istenmeyen gelin mi olacağım :(

Seni sevmiyor ve de istemiyorlarsa ağzınla kuş da tutsan bu durum asla düzelmez, boşuna daha da alttan alıp kendini eZdirme, istemiyorlarsa istemeyeceklerdir . Her zaman!!!

ben olsam babasının o tavrı annesinin o hareketinden sonra bir kere arayıp sormazdım bile bir de özür diler gibi mesaj ne alaka yani yarın öbürgün başınıza kakacak bu saatten sonra asla arama ararsa da biraz ağır mesafeli konuş yumuşama

İnsanlar ikiye ayrılır. Birinci kısım başı dik dursun ömrü boyunca diye gururlu davranıp mantıklı seçimler yapan kendisine saygısı olan insanlar.
İkinci kısım ama seviyorum napıyım diye ezilmeyi, sevilmemeyi, istenmemeyi gözardı eden, siz kimsiniz ki bana böyle davranıyorsunuz bende insan evladıyım benimde gururum var diyemeyen insanlar.
Birinci kısım insanların belki yüzde yirmisi mantıklı seçimler yapmalarına rağmen hayatın getirdiği bazı zorluklar sebebiyle mutsuz olur.
Ama ikinci kısımdakiler mutlaka mutsuz olur.Çünkü etraflarındaki insanların kendilerine saygısı yoktur.Çünkü ikinci kısım insanların zaten kendisine saygısı yoktur, başkası neden onlara saygı duysun?
Sanırım başka bişey söylememe gerek yok.

Yanılmıyorsam sen bundan öncede bir konu açmıştın üniversite okuyoruz bilmemne diye.Senin ailen tanışmak istiyordu onunki erken diyordu filan.Yanılmıyorum değil mi? Sonuç olarak bence zaten mantıklı davranan çocuğun ailesiydi çünkü daha okuyorsunuz ne aileler tanışması? Hani eğitim hani meslek hayatına girmek hani düzgün bir iş aramak nerde hayatın temellerini sağlam atmak? Üniversite bitince sıra evliliğe gelmiyor.Sıra diplomanın hakkını vermeye geliyor bu bir.
İkincisi kendinize zerre saygınız yok bu kadar olaya rağmen ya sevgilimin aklını karıştırırlarsa ayrılırsak diye düşünüyorum diyosunuz. Sizi itip kaktıklarını anlamak için kolunuzdan tutup sarsmalarına gerek yok
Bu kadar ezilip büzülmenin hiç bir mantıklı açıklaması yok.Hiç bir insani duygu, his bu kadar yok sayılmaya rağmen orada durmayı haklı göstermez. Üstelik, aşk çok ama gurur tektir.Ayaklarınız o kadar yere basmıyor ki size ne söylesem boş olucakmış gibi.

Sözün özü, dik durmayı bilmeyen insanlar yıllar sonra irade sahibi insanlara bakarak ''bunun benden fazlası ne ki o böyle yaşıyor ben böyle yaşıyorum'' diye dert yanıcak. Halbuki cevap geçmişte saklı.Bu sözlerimi hiç unutmayın, bir tek bu konuda değil, hayatınızın herhangi bir döneminde dik durmadıkça, kendisinin kıymetini bilen insanlara imrenerek bakmaktan fazlasını yapamicaksınız. Bilginize.

Ağırdan sat kendini, öyle bir ciddiyet olmadan gidip gelme, değerin olmaz canım.

bu kadar içli dışlı olmaya ne gerka var? mesafenzi korusaydınız bunların hiç biri olmazdı. ayrıca bu kadar af dilemeyin.

aramayın siz yaranmaya çalıştıkça paspas ederler ama yinede değer vermezler

herşeyi olacağına bırakın
onlar kararını vermiş belki zamanla değişir bekleyin

Ne kadar içli dışlı olmuşsun sen ya.Eve girip çıkmalar.Kankilikler.Bir de hatam mı oldu büyüksünüz affedin şöyle böyle.....
Mesafe candır.Ve sanırım ikinizde daha küçüksünüz.

Eve girip çıkmak,kanki muhabbeti,aileyle tanıştırmak bunlar da neyin nesi?:KK57:
23 yaşındayım diye atarlanıyorsun!:sopa:
Doğru yaşın küçük değil ama bunların yanlış olduğunu bile bile niye yaptın!:KK67:
Bence şu saatten sonra ortalığı toparlaman çok zor.:temizlik:
Bence seninle ilgili düşünceleri hiç olumlu değildir o ailenin.:63:

Ailesine gidip gelmen çok normal ,daha iyi tanırsın insanları ,sen gelin oluç akşam onlar senin üstüne düşmeli sen değil canım

Sevgilinizin annesine kanka diyecek kadar yüzgöz olursanız ne bekliyordunuz ki? Bir de ne kadar yakın olursanız olun kanka ne ya?

