Demiyorum zaten gitmeyince şu konuşmalardan sonra düşünmüyorum artık saolun ben 14 ay nişanlı durdum o zaman bozkuslardi psikolejimi esim yine yoktu 9 ay iraktaydi o zamnda haklısınız@Hayalimdi gercek oldu bence eşine git ya da gitme deme annesigile , yapıcı olmaya falan da çalışma , üzülen sen olursun sonradan , eşin illa Ki gidecek onlara gel derse gidersin ( sana hak verdiği için ) ama sen eşin senden yana diye asla yapıcı olmaya kalkma , Kv n anormal çünkü psikolojin bozulur
Eşin geçići görevle gitti ise otur evinde ne işin var Kv de de
Onu geçtim ailen varmış çık git eşin babanı aradı o gelip seni aldı vs vs
10 yaşında çocuk değil evli kadınsınız kendi hayatınızı kendiniz yönetin
Boşversene canım ya , kendi pisliklerinde boğulsunlar , eşi yanında olan çok az bayan var , sen halime şükret ilişkinize odaklan , eşine kırgınlıklarını en naif halinle söyle , hakediyor , Benim eşim anası nın avukatlığınıol yaptığı için o kadının hatalarının acısını eşimden çıkartmak istiyorum , çünkü aynısını ben yapsam olay olacak şeyleri eşimin anası yaptığında huyları böyle ....!!! Oluyo ... o yüzden eşinle aranı hiç bozma , çok şanslısın aslındaDemiyorum zaten gitmeyince şu konuşmalardan sonra düşünmüyorum artık saolun ben 14 ay nişanlı durdum o zaman bozkuslardi psikolejimi esim yine yoktu 9 ay iraktaydi o zamnda haklısınız
Cocuk degilim evlencek yasada geldiğini düşünerek ve sevdigim için evlendim şahıs dediğinizde eğer eşinizi seviyorsanız onun ailesi oluyor ve benim ailemde var ne yaparsa yapsın diye düşünmüştüm önce ama öyle değilmiş canim degrsiz değil çok şükür elhamdülillah ama esim için1-Evde yalnız kalacak kadar büyümediyseniz evlenmeyin.
2-Sixi zaten istemeyen ve sevmeyen şnsanların evine niye gidiyorsun?
3-Tabi ki bir daha gitme.Seni evde stres topu ve hizmetçi olarak kullanmak istiyorlar.Canın bu kadar değersiz mi?
O yönden çok şükür öyle inşallah sende eşinle daha iyi olursun ama ben oda üzülmesin istiyordum ailesi konusunda ama olmadı evliliğimiz çok güZel bu görev yüzünden böyle oldu ama buda sinavimizmis diyorum elbet geccek inşallahBoşversene canım ya , kendi pisliklerinde boğulsunlar , eşi yanında olan çok az bayan var , sen halime şükret ilişkinize odaklan , eşine kırgınlıklarını en naif halinle söyle , hakediyor , Benim eşim anası nın avukatlığınıol yaptığı için o kadının hatalarının acısını eşimden çıkartmak istiyorum , çünkü aynısını ben yapsam olay olacak şeyleri eşimin anası yaptığında huyları böyle ....!!! Oluyo ... o yüzden eşinle aranı hiç bozma , çok şanslısın aslında
O konuda haklısın esim tam aksine onların yanında bana değerli olduğunu daha cok belli eder bu sorunlardan yüzden başlıyor kıskançlık kendi oğlu söylüyor bunu ama ne bilim bu anne neden böyle olurki anlam veremiyorum ondan sizlere yazdım çok saolunHiçbir evdeki karı koca vs ... sıkıntınızı kv yansıtmayın zira bunu koz olarak kullanmak istiyor olabilir ,çünkü öylede potansiyal var kv dikkatli olun seni gözden düşürüp sizi ayırmak isteyebilirde
