istenmeyen BEBEK

Benim esimde dogulu uc kizim var kv kp baski yapiyorlar kizlarim hakkinda etrafi kiz doldurmussunuz derler.allah sorsun hesabini ben helal etmem hakkimi ama esim kizlarina tapar cok sever bin sukur sende uzulme hayatini yasa

O iki masum canın hesabı bu dünya da olmasa bile öbür dünya da en ağır şekilde sorulacaktır,büyüklük daima sizde kalsın ki bu günahları işledikleri için vicdanları sızlasın. Maalesef 20-30 sene önce böyle olaylar çok yaygınmış hala bile var neler duyuyoruz. Eminim siz çocuklarınıza mükemmel bir anne olacaksınız artık geçmişin gölgesinde kalmayın,demek ki Allah sizi o kadar sevmiş ki doğmanızı nasip etti bide böyle düşünün. Bir yerde okudum kız çocuğu doğurmak kadının bereketindenmiş fakat bazı zihniyetler sadece o pipi denen organın peşinde. Bir tane kızım var şimdi de oğluma hamileyim fakat eşimle asla cinsiyeti şu olsun diye düşünmedik tek duamız hayırlı ve sağlıklı bir evlat sahibi olmaktı,sana böyle bir mucize nasip olmuşken cinsiyetine burun kıvırmak çok büyük bir günah.

Bir kızım var evlenmeden önce bile Allah im hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et inşallah ilk kızım olsun diye dua ederdim çocukları çok seviyorum ve kıZlara aşığım çok tatlılar bir kızım daha olmasını çok istiyorum cinsiyet ayrımı yapan insanlar nasıl bu kadar vicdansız oluyor lar çok korkunclar... Allah senjnde öldürdükleri kardeşle rinin de hakkını yanlarına bırakmaz merak etme. Yazını okurken inşallah oğulları olmamış tir diye dua ettim Allah böyle lerinde n korusun inşallah kurban olduğum herkese ayrı sınav veriyor biz bir çocuğumuZ daha olsun diye yıllarca uğraşıyoruz kimiside elindeki nimeti katlediyor

Cinsiyeti bile belli olmuş o bebekleri hangi dr almış merak ettim. Şimdi bile cinsiyet 14-16. Haftada belli oluyorken. 30 lu yaşlarımdayım demişsiniz. O zaman ultrason falan varmıydı. Tuhaf buldum hikayenizi

Ah arkadaşım sana yaşatılan bu acı dolu hayat hikayene içim sizladi..ailenede çok kizdim çok..ve kocana da..sen çok iyi, temiz yurekli bir insansin bence..Cenab i Allah bundan sonra guldursun yüzünü inş. Ayrıca çokta iyi bir anne olacağından eminim.

O kadar sene önce ultrason yoktu doktor nasıl cinsiyet söylemis ki?

Benim kızım olacak insaAllah ve cinsiyet 16. Haftada belli oldu o da %100 degildi

O kadar büyük bebekler de kürtajla alınamaz ki

evet vardı türkiyede belki yoktu ama Avrupa'da vardı ailem avrupada yaşıyor hala avrupadalar... kaç haftalikken alındı nasıl alındı sormadım. . ablam anlattı bunu. . annem bilmiyor bunları benim bildigimi. .

oğlu oldu sonunda benden sonra oldu ERKEK . . o konudada yazdım geçmiş sayfalarda. ..

4 kız kardeşiz 1 erkek. ..
Avrupa ülkesinde yaşıyor ailem...
ülke vermek istemedim tanıdık çıkar diye cekindim... yaşımida tam yazmak istemedim deşifre olmak istemem. ..
yorumlarınız için çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için allah razı olsun arkadaşlar. ..

Merhaba bende doğuluyum bizde 5 kız kardeşiz abim olmuş ondan sonra beşimiz ard arda kız olmuşuz ama ailemden öyle bişey görmedim burdada erkek çocuk isteniyor genelde ama annem hepimize aynı bakardı nasıl bir zihniyettir bu anlamadım

Iste bu zihniyeti anlamiyorum ben. Sanki kraliyet ailesi ve soylari tükencek. Iste bu cahilliktir. Insallah senin cocugun olur ve onla cok mutlu olursun.

