istenmeyen gelin mi olacağım :(

Belki modern göründelerde eski kafalılar. Ortada birsey yokken yanlız başınıza evlerinine girip çıkmanızı ayıp ,sizide fazla rahat bulmuş ve oğullarına bu sebepten dolayı layık görmemiş olabilirler. Hatta kesin öyle.

Şu durumu düzeltmek biraz zor. İşler ciddiye binene kadar ortalıkta görünme, iletişime geçme. Onlar ararsa ya da çağırırsa görüş sadece.
öyle yapmayı düşünüyorum ama bu durum da çok kırıcı ...

Belki modern göründelerde eski kafalılar. Ortada birsey yokken yanlız başınıza evlerinine girip çıkmanızı ayıp ,sizide fazla rahat bulmuş ve oğullarına bu sebepten dolayı layık görmemiş olabilirler. Hatta kesin öyle.
sanki ahlaksız bır kızmısım gibi tepkiler

olabilir haklısınız bundan sonra gitmeyeceğim zaten ama ya istemzlerse beni . bı şucumuz gunahımımız yokken ilişkimize yansımasından korkuyorum
Erkek arkadaşiniz size karşi şuan normalse hal ve hareketlerinde bi değişiklik yoksa bence sorun yapmayin. Hatta onunla da sürekli bu durumu konuşmayin, endişelerinizden bahsetmeyin. Gündemden düşsün bu mevzu. Ailesi de zamanla bu moddan çikarlar,tabi eğer başka bi problem yoksa. Siz de çok kafaya takmayin, hayatiniza bakin hiçbir şey olmamiş gibi.

onlar namus timsali kesildiler aşımza galba aklı sıra ogularını koruyorlar senden sen sevgilinle aranı iyi tut yeter herşey olacagıına varır üzme kendini.

1 senenin içinde tanışıp evlenmek için küçüksünüz bence, bu ne acele? Hatalarınızı size söyleyim, gereksiz yere samimiyet kurmuşsunuz. Hatta samimiyeti de geçtim, aileyle tanışmanız bile yanlış olmuş. Çünkü siz resmiyette henüz hiçbir şey değilsiniz, sözlü nişanlı değilsiniz, sadece iki sevgilisiniz. Üstelik size daha evlenme teklifi bile yapılmamış, yani sevgiliniz düğmeye basmamış ki aileyle tanışasınız. Bir genç kız olarak kendinizi ortaya atmışsınız. Eve girip çıkmalar, yalnız kalmalar da üstüne tuz biber olmuş. Annesi bugün size kanka der, yarın boşatmaya kalkar, neler okuyoruz. Kimsenin yüzünüze gülmesine, sizinle süper muhabbet kurmasına güvenmeyin. Bir de ağırlığınızı ve ciddiyetinizi koruyun, siz bir genç kızsınız. Onlar merak etsinler, tanışmak istesinler, ortalara düşmeyin.

Son düzenleme:
Erkek arkadaşiniz size karşi şuan normalse hal ve hareketlerinde bi değişiklik yoksa bence sorun yapmayin. Hatta onunla da sürekli bi durumu konuşmayin, endişelerinizden bahsetmeyin. Gündemden düşsün bu mevzu. Ailesi de zamanla bu moddan çikarlar,tabi eğer başka bi problem yoksa. Siz de çok kafaya takmayin, hayatiniza bakin hiçbir şey olmamiş gibi.
bakamıyorum hayatıma aklımda devamlı :(

onlar namus timsali kesildiler aşımza galba aklı sıra ogularını koruyorlar senden sen sevgilinle aranı iyi tut yeter herşey olacagıına varır üzme kendini.
ya etkilerlerse oğlum bu kızla olamz falan diye . ilişkimiz çok güzel bi zarar gelmesinden korkuyorum . ailesine karsı çok saygılı bırı öyle de olsun ama ya olursa diyorum

haklısınız da ailem merak ediyor ailesini söz nisan değil sadce bi gorek istiyorar kız ailesi sonucta merak etmek en doğal hakları

bakamıyorum hayatıma aklımda devamlı :KK43:
Ben şuanki soğukluğun sebebini sevgilinizin babasinda görüyorum. Bence eşine karşi uyarida bulundu bi daha mintayla konuşma yüz verme arani aç gibilerinden. Kadin da kocasiyla arasi bozulmasin diye bu şekilde mesafe koydu.

Dışarıdan bakılınca ciddiye alınmamış gibi duruyorsunuz. Hani gezsin, tozsun ne olacak gibi...
Babanın haberi yoktu muhtemelen sizin gelip gitmelerden. Öğrenince hoş karşılamamış olabilir.

Dışarıdan bakılınca ciddiye alınmamış gibi duruyorsunuz. Hani gezsin, tozsun ne olacak gibi...
Babanın haberi yoktu muhtemelen sizin gelip gitmelerden. Öğrenince hoş karşılamamış olabilir.
henüz ciddi bakmıyorlarsa demek

Adam seni kendi oğluyla evde görünce , aklina kendi kızı gelmiştir. Benim kızım da bir evde bir erkekle yanlız olsa... empati kurmak lazım. Bu kadar hızlı büyüyüp hızlı hızlı yaşamanın erkenden yaşlanmanın ne anlamı var. Şimdiden kv KP derdine düşüp ne yapacaksın...

9 ayın içinde ailenizde kime ne söylediniz de merak ediyorlar çocuğun ailesini? Daha bu küçük yaşta hangi hayat tecrübenizle sevgilinizi ne kadar tanıdınız da ailenize nasıl anlattınız? Tanışmaya gelsinler istiyorsunuz, bir an önce evlenmek istiyorsunuz ama işin garibi bir evlenme teklifi de yok ortada. Teklif gelmeden, sevgiliniz düğmeye basmadan kimle kimi tanıştıracaksınız? Hadi tanışırdınız, aileniz çok beğendi ve işi uzatmayalım dedi sevgilinize, sevgiliniz eve gidince ne diyecek babasına? Gelin isteyin dediler mi diyecek? Gelmiyoruz deseler ne yapacaksınız peki, istemiyorlar farzedelim sizi? Tanıştırdınız da ailenizle bir kere, ne olacak şimdi? Bunları hesap ediyor musunuz?

Back
X