Çok mesafenin tez ayrılık getireceği bir kez daha kanıtlanmış oldu. Gerçekten bu derece samimi olmaya daha ciddi bir durum yokken aileyle kanka olmaya gerek var mı ? Daha sonradan başınızın ağrıyacağından haberiniz yoktu görmüş oldunuz mesafeli olun ve insanlara yalvarmayın hatanız var ama yanlışınız yok sonuçta düşünemeyip gitmişsiniz. Sizi sevseler ne olur sevmeseler ne olur zaten erkek arkadaşınız bundan etkilenecek biriyse yol orada gitsin yani beni sevsinler diye ölüp bitemem biraz nazlanan ağırdan alan siz olun aileniz olsun.

Aklınızı niye oynatıyorsunuz ki?
yaptığınız hata besbelli ortada , hiç mi aileden birisi sizi uyarmıyor yarın bir gün sıkıntı olur diye
Arada birşey yok ve siz rahatça gidip geliyorsunuz
Arkadan hoş söylemezler
Hiçbir k.v adayıyla evlenmeden önce sevgiliyken bilhassa o kadar samimi olunmaz olunmamalıdır da
Biraz kendini geri çek, ağır ol bundan sonra ki süreçte

Şuan yaşadıgının bir benzerini yaşıyorum bir kaç kez aradım açmadılar aman hiç umrumda değil benim kayebdecek bişeyim yok onlar beni kaçırırlarsa ahlanım vahlansın diye düşnyrm sevglm beni seviyorsa sıkıntı yok eğer sevglmde beni istemezse bu sefer tamamen bitrmek zorunda kalıcam mecbr ama suanlk öyle bişy yok . Ama gerçekten sen kendnden eminsen bir saygıszlk yapmadıgını düşnyorusn bırak daha fazla üstlerine düşme bu erkek anne babalarınında dünyada tek onlrın oğlu birtaneymiş gibi olan tavırlarına tahamml edemiyorum valla.

Swnin sucun neki anlamadim.
Sadece biz yokken evde olmayın yanlis bir durum diyebilirler ama seni neden boyle sildiler. Baska birseymi var acaba?
Erkek arkadasin, sana gelip "seni istemiyorlar" galiba diyecegine. Ailesiyle konussun. Ne yanlisini gordunuz? Uyardiniz bizde kendimizi topladik. Sozunuzden cikmadik. Bi asi davranisimiz olmadi. Simdiye kadar bu kiz iyidide ne olduda bianda nefret ettiniz istemediniz.
Hem bir hata yapildiysa beraber yaptik o tek basina yapmadi ya benide istemeyin ozaman? Yok olurmu kimi calistirip somurecekler?

Yani cok sacma sapan birsey olmus. Anlasilmasi guc. Gereksiz tepkideler. Madem tepkililer en bastan mesefali olsalarmis. Biz yokken eve gelmeyin deselermis. Bu ne durduk yere bi anda.

Sanki dukkana gitmedigi icin, senin onu isinden alikoydugunu filan dusunduler kanimca. Isine gelmedi adamin galiba...

Babasinin seninle bulusmasini bikiyor olabilir. Acil is çıkmış olabilir cagorabilir bu normal geliyor bana. Ama sonraki tepkileri hic normal degil.

bir açıklam agetirmek istiyorum öncelikle sevgilim beni seviyor ve ne olursa olsun bırakmayacağını soyledi .
senin orda ne işin var neden annesiyle bu kadar samimi oldun gibi yorumlara gelince bana cok samimi davranıldı bu gibi sorunların olacagını bilemedim , aksini yapsam soğuk olana samimiyete samimiyetsizlikle cevap veren ben olurdum .
kalbimi temiz tutuyorum planlar yapmıyorum çünkü ben böyleyim değişemem olduğum gibiyim

bir açıklam agetirmek istiyorum öncelikle sevgilim beni seviyor ve ne olursa olsun bırakmayacağını soyledi .
senin orda ne işin var neden annesiyle bu kadar samimi oldun gibi yorumlara gelince bana cok samimi davranıldı bu gibi sorunların olacagını bilemedim , aksini yapsam soğuk olana samimiyete samimiyetsizlikle cevap veren ben olurdum .
kalbimi temiz tutuyorum planlar yapmıyorum çünkü ben böyleyim değişemem olduğum gibiyim
Sevgiline bu kadar inanıyor ve güveniyorsan sıkıntı yok.
Bir daha asla evlerine gitme,arama,sorma.
Kendini daha fazla küçültme.

Bu kadar icli disli olmak cok sacma geliyor sende hatan hemen iclerine dalmissin bide agizlarina laf vermissin. Erkek aileleri boyle sen en iyisi olsanda bi kusur bulurlar mutlaka. Hele simdi bi kere sogudularsa bunun duzelecegini zannetmiyorum. Sevgilim beni birakmaz diyorsun ama ailesi boyleyse evlenseniz bile araniZda hep bi gerginlik sorun cikar

Back
X