasamaya calisabiliriz sadece canim.

Sen belki de dünyanın en iyi annesi olacaksın :) Ama senin herkesten güçlü, herkesten inatcı olman lazım değil mi? Kendini demir gibi yetiştirmen lazım değil mi? Onlara inat mücadele etmelisin. Onlar nefretle yaşarken sen neşenle, hayat enerjinle herkesi kıskandırman gerek değil mi? Yalnızca çocuk yapacağın insana dikkat et. Sevgi dilenme, kendini sev. Eğer başkasından sevgi dilenirsen onların artıklarıyla yetinmek zorunda kalırsın. Sen kendini seversen kimse sana zarar veremez, ağzını açıp hakaret edemez. Güçlü olmaya çalış hadi.

Konu fake ya. Yok cinsiyet belli olmuşta aldırmışta. Yok doktor cinsiyet saklamışta. İnanmadım

Konu fake ya. Yok cinsiyet belli olmuşta aldırmışta. Yok doktor cinsiyet saklamışta. İnanmadım

keşke fake olsa konu bunun için herşeyi verirdim. . benim yaşadıklarımi bi allah bilir bi ben.. kimseye bişey inandirmak zorunda değilim.. benim hayatım roman gibi zaten anlatinca kimse inanasi gelmiyor. Bu sadece bi konu neler var neler anlatsam sürekli fake dersiniz ben kendim fake im zaten ailem bile kabullenmemis ki elaleme ne diyeyim. ..

Annen ve baban bunun bedelini çok ağır ödeyecekler

ben evlendikten sonra çok degistiler çok bağlandılar bana. . ama içimde hep yaradir çocukluğum. . ben evlenince yeniden doğdum. . şimdi mutluyum ama tek sıkıntım çocuğum olmuyor çok üzülüyorum. .

Elden ayaktan düştüklerinde aman kızım canım kızım demeyi bilirler böyleleri... Yanarım çocukluğunuza yanarım, size yanarım. Olacak iş mi ya kız evlat diye hor görmek. Benim ailemde tersi var, erkekler o kadar değer görmez ama kızlar daha kıymetlidir. İki taraf için de. Allah akıl fikir versin ki hala böyleleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…