Arkadaşlar kürtaj konusunu soran olmuş. . ablamın dediğine bakılırsa ilaç içti düşürdü dedi günahı boynuna. .
bende yıllar sonra öğrendim bu konuları.
hep sorardım ablama bana niye üvey evlat gibi davranıyorlar diye. . sonunda bunları anlattı ablamda. ..

herkesin imtihani baska..onlarda cevre baskisindan dolayi oyle davranmislar..her ne kadar onlari hakli yapmasada..cahillikten oyle yapmislar emin ol..sen genede affet onlari, hurmet et.
esin ise ayri cahillik etmis..soylemese iyiydi..burdan ne cikarcaz? bu devirde kocana babana kimseye guvenmeyeceksin. sap doner hesap doner misali.

evet vardı türkiyede belki yoktu ama Avrupa'da vardı ailem avrupada yaşıyor hala avrupadalar... kaç haftalikken alındı nasıl alındı sormadım. . ablam anlattı bunu. . annem bilmiyor bunları benim bildigimi. .

Cok uzucu bir durum avrupada yasiyorlar ustelik bu kadar cahillik ve acimasizlik hayret verici..

Hikaye bana çok tanıdık geldi.Üç kardeşiz.
Ablam 3 senede zor olmuş.Sonra 6 aylıkken bana hamile kalmış annem.
Cinsiyetimi doğunca öğrenmişler tabi ve çok üzülmüşler kız olduğuma.
Çünkü erkek olsaymışım bir daha çocuk yapmalarına gerek kalmayacakmış.
6 sene sonra bir erkek kardeşim oldu.Zahmete soktum ailemi kısaca keşke erkek oluverseydim!!!
Babam değil ama annem bunu bana hep hissettirdi sağolsun.
Kendimi hep gereksiz fazlalık gibi hissettim.
Peki şu an hangi evladı para veriyor eline hediye alıyor ben tabi ki bu da ne büyük bir çelişkidir!!!

Sanki kraliyet soyundan geliyorlar arkadas illede erkek cocuk napcak tahtami cikaracakta soyu devam edecek bu ne sacmalik ya millet tup bebek merkezlerinde servetini dokuyo olmuyor bunlar pipi pesinde cocuk katlediyor. Konu sahibi sadece sizin aileniz icin demiyorum ve uzulerek soyluyorum ki boyle zihniyetler hala cok var ve biride benim babamdi kardesim erkek olmasaydi eger onlarda boyle bisiler yaparlardi eminim bundan.Allah islah etsin hepsini.

cok uzuldum... siz muhtesem bir anne olacaksiniz buna inanin....ama esinizden cocuk yapmali misiniz bilemiyorum.....

Belki de annen sabredip o bebekleri aldırmasalarmış bir tane de erkek bebekleri olurmuş. Bu arada ikisi de yaşlanınca oğlan çocukları bakmayacaktı gelinler bakmayacaktı annenle babana muhtaç olduklarında çok pişman olurlar. Bakarsa kız evlat bakar ben hep öyle gördüm şimdiye kadar. Benim de 2 aylık kız bebeğim var ve iyi ki var.

ben erkek dogarim diye ümit le beklemisler isim bile bulmuşlar. ..
sonra kız olduğumu görünce annem istememis beni. . ismimi bile annemin bi akrabası koymuş. . ne kadar üzücü. . ben hamile olsam isim düşünmeye bile başlardım .. Bu zamanda herkes öyle. .
benden sonra ERKEK çocukları oldu. ..
onu sevdikleri kadar hiç birimizi sevmediler. .. çok istedikleri pipi ye kavustular. .
ama suan hepimiz evliyiz büyüdük. ..
kızlar aileme daha düşkün daha çok arayip soruyor. ..
annemin gözde si OĞLU. . AMA babam anladı hatasını beni çok sever BABAM. ..

teyzemin hikayesi geldi aklıma.teyzem altıncı kız çocuğu ve bilirsiniz eskiden hatta günümüzde bile erkek çocuklarına çok önem veriliyor.beş kız çocuktan sonra bir de teyzem doğunca anneannem hiç istememiş teyzemi.yüzüne bile bakmamış doğduğu gün.dedem de uzakta çalışıyormuş.neyse bir gün sonra büyük teyzeleri teyzemi kucağına alıp başka bir odaya geçmiş annem de peşinden gitmiş ne yapacak diye bir bakmış ki kadın bebeği boğmaya çalışıyor öldürüyor, çığlık içinde odaya dalmış.ver kardeşimi diye ki annem de o zaman 7 yaşında falanmış.hemen akmış bebeği o anda dedem izin alıp gelmiş tam. bu durumu görünce önce annemi öpmüş sonra teyzemi kucağına alıp hoş geldin güzel kızım,sağlıklı ol diye sevmiş.anneannemin yanına gidip hanım başını kaldır utanma sen bana pırıl pırıl bir evlat verdin bundan güzel şey var mı demiş :)

bunları büyük teyzem anlatır hep.diyorum ki iyi ki annem ve dedem varmış da teyzemi kurtarmışlar.cahillik ötesi durumlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…