İstenmeyen gelinimm

Eşin geçići görevle gitti ise otur evinde ne işin var Kv de de

Onu geçtim ailen varmış çık git eşin babanı aradı o gelip seni aldı vs vs

10 yaşında çocuk değil evli kadınsınız kendi hayatınızı kendiniz yönetin

@Hayalimdi gercek oldu bence eşine git ya da gitme deme annesigile , yapıcı olmaya falan da çalışma , üzülen sen olursun sonradan , eşin illa Ki gidecek onlara gel derse gidersin ( sana hak verdiği için ) ama sen eşin senden yana diye asla yapıcı olmaya kalkma , Kv n anormal çünkü psikolojin bozulur

Şöyle cevap verim ben yapmayı istiyorum ama sen dokunma elini vurma yapamazsın deniyor dolabi acsam ne ariyorsun ben yaparim tarzi konusur kendisi ve ben normalde çalışan bi bayandim ama evliliğinin ilk yılı olduğu için calisma ayi tercih ettim ha suda var evde kimse olmadigi icin kalmayiistedim evet kapalı olduğum için rahat edemem normalde ama orda kimse yoktu benide sigdirmadi zaten o yüzden

Demiyorum zaten gitmeyince şu konuşmalardan sonra düşünmüyorum artık saolun ben 14 ay nişanlı durdum o zaman bozkuslardi psikolejimi esim yine yoktu 9 ay iraktaydi o zamnda haklısınız

Yalnız olmami esim de istemedi ben uzuldugum zaman hastalaniyorum hemen ve yabancı yer dedi ailem gibi

1-Evde yalnız kalacak kadar büyümediyseniz evlenmeyin.
2-Sixi zaten istemeyen ve sevmeyen şnsanların evine niye gidiyorsun?
3-Tabi ki bir daha gitme.Seni evde stres topu ve hizmetçi olarak kullanmak istiyorlar.Canın bu kadar değersiz mi?

Demiyorum zaten gitmeyince şu konuşmalardan sonra düşünmüyorum artık saolun ben 14 ay nişanlı durdum o zaman bozkuslardi psikolejimi esim yine yoktu 9 ay iraktaydi o zamnda haklısınız
Boşversene canım ya , kendi pisliklerinde boğulsunlar , eşi yanında olan çok az bayan var , sen halime şükret ilişkinize odaklan , eşine kırgınlıklarını en naif halinle söyle , hakediyor , Benim eşim anası nın avukatlığınıol yaptığı için o kadının hatalarının acısını eşimden çıkartmak istiyorum , çünkü aynısını ben yapsam olay olacak şeyleri eşimin anası yaptığında huyları böyle ....!!! Oluyo ... o yüzden eşinle aranı hiç bozma , çok şanslısın aslında

Cocuk degilim evlencek yasada geldiğini düşünerek ve sevdigim için evlendim şahıs dediğinizde eğer eşinizi seviyorsanız onun ailesi oluyor ve benim ailemde var ne yaparsa yapsın diye düşünmüştüm önce ama öyle değilmiş canim degrsiz değil çok şükür elhamdülillah ama esim için

O yönden çok şükür öyle inşallah sende eşinle daha iyi olursun ama ben oda üzülmesin istiyordum ailesi konusunda ama olmadı evliliğimiz çok güZel bu görev yüzünden böyle oldu ama buda sinavimizmis diyorum elbet geccek inşallah

O konuda haklısın esim tam aksine onların yanında bana değerli olduğunu daha cok belli eder bu sorunlardan yüzden başlıyor kıskançlık kendi oğlu söylüyor bunu ama ne bilim bu anne neden böyle olurki anlam veremiyorum ondan sizlere yazdım çok saolun

Harika bir eşin var bak her durumda senin yanında. Eşin konuşsun anne babasıyla çözsün husumeti. Siz yine evlatlığınızı yapın çözüm için konuşarak. Gene olmazsa bırakın zamana. Hiç bozmayın huzurunuzu, kıyamam üzülme.

Bazı insanlar kendileri bekledikleri halde,
ilgi alaka yakınlarından yaşayamadıkları için yaşayanarada tahammül edemiyorlar bunuda kıskanç kin nefret öfkeyle hepsi beraber itici insanlıkdan çıkmış yaratık haline çeviriyorki Allah onların şerrinden iyi niyetli insanları korusun amin

Amin haklısınız

Ben aramasını söylüyorum zaten bide şöyle düşünüyorum bizimde evladımız olursa oda böyle olurmu geri diyprumki ben elimden gelenin fazlasını yaptim

Evladına ve onun eşine böyle olursan tabii olabilir ama önemli olan küçüğünde büyüğünde kalp kırmaması.
Burada en çok büyükler kırmış görünüyor kalpleri

Allah razı olsun saolun rabbim herkese huzur mutluluk versin

Evladına ve onun eşine böyle olursan tabii olabilir ama önemli olan küçüğünde büyüğünde kalp kırmaması.
Burada en çok büyükler kırmış görünüyor kalpleri
Şikayetçi olmak değil amacım ama benim ailemde böyle şeyler hiç olmadı zoruma gidiyor sadece evladım mutlu olsun isterim tabiki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…