Harika bir eşin var bak her durumda senin yanında. Eşin konuşsun anne babasıyla çözsün husumeti. Siz yine evlatlığınızı yapın çözüm için konuşarak. Gene olmazsa bırakın zamana. Hiç bozmayın huzurunuzu, kıyamam üzülme.Eşimle severek evlendik 10 ay oldu çok mutluyuz eşimin ailesi beni istemedi kendi memleketlerinden olsun istemiş akrabalarından bana hep zit oldular o zamanlar nişanlı olduğumuz için esim hep nisanliyiz sabret demişti bende sabrettin hep sustum sonra evlendik çok şükür ve hala beni istemiyorlar esim mesleği gereği 3 ay önce doğuya gitti kayinvalidemlere gittim orda kalmak için kayinvalidem okumussun evde durmasın gezmek istersin bunları isteme dedi ben yine bişey demedim tam dedim kayinbabamda şehir dışında calisyo o yoktu bir gün komşular gelcekmis bana pasta yap dedi kv bende tam dedim ve kayinvalidem esim sürekli beni arıyor diye esime kustu esim gittikden sonra ben pasta yaparken laf açıldı seni arıyor benim onun gibi oğlum yok dedi bende herşeye tamam dedim buna diyemem senin oğlun yoksa benim ne isim var burda dedim ben sana bişey demiyorum oğlum suçlu hep seni el üstünde tuttu şimdi gitmek için kavga cikardin dedi tam 9 gün durdum bu olayda misafirlerini ağırladık benden gelin olmazmış eve gelen misafir yapmış herşeyi ben umursamazmisim öyle dedi en sonra istemiyorsan kapı orda dedi sonra kayinbabam geldi onu da doldurmuş bana kurallara uy yoksa babanlara git dedi ben annemlere bişey demedim üzülmesinler diye esime anlattım esimde babamı aramış babam geldi beni aldı ben 3 aydır babamlardayim ve yeni evliyim esim gelince onları görmeye gitmek istemiyor bende sizce ne yapmayiliz
O konuda haklısın esim tam aksine onların yanında bana değerli olduğunu daha cok belli eder bu sorunlardan yüzden başlıyor kıskançlık kendi oğlu söylüyor bunu ama ne bilim bu anne neden böyle olurki anlam veremiyorum ondan sizlere yazdım çok saolun
Amin haklısınızBazı insanlar kendileri bekledikleri halde,
ilgi alaka yakınlarından yaşayamadıkları için yaşayanarada tahammül edemiyorlar bunuda kıskanç kin nefret öfkeyle hepsi beraber itici insanlıkdan çıkmış yaratık haline çeviriyorki Allah onların şerrinden iyi niyetli insanları korusun amin
esın yokken onların evınde ne işin var allah aşkına ,
gitt anneının yanına ye iç keyfine bak , eşinle git ama hiç konuşmadan otur ,[/QUOTE Böyle olması lazim is benim akillanmam için aynen eşimle gitsemde eski ben değilim artık nefret etmiyorum ama sevemiyorum artik
Ben aramasını söylüyorum zaten bide şöyle düşünüyorum bizimde evladımız olursa oda böyle olurmu geri diyprumki ben elimden gelenin fazlasını yaptim
Allah razı olsun saolun rabbim herkese huzur mutluluk versinHarika bir eşin var bak her durumda senin yanında. Eşin konuşsun anne babasıyla çözsün husumeti. Siz yine evlatlığınızı yapın çözüm için konuşarak. Gene olmazsa bırakın zamana. Hiç bozmayın huzurunuzu, kıyamam üzülme.
Şikayetçi olmak değil amacım ama benim ailemde böyle şeyler hiç olmadı zoruma gidiyor sadece evladım mutlu olsun isterim tabiki benEvladına ve onun eşine böyle olursan tabii olabilir ama önemli olan küçüğünde büyüğünde kalp kırmaması.
Burada en çok büyükler kırmış görünüyor kalpleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?