O kadar sene önce ultrason yoktu doktor nasıl cinsiyet söylemis ki?
Benim kızım olacak insaAllah ve cinsiyet 16. Haftada belli oldu o da %100 degildi
O kadar büyük bebekler de kürtajla alınamaz ki
Bir kızım var evlenmeden önce bile Allah im hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et inşallah ilk kızım olsun diye dua ederdim çocukları çok seviyorum ve kıZlara aşığım çok tatlılar bir kızım daha olmasını çok istiyorum cinsiyet ayrımı yapan insanlar nasıl bu kadar vicdansız oluyor lar çok korkunclar... Allah senjnde öldürdükleri kardeşle rinin de hakkını yanlarına bırakmaz merak etme. Yazını okurken inşallah oğulları olmamış tir diye dua ettim Allah böyle lerinde n korusun inşallah kurban olduğum herkese ayrı sınav veriyor biz bir çocuğumuZ daha olsun diye yıllarca uğraşıyoruz kimiside elindeki nimeti katlediyor
evet vardı türkiyede belki yoktu ama Avrupa'da vardı ailem avrupada yaşıyor hala avrupadalar... kaç haftalikken alındı nasıl alındı sormadım. . ablam anlattı bunu. . annem bilmiyor bunları benim bildigimi. .
cok uzuldum... siz muhtesem bir anne olacaksiniz buna inanin....ama esinizden cocuk yapmali misiniz bilemiyorum.....Merhaba arkadaşlar
kimselere anlatmadim bunları. .
kimseler bilmedi içimdeki acıları...
ilk defa burda paylaşıyorum çünkü daha fazla içimde tutamadım..
ben annemin 4 üncü bebeği yim benden önce hep kız çocuğu olmuş..
Köy yerinde hep dalga gecerlermis annemle babam la sizin soyunuz kuruyacak hep kız hep kız diye...
ailem şehire taşınmış ve annem yine hamile kalmış oda kız diyince doktor ..aldirmis bebeği ve yine hamile kalınca yine kız diye tekrardan Kürtaj olmuş. .
yani iki kere Kürtaj olmuş sebebi ise
bebeklerin sadece KIZ olmaları. .
allahım bu nasıl bi zihniyet. .
ibret olsun diye anlatacağım hikayemi yorum yapmak isteyenlerin yorumlarını beklerim. ..
evet yanlış okumadiniz KIZ diye aldirilan iki bebek sırf oğlan olmamış diye günahsiz yavruları kıyan vicdansiz ailem annem babam. ..
sonra annem yanlışlıkla bana hamile kalmış. . ama doktor soylememis cinsiyetini saklamis aldirmasin diye. .
ben doğmuşum malesef annem beni hiç istememis sevmemis...
beni ablam büyüttü.. anne baba sevgisi bilmem ben. ..
lütfen Çocuklarınızı Sevin öpüp koklayin ..beni çok sevgisiz buyuttuler...
kimsesiz hissettim hep kendimi..
sadece KIZ OLDUĞUM İÇİN. ..
ne kadar acı. .
beni sevmeyen bana bakmayan ailemden nefret edemiyorum oysa nefret etmem gerekmez mi?
çocukluğum bile ağlayarak geçti ailemin erkek çocuk merakı benim hayatıma sebeb oldu. . hep piskolojisi bozuk bir çocuk oldum sürekli ağlardım ailemin umrunda bile değildim. .
annemin beddualari hala kulaklarimda ..allahın belası nerden oldu bu başıma. .
nerden oldum neden doğdum bilmiyorum suçum Günahım neydi. ..
nolursunuz bakmayacaginiz çocukları yapmayın benim gibi acı çekerek büyümesinler... ben hala içimde acı ile yaşıyorum 30 lu yaşlardayim hala kendine güvensiz kimsesiz hissediyorum kendimi .
evliyim eşime anlattım az çok bu hikayemi eşim bile kullandı bunu. .
bi tartışmamizda. .. seni ailen bile sevmiyor istemiyor kimsesizzsin işte sen.. dedi. .. öyle yandik i içim öyle acı dı ki..
çok pişman oldum anlatdigima...
30 lu yaşlardayim henüz anne olmadım. .
annem gibi anne asla olmayacağım ama çok korkuyorum. . çocuğuma iyi bir anne olamam diye..
kız çocuklarını çok severim annemin nefreti yüzünden kız bebek lere karşı anlatılmaz bi sevgi var içimde. .
ben zannetmiyorum ki hala böyle zihniyet ler var olsun varsa bile lütfen KIZ çocuklarını Sevin onlar çok duygusal olduğu için bazı şeyleri daha derinden yaşıyorlar. ..
işte böyle. ..
bu hikayem kapanmaz yaralar bıraktı kalbimde. .
Belki de annen sabredip o bebekleri aldırmasalarmış bir tane de erkek bebekleri olurmuş. Bu arada ikisi de yaşlanınca oğlan çocukları bakmayacaktı gelinler bakmayacaktı annenle babana muhtaç olduklarında çok pişman olurlar. Bakarsa kız evlat bakar ben hep öyle gördüm şimdiye kadar. Benim de 2 aylık kız bebeğim var ve iyi ki var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?